Prečo sú na koníku niektoré tak zlé?

20. júl 2021

Keď si čítam diskusie tak niektoré ženy sú tam ako keby zjedli všetku múdrosť sveta. Ak sa nepáči tak nech sa nestarajú. Normálne odbiju a vôbec ich nenapadne že môžu svojou odpoveďou niekomu ublížiť. A takisto nenavidim keď nápisu na nejakú tému že ,, asi sú prázdniny tak z nudy sem píše”… veď toto je stránka kde môže písať každý či? Či ja niečo nechápem? Veď každý tu môže rozoberať čo chce a ak s tým ma niekto problém tak nech to nerieši. Ja neviem fakt. Ani neviem načo to tu píšem ale asi som to musela niekam dať lebo no. Som to len ja ktorú to štve?

kristina1001
20. júl 2021

Bohužiaľ každý človek je iný pre niekoho je normálne slušne odpovedať poradiť pre niekoho nie môj názor na ľudí ktorí ponižujú a zosmiešňuje niekoho druhého majú potrebu si niečo kompenzovať a možno práve taký ľudia majú omnoho viac problémov ako iný žiaľ zmeniť to nevieme asi si len netreba pustiť takých ľudí k srdcu

janka_23
20. júl 2021

A prečo sa schovávas za anonym? Áno, niektoré sú tu také ale bohužiaľ, každá ktorá sem napíše musí rátať s tým, že sa tu nájde niekto kto jej naloží pretože ľudia sú rôzni a majú rozdielny pohľad na veci. Ani v realite nestretavas iba dobrých ľudí, ktorí ti hovoria to co chceš počuť 😉

Na margo vyjadrenia ci sa niekto nudí lebo sú prazdniny: prepáč, videla si niektoré témy? Ako napr. pochváľte sa svojimi análnymi kolíkmi to je podľa teba ok?

sisa_s
20. júl 2021

Joj, tieto anonymne vylevy, ako su vsetky na koni zlee 🙄🙄🙄🙄

ab727
20. júl 2021

Super príspevok a hlavne,že anonymne...nech sa na mňa nikto nehnevá,ale poniektoré ženy tu dávajú neskutočné diskusie na zamyslenie...ako napr môžem byť tehotná lebo toto hento tamto ale hlavne že si neurobila test a tu sa pýta na skúsenosti iných žien...alebo tu zakladá x tém o tom aká je nešťastná vo vzťahu a ešte si nechá spraviť ďalšie dieťa...poniektoré témy sa tu akosi často opakujú a ak niesú anonymné tak ľahko si nájdeš respektíve zapamätáš nick a diskusiu...nakazil ma priateľ môžem ho udať?A hlavne,že s ním spávala ďalšie dva roky.Potom sa ešte dotyčné urazia na odpoveď...tak neviem či je všetko ok a pokiaľ viem,tak každá môže vyjadriť svoj názor a to že sa to nepáči tej druhej strane bohužiaľ nech nezakladá diskusiu o niečom...lepšie povedané o ničom

syslik81
20. júl 2021

prilis vela hormonov na jednom mieste .. :D

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ab727
20. júl 2021

@viestta ta si si zase zavarila🤣🤣🤣

brita7777
20. júl 2021

Ano suhlasim, vzdy aspon jeden sa najde, co musi uplne povedat cierne, ked 10 povedalo biele. Je to tak. Proste konik.

jana_eyre_2
20. júl 2021

Tak ako píšeš - môže sem písať každý a tak sem píšu aj nepríjemne ženy, aj príjemné ženy, aj hlúpe ženy, aj múdre ženy, píšu úprimne ale aj neúprimne.. niekedy sa zeny urazia aj na to ak sa niekto snazi povedať čo najmiernejsie svoj pohľad a začnú sa hádky..

tak to proste je, ľudia chcú, ALE aj naozaj NEchcu počuť čo si myslia druhí a potom majú pocit že urážka je aj úplne obycajne povedané B namiesto očakávaného A.. a ak niekto naozaj uráža? To je iba vyzitka daného človeka, nepríjemne, ale je to tak..

mooonika1975
20. júl 2021

@jana_eyre_2 súhlasim, až na tu vyzitku 😎😲 a teraz som zlá, fujto

autor
20. júl 2021

@kristina1001 Súhlasím a ďakujem

@janka_23 Za anonym sa schovávam preto aby nabuduce keby sa niečo pýtam tak ma neodbijes touto diskusiou
A áno, tie témy sú na hlavu no aj na to ma človek právo sa spýtať či? Tak ako ama každý právo sem napísať svoj názor tak ma aj každý právo sem napísať svoju otázku aj keď je to úplne hlúpe

