Prvá objednávka Shein

maminatimka
25. nov 2024

Ahojte dievčata, prvýkrat som sa dala na to objednala zo Shein 😀 a to 1.11. mala som rozdelene na 2 balíky, jedna prišla hned 5.11. ale ta druha niekde asi zasekla...tak poradte dievčata čo teraz, mám čakať či príde? Alebo čo napísať a kde? Robila som väčší nakup na vianoce a teraz neviem či tie veci mi prídu?! Poradte ..

stellarstar
25. nov 2024

@maminatimka ved čakať čo iné, je tam darum do kedy majú čas. Je pred Vianocami a teraz obj veľa ľudí

maminatimka
autor
25. nov 2024

@stellarstar kde píše ten datum?

stellarstar
25. nov 2024

@maminatimka pri každej obj máš darum do kedy počkaj kuknem a dám screen

stellarstar
25. nov 2024

Pri každom tovare nižšie je dátum to si mala kukať keď si obj

stellarstar
25. nov 2024

Ale tam kde je sekcia moje obj tam to tiež najdes

vanesik57k
25. nov 2024

@maminatimka je treba sledovať polohu objednávky, prvá prišla hneď, pretože niektoré produkty maju expresne doručenie 😊

miselka007
25. nov 2024

Prve veci ti prisli hned preto lebo ich maju v sklade v Madarsku. Treba sledovat objednavky,vsetko tam pisu. A druha ti pride neskor do 2tyzdnov pretoze to ide zo skladu z Ciny. To co je blizsie tak vie prist fakt za 3-4 dni. Uz aj ja som to tak mala ze cast ktora bola v Madarsku prisla do 4 dni a na zvysok som cakala. Nemusis sa nicoho bat,objednavka pride. Objednavam zo Shein uz fakt dlho a este sa mi ani raz nestalo ze by to neprislo.

vanesik57k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
butterflyeffect
25. nov 2024

Ja som robila tiez prvu objednavku(a teda asi aj poslednu 😁) cakam uz mesiac, balik uz mal byt doruceny davno podla datumu dodania, ale od 11.11 je bez pohybu niekde v madarsku, pisala som na zakaznicku podporu, ze nevedia zistit co je s balikom, budu mi vratene peniaze, uz mi prislo potvrdenie o refundacii este cakam na peniaze-pisali ze do 4-6 dni vratia

maminatimka
autor
26. nov 2024

@butterflyeffect s ktorym datumom si mala objednavku? Ja tie veci potrebujem pod stromček, tak čakať či nie? A kde si písala a čo? Poraď mi 🙏

maminatimka
autor
26. nov 2024

@miselka007 ale vieš je skupina na facebooku a ram píšu že stymi datumamu su problemy od 25.10. Do 4.11. Nikto nedostava baliky ale kto objednal potom každy ma balik doma, rakže dačo nesedí :-/

butterflyeffect
26. nov 2024

@maminatimka 29.10. , pisala som cez appku na zakaznicku podporu. No za mna-ak bol problem moze byt znovu… radsej budem dalej onjednavat z Temu, tam som nikdy problem nemala vsetko do tyzdna max 2 doma a aj lahsie sa da s nimi komunikovat a riesit ked daco

miselka007
26. nov 2024

@maminatimka ano vsimla som si...aj ja som v tej skupine. Ja som objednavala na ten ich sviatok 11.11. a balik mi prisiel minuly tyzden vo stvrtok. Takze sama neviem ze aky problem tam stale maju. Este sa mi nestalo ze by mi nieco meskalo alebo nedoslo 🤷 vzdy to do tych 2 tyzdnov prislo.