Zdravím, rada by som otvorila diskusiu na tému predaja, kupy na róznych bazaroch. Ja osobne mám tuto formu rada, aj pre zábabu, aj preto, ze hadam usetrim. Kupujem takto vacsinou bundy, rifle. Vsimla som si vsak, ze inzeraty tych istych predavajucich sa casto nachadzaju na roznych portaloch a ta ista vec je v inej cene. Musim podotknut, ze tu je drahsia a nejedna sa o par eurove rozdiely. Preco?
A esteby ma zaujimalo, ci je niekto vobec ochotny si kupit drahu bundu na bazare( nad 100, 150e), bez skusania, len s rozmermi, aj tie su predavajuce niekedy neochotne poskytnut, to fakt niekto kupi?
Dakujem za nazor a podnety!
Poviem ti z mojej skusenosti - ak som mala jednu vec na 3 roznych platformach, tak vsade som na zaciatku vkladala inzerat s rovnakymi parametrami. Ak som to dlhsie nepredala, tak som cenu upravila, a niekedy sa mi stalo ze som ju upravila len na jednej, najcastejsie vyuzivanej platforme, a zvysok som proste v tej chvili zabudla editovat tiez. A stalo sa mi aj, ze ma kupujuci oslovil cez dve rozne platformy, pricom som si ja ani neuvedomila ze tam mam rozne ceny, a samozrejme predala som to za tu nizsiu sumu.