Aké nechty na svadbu ako nevesta?

10. júl 2024

Ahojte, za dva týždne mám svadbu prosím aké nechty si dať? Nosím gélové a manikerka že nech si nájdem nápad na pinterestr že mi niečo podobné spraví ... Ja som asi za klasické ombré a niekde nejaký kamienok. Alebo mliečne, Francúzsku manikuru... no proste neviem... ale ste mali na svadbe ako nevesta nesklamali? Alebo máte nejaký nápad? Chcem niečo pekné ale zároveň jednoduché. Ďakujem každej z vás za radu.

stellarstar
10. júl 2024

Daj klasiku akú nosíš, tvoje nechty ti nik všímať nebude podľa mna

autor
10. júl 2024

@stellarstar no na fotke záber na obrúčky práveže bude vidieť, máme tam aj fotenie

lakebabe
10. júl 2024

Určite nejaký pekný babyboomer alebo tie milky white nails pogoogli si. Na fotkách ti nechty bude vidno

stellarstar
10. júl 2024

Takn to mi je jasne ale nik nebude kukať na nechty ale na obrúčku, šaty a frizuru 🤷‍♀️

sejbipi
10. júl 2024

Klasika francúzska s nejakým kamienkom niekde

nikha2809
10. júl 2024

Mala som V Francúzsku, vtedy sa mi to páčilo, teraz by som si to už veru nedala 😂

evcagabi
10. júl 2024

Toto mi vyskocilo ako reklama v tvoje otazke 😁 ja by som vybrala nieco take

nevenka
10. júl 2024

Ja som tiez mala francuzsku, ale to bol rok 2012, vtedy sa take nosilo. Teraz by som si dala tiez radsej nieco ine.

daniela1911
10. júl 2024

Mliečne, nie extra dlhé. Francúzka bola pred 15r
Áno, tiež si ju občas dám, ale na svadobných fotkách by som sa na ňu nechcela pozerat 🙂

lienka.7
10. júl 2024

Niečo jemné, decentne určite.

banalu
10. júl 2024

Zalezi co sa ti paci ja som mala svoje kratke a ako na foto c. 1 a mala som vo vybere este c. 2
Mne sa pacia jemne decentne nechty s nejakym peknym prvkom.

jamimo
10. júl 2024

daj si také, aké sú tebe najviac prirodzené, aby si sa cítila komfortne. Ja som bola na svadbe, kde nevesta mala krátke červené nechty, aj na nohách, červené remienkové sandále a bolo to mega 😉 💅

nikasmile
10. júl 2024

Mala som ombré.

luciaruz
10. júl 2024

Ja som si na moju svadbu robila sama nechty povyhodila som si trochu z kopytka 😆

trisha_r
10. júl 2024

Francúzska je nadčasová a klasika zároveň ;) určite by som nedávala žiadne farebné ,maximálne nejaké do telovej a žiadne pazúry . To je mega gýč .