@sisa_s Nie všetky na koni zle, iba tie ktoré fakt nevedia čo so sebou a musia byt fakt zle a vedia pokaziť deň keď sa pýtam otázku a dostanem odsúdenie dobre nie na smrť. A ty si nikdy nepísala anonymný výlev?
@ab727 ano anonymne… lebo na to mám právo a lebo sa to tu dá

@syslik81 Ako ja? Možno ale prečítala som si pár diskusii a vždy tam niekto musí odsudzovať a to ma štve..
@viestta no, asi pravda.
@brita7777 Ďakujem
@jana_eyre_2 dobre vystihnuté, ďakujem

jana_eyre_2
20. júl 2021

@mooonika1975 tak ak mi niekto povie že som napríklad úbohá zakomplexovana krava ak sa mu ja snazim odpovedať slušne, tak to je vyzitka urazajuceho, nie mňa..

mooonika1975
20. júl 2021

@jana_eyre_2 a ak ti niekto povie, že nie je vyzitka , ale vizitka , tak potom je to vizitka tvojho učiteľa slovenčiny 😂😂

jana_eyre_2
20. júl 2021

@mooonika1975 🤣🤣🤣 tak teraz si ma dostala.. to nie je chyba učiteľa ale mňa.. diky, toto slovo si fakt neviem zapamätať 😅 ale teraz to už budem vedieť..

mooonika1975
20. júl 2021

@jana_eyre_2 ❤😝

3vita
20. júl 2021

A čo také ťa urazilo? Ja osobne tu teda vidím v diskusiách viac otázok pritishnutych za vlasy ako rypavych žien čo nevedia čo so sebou. Ono niekedy je dobré sa najprv zamyslieť a až potom založiť diskusiu

ab727
20. júl 2021

@3vita presne vystihnuté

mooonika1975
20. júl 2021

@jana_eyre_2 veĎ som ti skontrolovala celý prispevok, nikde chybička, tak som si povedala, že to sa určite len sekla 😅

ab727
20. júl 2021

A k autorke áno máš právo písať anonymne nikto ti ho samozrejme neberie,ale ak mám svoj názor tak nech aj vedia od koho je,prečo by som sa mala skrývať?Ak si založila diskusiu a nepáčili sa ti názory hold smola,veľa tém tu nemá hlavu ani pätu...nehovorím,že je to tvoj prípad...ale vážne,mnoho tu napísaného sa vymyká aj priemernej inteligencii tak nech sa baby potom čudujú...ale veď život ich naučí možno ale zasa keď zakladajú x tých istých tém a žiadne ponaučenie tak je to podľa mňa len strata ich času

autor
20. júl 2021

@ab727 nie nejde priamo o mna ale to tak všeobecne. A vieš, podľa mna je jedno či anonymne či nie. Aj tak ma nebudeš poznať takze no. A to nemyslím v zlom, je to iba dôvod mojej anonymity.

zuzanka.zuzu
20. júl 2021

fňuk

autor
20. júl 2021

@3vita mna nič, nič ma nezrazilo, ja som to napísala tak všeobecne… z viacerých diskusii a nie všetky boli tak no, hlúpe. A teraz neviem príklad hej?

autor
20. júl 2021
ab727
20. júl 2021

Veď v pohode...je to tvoja vec...a všeobecne nech sa niektoré dievčatá zamyslia nad svojimi diskusiami,aby potom tie ostatné neboli pre nich zlé🙂

autor
20. júl 2021

Viete čo, nechajte to tak. Touto diskusiou som chcela povedať to, že akákoľvek vznikne téma tak sa tam vždy nájde skupinka múdrejších ktoré sa do všetkých obujú a vznikne konflikt. Chcela som to tu napísať že prečo je to tak a práve v tejto diskusii sa stalo to o čom píšem. Rozdupali ste ma preto, že som vyjadrila svoj názor. Mne to nevadí, veď aj vy ste iba povedali ten svoj. No ale ta diskusia, k ničomu to neviedlo. Tak Vám prajem pekný zvyšok večera a dobrú noc☺️

autor
20. júl 2021

@ab727 vďaka za názor, prajem dobrú noc😉

ab727
20. júl 2021

Dobrú noc a ďakujem🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_23
20. júl 2021

Autorka, to co ty vidíš ako zle, môže niekomu prísť úplne normálne. To co sa tebe nepáči sa môže páčiť niekomu inému. Ten kto je pre teba zlý he pre niekoho úžasný. Každý má svoj uhol pohľadu, svoju mieru tolerancie, svoju povahu, svoje vnímanie reality, svoj pohlad na to co je dobre a co je zle. A to všetko preto lebo každý z nás je iný, to je ta rozmanitosť ľudských pováh. Nikdy, nikdy pri žiadnej téme nenájdeš ľudí ktori sa na názore zhodnú. A sama za seba poviem, že keď mám nejaký problém a fnukam viac mi pomôže keď mi kamoška naloží aby som sa spamätala, ako keby mi mala "pomáhať" umarat sa v žiali 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz