Ahojte dievčata, prvýkrat som sa dala na to objednala zo Shein 😀 a to 1.11. mala som rozdelene na 2 balíky, jedna prišla hned 5.11. ale ta druha niekde asi zasekla...tak poradte dievčata čo teraz, mám čakať či príde? Alebo čo napísať a kde? Robila som väčší nakup na vianoce a teraz neviem či tie veci mi prídu?! Poradte ..
@stellarstar kde píše ten datum?
@maminatimka pri každej obj máš darum do kedy počkaj kuknem a dám screen
Ale tam kde je sekcia moje obj tam to tiež najdes
@maminatimka je treba sledovať polohu objednávky, prvá prišla hneď, pretože niektoré produkty maju expresne doručenie 😊
Prve veci ti prisli hned preto lebo ich maju v sklade v Madarsku. Treba sledovat objednavky,vsetko tam pisu. A druha ti pride neskor do 2tyzdnov pretoze to ide zo skladu z Ciny. To co je blizsie tak vie prist fakt za 3-4 dni. Uz aj ja som to tak mala ze cast ktora bola v Madarsku prisla do 4 dni a na zvysok som cakala. Nemusis sa nicoho bat,objednavka pride. Objednavam zo Shein uz fakt dlho a este sa mi ani raz nestalo ze by to neprislo.
Ja som robila tiez prvu objednavku(a teda asi aj poslednu 😁) cakam uz mesiac, balik uz mal byt doruceny davno podla datumu dodania, ale od 11.11 je bez pohybu niekde v madarsku, pisala som na zakaznicku podporu, ze nevedia zistit co je s balikom, budu mi vratene peniaze, uz mi prislo potvrdenie o refundacii este cakam na peniaze-pisali ze do 4-6 dni vratia
@butterflyeffect s ktorym datumom si mala objednavku? Ja tie veci potrebujem pod stromček, tak čakať či nie? A kde si písala a čo? Poraď mi 🙏
@miselka007 ale vieš je skupina na facebooku a ram píšu že stymi datumamu su problemy od 25.10. Do 4.11. Nikto nedostava baliky ale kto objednal potom každy ma balik doma, rakže dačo nesedí :-/
@maminatimka 29.10. , pisala som cez appku na zakaznicku podporu. No za mna-ak bol problem moze byt znovu… radsej budem dalej onjednavat z Temu, tam som nikdy problem nemala vsetko do tyzdna max 2 doma a aj lahsie sa da s nimi komunikovat a riesit ked daco
@maminatimka ano vsimla som si...aj ja som v tej skupine. Ja som objednavala na ten ich sviatok 11.11. a balik mi prisiel minuly tyzden vo stvrtok. Takze sama neviem ze aky problem tam stale maju. Este sa mi nestalo ze by mi nieco meskalo alebo nedoslo 🤷 vzdy to do tych 2 tyzdnov prislo.
@maminatimka ved čakať čo iné, je tam darum do kedy majú čas. Je pred Vianocami a teraz obj veľa ľudí