Úprava pdf

30. nov 2024

Baby nevie mi niekto pomoct , potrebujem vložiť text do pdf ale nejde mi to, ne nejaky trik respektíve by ni niekto helfol? Je to len par viet.dakujem

kaktusik007
30. nov 2024

bud si kupis ocr software, co je celkom draha zalezitost, alebo skopirujes pdf do upravitelneho formatu, tam spravis zmeny a opat to skonvertujes do pdf.

aurelia2000
30. nov 2024

Rozrezať pôvodné PDF a potom zložiť s tým tvojim textom by nevyhovovalo? Tvoj text tiež previesť na PDF. Online je všetko k dispozícii zadarmo do určitého počtu strán.

valikasikulova
30. nov 2024

Prekonvertuj zadarmo online do Wordu vloz co potrebuješ prekonvertuj späť

aurelia2000
30. nov 2024

Ak potrebuješ vyplniť nejaké tlačivo PDF, tak na to je tiež soft.
Špecifikuj bližšie tvoj problém.

autor
30. nov 2024

@kaktusik007 uplne mi to rozhadzalo , konvertovala som do doc , ale amen tma 🥺

autor
30. nov 2024

@aurelia2000 nie , ja mam CV v pdf , potrebujem nieco doplnit.

sissy27
30. nov 2024

Tak si sprav to cv vo worde a uloz ako pdf. Ved to povodne si tiez nevytvarala rovno v pdf.

aurelia2000
30. nov 2024

Zrejme si ho pôvodne písala vo Worde, tak spätná konverzia do Wordu bude úspešná.

autor
30. nov 2024

@sissy27 zial robila som ho online cez sablonu , a uložilo mi to len ako pdf chcela som si to ulachcit ale vyzera teda , ze to musim cele prerobiť kvoli par vetam kurník

zujka2
30. nov 2024

Skus stranku ilovepdf

tykat
30. nov 2024

Ja robim upravy pdf vo free online upravovaci https://www.pdf24.org/sk/
Tam mas kopec moznosti.

autor
30. nov 2024

@zujka2
@tykat ďakujem skúsim , *ulahcit píšem ako debil uz.

selenka7
30. nov 2024

Vyskusaj www.ilovepdf.com, tam je kopec roznych funkcii.

sissy27
30. nov 2024

Ak ta sablona bola na profesii, tak to tam vies dodatocne editovat.

autor
30. nov 2024

@sissy27 nie zial, zahraničná stránka, maju trošku ine požiadavky vzhľadu a štruktúry

trieslo
30. nov 2024

Skús pravým tlačítkom vybrať možnosť otvoriť v programe, zroluj až na koniec a vyber iná aplikácia, dá ti možnosť Word, klikni, chvíľu čakaj a malo by ti to dať do Wordu.

zic
30. nov 2024

Ale je mozne, ze ti nic z tychto rad nepomoze, lebo tie stranky na tvorbu cv to davaju iba do needitovatelneho pdf za nejamym ucelom (je to zadarmo a mozno vyssia editovatelna verzia je spoplatnena apod)...

petsvk
1. dec 2024

A hlavne sa nikam neregistruj a neplať pri online úpravách. Minule sa tu riešil prípad ako dotyčná upravovala pdf online , zaregistrovala sa na stránku , zaplatila pár centov, a teraz sa nevie zbaviť poplatkov

kaktusik007
1. dec 2024

@petsvk na to su vyborne jednorazove platobne karty - tiez to tak na mna skusali na jednej stranke... som potrebovala vela funkcii, tak som sa registrovala - na mesiac ze 2 eura - oki, zaplatila som, lebo funkcie som fakt potrebovala. A oni si to chceli strhat stale a ziadne take ze odhlasit sa nedalo 😀 nastastie som to platila jednorazovou kartou, takze vsetky ich poziadavky na opakovanu platbu boli zamietnute 🙂