Ahojte, viete mi prosím niekto povedať ako je to teraz so ZOO Bojnice? Boli ste tam teraz niekto? Počula som o nejakej rekonštrukcii a neviem čo to pre návštevníkov vlastne znamená. Oplatí sa tam teraz ísť? Máme to dosť ďaleko, tak nechcem aby cestovali zbytočne. Ďakujem za odpovede. Maja
sestra bola minuly vikend a nič nespominala maju aj fotky vypada to tam ok 🙂 aj my ideme tento vikend 🙂
my sme boli minulý víkend a všetko v poriadku, žiadne obmedzenia, videli sme všetky zvieratá, bolo super 🙂
boli sme asi pred mesiacom,robili chodníky,časť bola aj uzatvorená a na zvieratká veľmi smutný pohľad 😢 malé klietky,skoro žiadny výbeh,niektorých mi bolo veľmi ľúto....
my sme boli tiez asi v maji, vsetko v hroznom stave, nedalo sa chodit poriadne po chodnikoch, bola som velmi sklamana, aj tie kolotocarske stanky pred ZOO, kde predavaju hracky a saty este z asi 80tych rokov boli hrozne, mala som pocit, ze som zaspala a zobudila sa v 80-tych rokoch
aj kamoska tam bola pred dvoma tyzdnami a tiez nespominala ze by sa tam daco dialo. akurad ze v tomto teple vsetky zvierata zalezene a videli par zvierat
Aj my sme boli teraz cez vikend a je to v pohode, len pred medvedmi je nieco oplotene, ale to nie je ziadny problem 🙂. A medvede sa daju aj tak pozriet 🙂
to by aj mna zaujimalo, tiez sa tam chystame ale zavolaj na informacie, daju ti cislo do zoo a opytaj sa, my sme tam vlani takto volali kvoli pocasiu 😉