Ahojte, za dva týždne mám svadbu prosím aké nechty si dať? Nosím gélové a manikerka že nech si nájdem nápad na pinterestr že mi niečo podobné spraví ... Ja som asi za klasické ombré a niekde nejaký kamienok. Alebo mliečne, Francúzsku manikuru... no proste neviem... ale ste mali na svadbe ako nevesta nesklamali? Alebo máte nejaký nápad? Chcem niečo pekné ale zároveň jednoduché. Ďakujem každej z vás za radu.
@stellarstar no na fotke záber na obrúčky práveže bude vidieť, máme tam aj fotenie
Určite nejaký pekný babyboomer alebo tie milky white nails pogoogli si. Na fotkách ti nechty bude vidno
Takn to mi je jasne ale nik nebude kukať na nechty ale na obrúčku, šaty a frizuru 🤷♀️
Klasika francúzska s nejakým kamienkom niekde
Mala som V Francúzsku, vtedy sa mi to páčilo, teraz by som si to už veru nedala 😂
Ja som tiez mala francuzsku, ale to bol rok 2012, vtedy sa take nosilo. Teraz by som si dala tiez radsej nieco ine.
Mliečne, nie extra dlhé. Francúzka bola pred 15r
Áno, tiež si ju občas dám, ale na svadobných fotkách by som sa na ňu nechcela pozerat 🙂
Niečo jemné, decentne určite.
daj si také, aké sú tebe najviac prirodzené, aby si sa cítila komfortne. Ja som bola na svadbe, kde nevesta mala krátke červené nechty, aj na nohách, červené remienkové sandále a bolo to mega 😉 💅
Mala som ombré.
Francúzska je nadčasová a klasika zároveň ;) určite by som nedávala žiadne farebné ,maximálne nejaké do telovej a žiadne pazúry . To je mega gýč .
Daj klasiku akú nosíš, tvoje nechty ti nik všímať nebude podľa mna