Family park vo Viedni

28. jún 2024

Oplatí sa tam cestovať?Je tam toho veľa?Deti 5 a 3 roky

milanemila
28. jún 2024

V tomto veku sa tam urcite deti vysantia, oplati sa. Hladala by som ale nejaku moznost napr cez tyzden doobeda, jednoducho ked tam nebude naval, lebo to je otrava cakat stale v rade.

stormie
28. jún 2024

Je tam toho vela a ak je naval tak mozno vsetko ani nestihnete. Najlepsie je ist mimo prazdnin a cez tyzden. My sme boli minuly tyzden a na niektore atrakcie sa cakalo 45 min a aj viac, tak sme usli dalej a cca 2 hodiny pred zatvaranim to bolo uz lepsie a an na tychto sa cakalo kratko

sandri
28. jún 2024

Pozor aj na vysku, pre deti nizsie ako 100 cm tam az tak vela atrakcii nie je. Tak ako pisali vyssie, oplati sa ist mimo prazdnin a v pracovny den. My sme raz boli v oktobri a bolo super - na nic sme necakali, dokonca ak chceli ist deti dalsiu jazdu, ani sme nemuseli vystupit 🙂 teraz v lete by som tam nesla. V den narodenin ma dieta vstup zdarma (treba sa na pokladni preukazat pasom dietata a povedat, ze ma narodeniny).

dzejn80
28. jún 2024

Autorka neviem, ci to mas iba preklep, ale Family park nie je vo Viedni, nachadza sa na zapadnej strane Neusiedler See. Ako uz dievcata predo mnou spominali, v lete je to dost narocne, hlavne s malymi, vsade rady. Najlepsie na jar, alebo jesen a mimo vikendu.

blonde_bella
28. jún 2024

Ja som tam raz išla na MDD...take vyhodené peniaze že strach...
Oproti poľským parkom je to menšie a drahšie a rady sú obrovské....
Určite ist cez týžden mimo prázdnin....
To čakanie v rade v tom teple....za mňa nie

elenajezova
28. jún 2024

Ja som bola s dcérkou, kamarátkou a jej dcérkou. A to boli o dosť staršie. A ľúbilo sa nám všetkým. Aj dospelým ak deťom. Naozaj je to Family park. ❤️

martinka13
28. jún 2024

Ano. Chodili sme pravidelne, keď boli deti menšie. Doporučujem ale v týždni, nie cez víkend. To býva masaker. Najlepšie je tam v Júni, ale to je už po funuse...

autor
28. jún 2024

@stormie takže v pondelok sa tam asi neoplatí ísť keďže sú už prazdniny

vroni
28. jún 2024

Ešte ráno/doobeda sa dá. Od obeda sa to začne plniť a poobede už je tam úplne plno. S malými deťmi lepšie, na ich atrakcie nebývajú také sory, je tam vodné ihrisko, ale zase je to vysoké vstupné len kvôli malým deťom..koncom augusta býva menej ľudí než v júli, asi už sú rodičia vyhádzaní z peňazí (nenapadá mi iný dôvod pre tento ukaz)

stormie
28. jún 2024

V pondelok by som uz nesla, radsej pockaj na september

stormie
28. jún 2024

@blonde_bella tak na MDD sa da predpokladat ze tam bude plno 🙈 treba ist mimo sviatky, prazdniny (nase aj rakuske) a vikendu

luccija
28. jún 2024

Určite áno, to je na celý deň a pekný výlet.Rady bývajú skôr na začiatku pri vstupe a potom sa to pomaly rozprchne.Urcite si kúpte pri vstupe krmivo pre zvierata

blonde_bella
28. jún 2024

@stormie a čo som napísala?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. jún 2024

Teraz mám dilemu teda🤣 bola som rozhodnutá ísť v pondelok keďže ani nemá byť moc horúco,ale keďže sú tie prázdniny tak neviem no

stormie
28. jún 2024

@luccija krmivo pre zvierata? 🤷‍♀️ rozmyslam te co sme vynechali ale neviem o tom ze by vo Family parku boli zvierata

stormie
28. jún 2024

@blonde_bella ze si tam bola na MDD tak som ti odpisla ze sa da predpokladat ze tam bude v tento den plno

blonde_bella
29. jún 2024

@stormie tak si to dočítaj.

blonde_bella
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gab1sol
29. jún 2024

Odkiaľ ste? My máme celoročný lístok a často vyrážame s deťmi okolo štvrtej z BA, o piatej sme tam, menej ľudí, nikde už nečakáme a za dve hodinky obehneme atrakcie, ktoré si deti vyberú. A sú do sýtosti vybláznené. Aj cez víkend. Family park (ako aj ostatné parky) je super, ale asi sme už chodili často a pre nás to na celý deň už nie je. Beriem, deti sa chcú hrať aj na ihriskách, čo sú tam, ale na druhej strane, je to dosť drahý špás ísť tam kvôli ihriskám.

autor
29. jún 2024

@gab1sol my sme zo Žiliny a neboli sme tam ani raz tak pre nás to bude asi na dlhšie ako dve hodiny

fido69
29. jún 2024

@autorka
1.) Aký ma zmysel dávať takúto otazku anonymne?
2.) Familypark nie je pri Viedni ale pri Neusiedlersee
3.) Pre deti je to úžasný zážitok. Určite odporúčam navštíviť za odmenu. Budú na to ešte dlho spomínať. 😉

blonde_bella
29. jún 2024

Keď si zo Žiliny pozri poľské parky...či to už ste boli?

pbra40
29. jún 2024

Chodime pravidelne 2x do roka a dodrzujeme pre nasu psychicku pohodu tieto body:
- nie cez prazdniny
- ist cez tyzden
- mimo sviatok na Slovensku, v Rakusku, Madarsku a Cechach 🙈

nezabudka3391
29. jún 2024

my sme boli presne pred tyzdnom maly mal narodky a vstup mal zdarma,ale ja osobne by som s tak malymi detmi tam nesla podla mna zbytocne vyhodis peniaze, lebo su tam kopec kolotocov pre vacsie deti cize tak male deti neviem ci vobec mozu a ak by aj ano tak asi by si sa aj bala pustit a vozit sa na nejakych prasiatkach, vlaciku, labutkach mozes aj na Slovensku, ja osobne by som pockala kym budu vacsie aby si to poriadne uzili vsetko

gab1sol
29. jún 2024

My sme pôvodom tiež zo ZA. V takom prípade by som asi volila skôr Energylandiu - tú sme mali v pláne, ak deti podrastú, ale medzitým sme sa presťahovali do BA, preto my chodíme do Familyparku. Ale ak sa predsa len vyberiete, tak sa obŕnte na veľa ľudí… Skús si naštudovať plánik parku, ktoré atrakcie sú vhodné pre vás a naplánujte si “trasu”, to vám možno uľahčí deň. 😉