Ahojte, možno zvláštna otázka ale zaujímalo by ma či si holíte ruky pretože ja si pamätám ako stále bolo hovorené, že sa ruky holiť nemajú pretože potom vyzerajú zle, že chĺpky budú tvrdé a bude ich vidieť aj po oholení a podobné veci.
Keď už zvážila by som laserovú epiláciu alebo ipl
Nie preboha🙈musela by som mať meeeega chlpaté ruky aby som ich holila
Áno holim si ruky.Od 13 tich rokov.Zaberie to tak 1,5 min v sprche
@radacak tak nie zrovna chlpaté ako opica ale sú jemne a je ich jemne vidieť ale radšej by som teda mala pocit úplne hladkej pokožky ale nechcem sa holením dostať do stavu kedy ich budem mať ozaj ako opica.
Neholím ani nebudem.
Ak by som mala na nohách také chlpy ako na rukách, tak zahodím žiletku a dovi - dopo. Mala som kamošku, čo si dlhé roky ruky holila, taký druhý - tretí deň bola jak ježko junior. Sa tiež na to po rokoch vyprdla.
ja mam chlpky mierne viditelne, mam ruky torsku chlpatejsie,a le ziadny extrem.
raz soms i oholila atym, ez nie su extrmne tmave a ja mam na rukach mnoho znamienok a pigmentovych skvrn, tak mi vyrastanie extremne nevidno.
taka prlicka, raz som si holila ruky. holm si elektrickym holiacim strojcekom ( nie epilatorom, iba klasickym holiacim ) a teda urobila som jendu ruku a nieco ma vyrusilo., presiel tyzden asedim si v robote cez rpestavu a pozeram na svoje ruky a skoro som sok dostala. jedna chlpata,d ruha nie. aj som na to normalne zabudla. tyzdne som takto behala, esteze bola zima, ale v robote mam kratky rukav.
Hoci som tmavovláska, na rukách mám svetlé a jemné chlpy, také "neviditeľné". Oholím si ich možno tak raz za mesiac, nič mi nevidno, nič nedorastá hrubé, ani tmavé, žiadne pichľavé "strnisko" tam nemám.
Holim si ruky 26 rokov a stale mi rastu jemne chlpky, ziadne strnisko. Neviem si predstavit mat zarastene ruky. Pre mna je to hnus ked ma zema zarastene ruky a este aj ciernymi chlpami.
Tak ako ine casti tela, tak aj ruky - akurat neholim, ale epilujem voskom, takze aj s korienkami a ziadne strnisko po 3 dnoch.
Tak ja som mala ruky hneď na druhý deň pichľavé, čiže musela som holiť každý deň. Epilátor je lepší.
Ja tiez holim uz vela rokov ziletkou a v pohode. Mam jemne, tmavsie chlpky. Nezhrubli, nezhustli, to je len mytus…
Nemám moc viditeľne, ale holím si ich. Nenarástli mi tvrdé chĺpky, vždy jemné. Nezaberie to ani veľa času 🙂
Ja som si zvykla holiť ale keďže to rýchlo vyrastalo pokial som to každý druhý deň max neoholila, tak to vyzeralo hrozne, rozhodla som sa ísť na laser do salónu, bola som ale iba 2x, čiže nejaký veľký rozdiel to nebol.Potom som dostala na narodeniny lumeu, tak s tou si to blikam odvtedy a už je to väčší rozdiel oproti tomu ako som mala predtým tie ruky.
A ako tu bolo spomenute,ani ja by som nezniesla chlpy na rukách,niekto to nerieši ale ja keď vidím na zene výrazne tmavé chlpy tak to kazí celkový dojem.
Nie neholim, lebo ich mam svetle a málo. 😇