Ako často môžem používať masku na vlasy?

17. feb 2023

Keď si umývam vlasy každých cca. 6 dní môžem stále používať masku na vlasy? Alebo to radšej treba striedať aj s kondicionérom?

buberova
17. feb 2023

Ja používam stále

bessie12
17. feb 2023

masku na vlasy pouzivam kazdy druhy tyzden. Kondicioner pouzivam vzdy po umyti vlasov.

autor
17. feb 2023

@buberova a kondicionér nepoužívaš vôbec?

buberova
17. feb 2023

Nie vôbec.. len masku keď si 2-3x do týždňa umývam vlasy.. mám takú litrovú kallos takže neviem či je to nejak extra účinné a koncentrované 😂😂

bessie12
17. feb 2023

@buberova 2-3x do tyzdna pouzivas masku ?? To nie je prehnane ?? 😲

autor
17. feb 2023

@bessie12 a raz do týždňa je ok? Čo sa stane keď sa tak často používa?

bessie12
17. feb 2023

vsak to musi zatazovat vlasy. Vsetkeho vela skodi 😀 neviem si predstavit, ze by som casto pouzivala masky na vlasy. Nedoplatila by som sa 😂
Raz do tyzdna je v pohode. Mozes to striedat s domacimi maskami. Obcas tak robim. Dnes si idem dat hennu na vlasy. Takze masku dnes nepouzijem.

buberova
17. feb 2023

@bessie12 čo ja viem.. mám ich odfarbené takže mi nepripadajú nejaké extra mastné alebo čo... Nehovorím že to robím dobre.. len že to tak robím..

barborka2_2
17. feb 2023

Ja mám hrubé vlasy, umývam 2x do týždňa a vždy používať šampón-maska-kondicioner

nika_val
18. feb 2023

Celé to záleží od typu vlasov.. ak su vlasy ako sa píše vyššie hrubé, odfarbené, suché tak maska sa môže používať aj 2krat do tyždňa..
Ak sy vlasy jemné tak používanie masky tak často by ich zaťažovalo..
Ideal (ktory sa tak všeobecne odporúča) je každý 2 týždeň 🙂

lalenka33
18. feb 2023

Mám odfarbené vlasy, konce suché, korienky sa mi rýchlo mastia. Vlasy si umývam 3x do týždňa a vždy použijem na suche konce aj masku.