Ahojte, zvazujem zobrat deti na nejake vacsie kupalisko s vonkajsimi toboganmi. Rozdodujem sa medzi Dunajskou Stredou a Velkym Mederom. Sturovo je uz daleko. Boli ste niekto v oboch, kt odporucate viac? Dakujem
MNE SA VIAC PACILO V DUNAJSKEJ STREDE Aj bazény aj ubytko oveľa lepšie ako v MEDERI
Aj mne sa viac páčilo v dunajskej ale minuly rok,keď tam bol muž s dcérou nadavali,že špinavá voda bola,takze som bola prekvapená….
my už roky chodievame do Medera, v Dunajskej som nebola ale nám sa v Mederi veľmi páči.
Cesta je tam síce dlhá ale chodievame na celý deň, nám to stojí za to.
Pre deti podľa mňa zaujímavejšia Dunajská Streda
Nebola som v Mederi, tak porovnať neviem, my chodíme do Dunajskej a je tam super.
Ja som bola v oboch, ale za mňa je teda Meder lepší, aj keď troška drahší vstup. 🙂
Deti si to užijú aj v Mederi aj v Dunajskej, ale Meder je omnoho drahší a mne osobne prekáža že v Meder je veľmi tesno, na tak malý pozemok sa snažia natlačiť veľa bazénov, ale komu čo vyhovuje. V Mederi je viac bazénov ale ak ide o tobogány tak je to jedno
300-krát lepší je Meder
Dakujem vam vsetkym 🙂
Môžem sa spýtať čo sa týka toboganov aké su ceny?platia sa zvlášť či je to v cene stuoneho ako Štúrovo napríklad
@to.beruska v dunajskej sú zadarmo
@haimi Dunajská je o dosť lacnejšia a vyšantia sa tam deti rovnako,super kúpalisko je aj v Komárne