Ahojte... funguje tato tema? 😅 aj my by sme boli radi kedy sa niekto nasiel na spolocnost pri kocikovani...
byvame pri KE Sever pri TU ak by sa niekto nasiel tak by bolo super... tesime sa
Ahoj mi tiež tu blizunko bývame, a ako pozeram už sme spolu aj trošičku oisali ale v inej téme, Gratulujeme k malinkému. 🙂
ahoj, pisali sme ohladom pôrodu, a chodime všaade kde nas napadne, aj do mesta, aj na Aničku a naozaj hocikde, kem nas nohy zavedu 😀
Ahojte 🙂 tak sa pridavame aj my. Byvame pri TU a tiez si hladame spolocnost pri kocikovani. Este bohuzial nemame pevny rezim, malicky je maly a kojeny, takze vsetko zavisi od neho... 😀
Ahoj, to je super, veeeeľmi sa tešime, a ten časik sa nam určite podarí sklbiť!!!!! Mi sme už velký, mame 6 mesiacov 😀 😉
To ste uz vazne vacsi...🙂 kedy sa chodite kocikovat rano a kedy poobede? mate nejaky pevny cas, aleb skor "ako vyjde"?
@ivkau.... jaj tak to je super, my este tak daleko nechodievame, lebo sme este mensi, ale rastieme a zachvilocku aj my budeme chodievat dalej na prechadzku 😉
@izira... ani my este nemame pevny rezim tiez kojime a dokonca sme rodili v jeden den a v jednej nemocnici 🙂 ,ale nespoznala som ta v nemocnici, neviem povedat ze kedy chodievame von presne na hodinku, ale je to kazdy den doobedu a aj poobede, ale to je uz tak 1-2 hodinky, najcastensie som cez prezdniny chodievala do TU a tam sa prechadzala, bol tam klud, studenti mali volno ,ale teraz sa uz velmi neda, je taam velky ruch, tak chodievam medzi domceky pri botanickej zahrade, je tam klud, radi by sme mali spolocnost...
tesime sa na spolocne kocikovanie 😉
🙂 to je fakt dobre.. tiez si rodila v Starej nemocnici? 🙂
niekedy by sme mohli ist spolocne, doobeda. Co povies? Poobede totiz chodim do mesta aj s druhym synom, ktory prichadza zo skolky a to uz potom nemam ani na rozhovor cas... 🙂
Ste tu niekedy aj doobeda, alebo len vecer?🙂
ahoj Izira ja som tu len ked ma napadne ☹ , ale snažim sa čo najčastejšie
@izira... ano tiez som tam rodila 🙂 doobeda by bolo super, dnes som bola hore medzi domami a bolo paradne slniecko, klud no parada.... uz som doma a maly este spinka tak idem nieco sihnut ... vecer nakuknem
ja som tu aj doobeda aj vecer mam zapnuty pc tak ked mam cas tak nakuknem, ale toho casu je malo 😉
zatial sa majte
Ivkafu, moja ma 6 mesiacov a toho času je vždy pomenej 😀
dobre ranko 🙂 nuz to vam verim, my tiez nemame toho casu bohvieako vela....mne dnes maleho pride kocikovat mamina, potrebujem navarit na vikend - cestujeme prec a pozehlit a periem a este by som chcela aj povysavat...ak stihnem polovicu, budem rada
skusme sa dohodnut na pondelok doobeda - okolo 9.00 niekde v areali TU? - niekde pri poslucharnach..? popripade by sme si mohli poslat cez IP tc, aby sme sa vedeli skontaktovat, ak by sme niektora meskala??? co poviete ? 😀
ahojte,chcem sa vas opytat,ci by ste mali zaujem chodit do detskeho centra na terase.
Ahojte vsetky som rada ze sa tu naslo viac mamiciek z casti KE sever.... a bolo by fajn keby sa nasla aj niejaka s vacsim babom nech ma moj maly kamosku alebo kamosa....tak ak sa taka najde budem sa tesit lebo nepoznam tu vela ludi a uz vobec nie s malymi detmi.....a ak ma niektora zaujem o spolocnost pri kocikovani dajte vediet a mozeme is niekedy vyvetrat deturence.. 😀
@dianocka ...jasne bol by zaujem lebo ja by som s malym niekde chodila nech je medzi detmi ale neviem kde.....
ahojte... izira mne to vyhovuje moze byt v pondelok 😉 , ma napadlo ze hlasi prsat, tak keby bolo velmi hnusne pocasie tak si este dame rano vediet ze ako 😉 ok?
tak to bude super ked nas bude viacej, tesime sa 😀
aeouliana aj my sa vieme prisposobiť, je super, že sa nas tu par pozbieralo!!!!!
aeouliana s tými pondelkami to máme aj mi ťažké, lebo sme každý pondelok v PP a iné dni tiež sme ok 😉
@dianocka: stonozka je MC na Hviezdoslavovej a dalsia pobocka je na Juhu. toto je z ich webu - Kurz Hráme sa zdravo. Náplňou kurzu je cvičenie na fitloptách, molitanovej zostave a ďalších pomôckach rozvíjajúcich správny psychomotorický vývoj detí. Stretnutia: každý pondelok. Deti cvičia s rodičmi a sú delené do skupín podľa veku. Začať môžete po ukončenom 3 mesiaci veku dieťaťa. Miesto cvičení: ul.Hviezdoslavova 7, KE-Staré Mesto. Cena: 15Eur/ 5 cvičení.
@ivkau: no uvidime ako so zvyskom tyzdna. Saska mi dnes zvracia a hnackuje. zajtra ideme k Dr.
ahoj, aj nám by sa šikla spoločnosť, malá ma 2 mesiace, a zatial sa kočíkujeme sami. ☹