Teplota vody na mestskej krytej plavárni v Žiline

rqduskq
29. dec 2013

Ahojte, neviete náhodou, či môžem ísť s 3 ročnou dcérkou na túo plaváreň, aká tam je teplota vody a či budem platiť aj keď pôjdem len s mužom a s ňou a nebudem sa kúpať, lebo som tehotná?

vieraz
29. dec 2013

sadni si na tribunu, a tatino s malou nech sa kupu, plavaren je pre deti od 3 rokov, bezne tam chodia do kurzov. teplota vody je myslim 28st.

rqduskq
autor
29. dec 2013

@vieraz ďakujem za info a keď bude mať 3 až v marci? a ja teda platiť nebudem?

mowinka1
29. dec 2013

najlepšie máš sama vyskúšať, my tam nechodíme lebo sa nám tam zdá studená voda, no každému vyhovuje iná teplota vody 😉 ak budeš na tribúne, tam sa neplatí, ak by si išla s nimi cez bežný vstup tak by si musela zaplatiť.

rqduskq
autor
29. dec 2013

a kde inde sa dá ísť, kde je teplejšia voda a nie je to prehnane drahé? ? ? a na tú tribúnu ma pustia cez tie hlavné dvere či?

rqduskq
autor
29. dec 2013

@mowinka1 a kde inde sa dá ísť, kde je teplejšia voda a nie je to prehnane drahé? ? ? a na tú tribúnu ma pustia cez tie hlavné dvere či?

mowinka1
29. dec 2013

@rqduskq cenovo je o dosť drahšie chodiť niekam inam ... skús ešte vygoogliť holiday in, na tribúnu sa chodí cez tie hlavné dvere, keby nebola otvorená opýtaj sa pri okienku kde sa predávajú lístky.

mowinka1
29. dec 2013

našla som ti ešte ten holiday inn: http://www.holidayinn-zilina.sk/relax/mini-gym/... no tam neviem či by ťa pustili len tak bez platenia ... osobne ti odporúčam Turčianské Teplice, ja som tiež tehu a kúpem sa tam (s kupacím tampónom) akurát nechodím do tých horúcich bazénov

rqduskq
autor
29. dec 2013

@mowinka1 dík, no ja sa bojím infekcie aj s tampónom neviem ..... skúsim ešte popozerať ale dík

silvia07
29. dec 2013

boli sme v piatok, ja na tribune 🙂 ...dcera vo vode s mm...voda 28 stupnov, pre mna studena...pre nich nie....ked plavas, tak je akurat, ked sa len clapkas, tak je zima

rqduskq
autor
2. jan 2014

@silvia07 mi odpísali z plavárne, že voda má 26,6 stupňov ... brrrrr ... to sa mi zdá moc málo pre malé deti teda ...