Ahojte,chcela by som spraviť dcerke oslavu a chcela by som vedieť,tie čo ste tam oslavu mali,ako to tam počas tých 2 hodín prebieha..Či sú deti po cely čas s animátorom ,alebo sa môžu aj pohrať na preliezkach..Sú to 5 ročné decká takže asi moc neobsedia predpokladám..ake máte skúsenosti celkovo? a koľko Vás to vyšlo? Ďakujem za info
Nemali sme tam oslavu, ale bola som tam uz viackrat s detmi ked tam zaroven prebiehala oslava. Kedze to bolo doobeda, kedy tam sme boli len my, oslava a este par deti, pocula som aj rozhovory mamiciek a videla ako to chodi. Dosli rano na 9tu, doniesli si svoju tortu, deti sli do miestnosti. Nemali animatora, tortu svoju, napoje museli odobrat ich. Vzdy sme videli ze tam mali len tu najjednoduchsiu verziu, ta je bez animatora, mamicky sa am rozpravali ze je to najvyhodnejsie, nakolko deti ked vidia atrakcie, je im nudno sediet v miestnosti a len cakaju kedy ich pustia na ne. Takto tam len ocko oslavenca deti posadal, dali si party klobuciky, zablahozelali, dali dary, zjedli tortu, bolo to hotove do 15 min a sli sa jasit volne na atrakcie uz bez nejakeho specialneho dozoru. Oslavenec ma pobyt tam zdarma, ostatni si ale musia platit, co sa opat rozpravali tie mamicky ze to je trapne takze k zakladnemu baliku prenajmu miestnti na 2h za 45 E kde je miestnost, dzusy, mineralka a tycinky, este platili aj kazdemu pozvanemu vstup do herne po 3E/hod.
Animator je az vo vyssich programoch, tie su okolo 80E a vyssie su tam rozne kuracie nugetky, alebo pizza. A aj tak si musia zaplatit aj tu hernu navyse.
Pocula som ze velmi podoben je to aj v Borry Mall v tom ich Buppi detskom svete. Tiez aj herna aj miestnost na oslavy, hned vedla na divadielko a tvorive dielne. Takze su tam aj moznosti navyse.
My sme zazili nazivo len par oslav v McDonalde a tam sa vzdy stara cely cas animator, 2-3 hodky a je to dobre v tom ze nielen pozvani davaju darcek oslavencovi, ale aj sami si nieco odnesu nakolko vsetci ucastnici si mozu vybrat aku chcu hracku z aktuanej ponuky v Happy Mealu. Animatori to vcelku zvladaju, fici to, kreslia, zabavne ulohy, baloniky, papierove koruny dostane kazdy, ked je sucastou konkretneho McD ihrisko, cast programu je na nom, idu napr. do kuchyne pozriet mrazaky (pre moju top bod programu) atd.
nikto nic? 🙂