Náusničky pre bábätko

24. júl 2022

ahojte, s akou stránkou pripadne predajňou v Košiciach máte skúsenosti? Hľadám náušnice pre novorodeniatko, biele zlato alebo zlate. Do 100€. Na nete som našla kadečo aj za 60 aj za 300€. Nehľadám nič prehnané. Ďakujem za rady a typy!🙂

kacena4
25. júl 2022

biele je drahsie, zalezi od vzoru a gramaze, predavaju ich aj v kazdom zlatnictve casto aj 10-20ks je na vyber

vikusjk
25. júl 2022

skus pozriet zn. Cutie, tie nausnice nie su take drahe a su velmi pekne a hlavne rozmanite, zlate, ruzove zlato, biele zlato. Uz ci si ich objednas, alebo kupis niekde v kamennej predajni, je na tebe.

luciella
25. júl 2022

V Optime pri Bille v strede majú predajňu náušnice Cutie. Tiež odporúčam túto značku,hoci je výber slabší a nemusia byť rôzne druhy. Objednala som cez e-shop sofia.sk. Sú krásne,aj cena výborná.

niki11223344
28. júl 2022

Ja som kupila v egne. Maju presne pre novorodencov , . Mensie verzie. Neposobia velko.cena do 100€. V bielom zlate robiana zakazku

bambulka814
9. aug 2022

Kocky a kde viem dať dcérke nastrelit dierky do usiek? Ďakujem vopred.

luciella
9. aug 2022

@bambulka814 Košice jednoznačne zlatníctvo Rubín na Hlavnej. Dcére naraz nastrelili, a neplakala veľmi. Je to pár sekundova záležitosť. Len ju držíš na stoličke a raz dva nastrelia aj s nausnicou. Musí mať však 6 mesiacov,lebo uško rastie. Veľmi profesionálne nastrelili, pán majiteľ je precízny. Cena s náušnicami bola 15 eúr, ktoré si sama vyberieš aké sa ti páčia. Tie stačí mať mesiac v usku a potom zamenis, boky sme nosili niekoľko mesiacov tieto.

bambulka814
9. aug 2022

@luciella perfektné, ďakujem krásne, pôjdeme teda tam, keď bude mať 6+m

bambulka814
9. aug 2022

@luciella ešte otázočka...treba sa dopredu objednať, či len prísť?

luciella
9. aug 2022

@bambulka814 Nemusíš sa objednať, môžete prísť.