Ahojte, neviete náhodou, či môžem ísť s 3 ročnou dcérkou na túo plaváreň, aká tam je teplota vody a či budem platiť aj keď pôjdem len s mužom a s ňou a nebudem sa kúpať, lebo som tehotná?
najlepšie máš sama vyskúšať, my tam nechodíme lebo sa nám tam zdá studená voda, no každému vyhovuje iná teplota vody 😉 ak budeš na tribúne, tam sa neplatí, ak by si išla s nimi cez bežný vstup tak by si musela zaplatiť.
a kde inde sa dá ísť, kde je teplejšia voda a nie je to prehnane drahé? ? ? a na tú tribúnu ma pustia cez tie hlavné dvere či?
našla som ti ešte ten holiday inn: http://www.holidayinn-zilina.sk/relax/mini-gym/... no tam neviem či by ťa pustili len tak bez platenia ... osobne ti odporúčam Turčianské Teplice, ja som tiež tehu a kúpem sa tam (s kupacím tampónom) akurát nechodím do tých horúcich bazénov
boli sme v piatok, ja na tribune 🙂 ...dcera vo vode s mm...voda 28 stupnov, pre mna studena...pre nich nie....ked plavas, tak je akurat, ked sa len clapkas, tak je zima
sadni si na tribunu, a tatino s malou nech sa kupu, plavaren je pre deti od 3 rokov, bezne tam chodia do kurzov. teplota vody je myslim 28st.