Ahojte, nepozná niekto toto individum? Už po druhý krát behom mesiaca k nám prišiel na neohlásenú návštevu, tak by sme mu radi vysvetlili , že balkónom sa nechodí 😱
@radussska999 asi tam máte niečo čo sa mu páči 🙈 chumajovi. Priprav mu tam šlopce na myši keď sa rozhodne vrátiť.
ohlaste to na policii - ak vam nieco zmizne, budete vediet koho hladat.
vies, v stredoveku mali ludia taku nizku inteligenciu, ze jedine funknce tresty boli zmrzacenie, no a dnes mas tiez skupinu nizkointeligentnych, co jedinne na nich plati fyzicka ujma, bolest -lebo nechapu vo svojom nizkom IQ co robia a nie su schopni ani pracovat a byt zapriahnuti v zamestnani. pokial sa na nich uplatnuju tresty ako pre inteligentnych tak je to figu platne.... tak tam daj ziletkovy drot pascu na potkany, atd. tak ako ti radia. Policia nic neriesi pokial nebola sposobena skoda na majetku od urcitej vysky - zial....
@radussska999 ja si vzdy hovorim v takych chvilach ostnaty drat prebral by ho hned..jooj toto neznasam tak by som ho vycapala panvica, kropac , praker 🤷♀️😀😀
@majkabambulik ideme dať na balkón ostne, čiže už nevyjde hore ani keby chcel. No popravde ani by ma nenapadlo,že toto niekoho napadne...loziť mi tu ..schválne sme.si spravili vysoký muur, že keď niečo chcem podať niekomu dole ,tak ledva sa nám stretnú ruky (pre predstavu )...takže keby chcel skočiť musel by byť Spiderman ..jednoznačne nebol sám...a keď zistíme jeho totožnosť ,nech sa radšej skrýva 😱
Crepami z rozbitych flasi “vyzdob” zabradlie vyzera to pekne a ked sa poreze ma smolu.
@olimuc on sa už teraz porezal na ľade čo sa mi vytvoril na múre....zanechal tam krv 💪
@radussska999 mohli by ste tam dat niečo že by sa pri lepil. Ja by som sa dosťala asi...
Ty kokos, asi by som sa po toto kebyže som vedela, že dajaký dilino pravidelne navštevuje môj balkón.. 🤦♀️😳
@radussska999 inšpirovala by som sam doma 🤭
Lopatou do hlave debilovi dat ....
@radussska999 zial nic nespravis ked zistis jeho totoznost, je ako pises je ich viac, cize skupina a ty usis mysliet na svoju bezpecnost, oni nemaju co stratit a co ine na robotu, len pozerat kde sa vlamat, aby uspokojili svoje nizke pudy ako u zvierat - hlad, rozmnozovanie, zabava. Neodporucam na neho iba preventivne zutocit niecim, pretoze on bude ten chudacik bezbranny, na ktoreho si ty utocila ako prva s niecim, co bude povazovane ako zbran v tomto pripade, aj keby bol na tvojom pozemku. Vezmi si ako dopadol herec a byvaly minister kultury Knazko, ked sa zobudil a zlodeja mal v dome tak po nom strielal z legalnej zbrane, ibaze strelil ho az ked bol na zahrade v krikoch, no a to si musel najat dobrych pravnikov, lebo ten zlodej bol zrazu chudacik, neozbrojeny a Knazko musel tvrdit, ze v tme sa mu zdalo, ze zlodej drzi nieco v ruke a to nieco Knazko povazoval za zbran-a preto strielal-aby nebol zastreleny Knazko ako prvy. Jasne, ze Knazko vedel, ze nic take ako zbran zlodej nema, ale keby ho nepostrelil tak ho nikto nikdy nechyti. No a nakoniec sudca aj tak toho zlodeja co vykradaval domy okolo Bratislavskeho hradu vypustil po kratkej dobe z vazenia, lebo to nebolo az take zavazne, aby musel byt zatvoreny- ved nikoho neohrozuje zlodej na zivote-aj ked kradne, znasilnuje.... Preto sa musis branit len tak, aby sa ziaden zlodej ku vam nedostal, pripadne, aby dostal preventivnych 220 z elektriky-to uz aj cela skupina pochopi, ze tadial cesta nevedie.
A čo je na videu ďalej? Čo na tom balkóne robí? 👀
Ja by som dala fotky na stránku mesta a nie sem a samozrejme nahlásila to na polícii.
@sterea kde na stránku mesta myslis...polícia tu samozrejme bola. Prvý krát som to neriešila, no keďže prišiel už druhý krát, tak zrejme nie naposledy.
@radussska999 U nás má mesto vlastnú stránku na FB a je tam dosť vysoká sledovanosť, ľudia si to medzi sebou zdieľajú.
@radussska999 to je amatér. Aspoň kuklu si mohol dat 😆