Poradíte wellness na január 2012 pre rodičov a dieťa?

monikapalo
16. dec 2011

Mile mamicky, neviete mi poradit, kde by sme si mohli ist oddychnut s 2 rocnym synom aj MM - vychodne a stredne Slovensko? Nie sme lyziari, uprednostnime skor hotelovy pobyt, detsky kutik, desky aj dospelacky bazenik., masaze... v termine JANUAR 2012. Nemam ani sajnu kam by sme mohli ist, vsade sa preferuje lyzovacka.

tea333
17. dec 2011

hotel Permon v Tatrach 🙂

lenka268
17. dec 2011

ano ako pise tea333 aj my sme boli v Permone v Tatrach ale este nie s malym ale je to tam uplne super odporucam 😉

weronyca
17. dec 2011

ja odporucam sice rakusko(loipersdorf) ale stoji to za to, 3 dni tam stravene vam budu malo..je to tam nadherne,sice dalej ale naozaj je to tam uzasne, maly sa tam vyhra a vy si krasne oddychnete.

tanyja
17. dec 2011

Predná hora, akurát dnes som to mužovi ukazovala, a je tam krásne, majú aj stránku , vodný a vitálny svet , bazén...

ttina23
17. dec 2011

Kaskády-Sielnica 😉

sympa1
17. dec 2011

my s manzelom ideme dostat na vianoce uz zaplateny welnes vikend s masažami relaxom večerou pri sviečkach a skrašlujucim salonom v jednom 5 * hotely v piešťanoch 🙂 uz sa moooc tesim...len my pojdeme bez deti

zade
14. jan 2012

Hotel Hubert - v tatrach...

molly28
14. jan 2012

pozri na zlavomate ta je kopec úžasných pobytov a za ozaj neskutočné ceny, alebo zlavadna...:D

lucyliu77
14. jan 2012

Vrelo odporucam hotel Diplomat v Raj. Tepliciach!!!

odrik
14. jan 2012

Odporucam Wellness hotel Chopok v Jasnej alebo hotel Rozsutec vo Vratnej doline pri dedinke Terchova, my ich navstevujeme a sme vzdy velmi spokojni 🙂! Nemusite lyzovat, da sa tam pekne poprechadzat a wellnessit 🙂!

irsina83
14. jan 2012

my ideme teraz na 2 wellnesy na Liptov Hotel Sojka a Stara Lesna - hotel Kontakt- krasny, stvorhviezdickovy, na vysokej urovni a skvele masaze, sauny, bazeny 😵 😵 😵 😵 teraz maju last minute za super ceny 😵 😵 😵 ideme tam uz druhy krat 😵 😵 😵

katka008
23. nov 2012

Ahojte, poradte vyskusany hotel v horach na Vianocny pobyt. isli by sme s dvomi detmi malymi. 😀