Ahojte ak je tu nejaká technicky zdatná žienka budem vďačná za pomoc 😃
Dosť sa týchto veci bojim aby som náhodou nepostlacala a nenastavila niečo čo nepojde dať naspäť a hlavne teraz, keď sa tam stále niečo mení 😃
Mám účet ktorý nepoužívam ( povodne založený ako bazarik) ale chcela by som z neho teraz urobiť stránku s iným obsahom. Názov účtu viem zmeniť ale mail už asi zmeniť nepojde, či ? Totiž ak by stránka mala časom prípadný úspech bolo by odveci mat na nej mail ktorý bol určený na bazar.
A ešte ma zaujíma či niekde pôjde dohľadať aký bol pôvodný názov toho úctu a informácie o ňom. Nakoľko tam som mala svojich známych a teraz zo začiatku pri novej stránke nechcem aby niekto dal do hľadača ten bazar a vyskočila mu tam táto nová stránka. Ja som názvy účtov ešte nikdy nemenila ani žiadne takéto veci keďže používam len svoj osobný Instagram , tak neviem ako to funguje
Ďakujem 😊
Email zmeniť vieš takto: Nastavenia a súkromie ➡️ centrum účtov ➡️ osobné údaje ➡️ Kontaktné informácie
A meno si pozrieť môžeš takto: Vaša aktivita ➡️ história účtu
a preco si nezalozis uplne novy instagram s novym emailom a novymi ludmi? daleko jednoduhsie ..