Neviem sa dostať k svojmu účtu na Facebook

marcella84
12. nov 2023

Pekný večer prajem.

Mám problém prihlásiť sa do svojho účtu na FB cez notebook. Spoločnosť Meta mi ponúka dve možnosti: aktivovať predplatné (bez reklám) alebo používať zdarma s reklamami. Keď som si vybrala druhú možnosť (zdarma a s reklamami), vypisuje mi to, že mám vyjadriť svoj súhlas. Ak však kliknem na políčko súhlasím, zasa ma to vyhodí na prvé okno (výber z dvoch možností: preplatné alebo zdarma) a stále takto dookola ako začarovaný kruh, pričom vôbec ma to nechce pustiť k svojmu účtu. V prílohe posielam screeny, čo odo mňa chcú. Máte prosím s týmto podobnú skúsenosť, čo vlastne je vlastne potrebné ešte urobiť, keď mám záujem o používanie FB zdarma a s reklamami, aby ma to pustilo k účtu? Ďakujem.
Pri používaní FB účtu z mobilu ma to v pohode pustilo.

nekonecna_katastrofa
12. nov 2023

@marcella84 Aj mne to robí cez PC, cez mobil nie 🤷‍♀️ neviem, čo s tým.

slavomira236
12. nov 2023

@marcella84 cez mobil mi ide cez notebook som este neskusala

isis234
12. nov 2023

Mne zas zobrazilo, že mi vymazali polovicu účtu.. Neviem prečo???

brloh
13. nov 2023

Možno máte zapnutý adblock. Vypnite ho pre pre facebook a malo by to fungovať.

jojka83
13. nov 2023

Aj mne to robí

jojka83
13. nov 2023

@brloh a ako sa to dá vypnúť?

zuzanka.zuzu
13. nov 2023

EU mi týmto riadne skomplikovala život 🙄 2 dni sme maturovali ako pridať príspevok na stránku kde som adminom lebo vraj nemám oprávnenie (náš sponzor to už mal zaplatené a chcel mať publikované, celé zle)

maris5
13. nov 2023

je to ich novy vymysel, mna sa to pytali v plikacii na mobile na FB aj na IG. Ak nechces platit, tak pouzivat zdarma.

brloh
13. nov 2023

@jojka83 V prehliadači vpravo hore klikni na rozšírenia, "puzzle" ikonka, a potom nájdi adblock/ublock. Klikni na to a "zakázať blokovanie reklám pre túto stránku"

aneleh000
14. nov 2023

Ahojte.
Pred rokom som sa mordovala aj ja.
Ale nedam sa odradit, skusam sa googla pytat a pytat 🤩
Takze:
V googli natukajte:
www.facebok.sk/cro 3

Hotovo ...
Momentalne kazde prihladenie musim ist cez tuto stranku .
Akonahle z fb odidete, musite ist opat cez google

Otravne, trosku naookolo 🤣, ale ide.
Neumoznujem mi to cez mobil pridavat prispevky, reakcie ako som bola zvyknuta, ale v jednoduchej forme idu.
Skuste ...💖

marcella84
autor
15. nov 2023

@aneleh000 Veľmi pekne ďakujem za podnet. Skúsila som a už mi to ide 👍👍