Pekný večer prajem.
Mám problém prihlásiť sa do svojho účtu na FB cez notebook. Spoločnosť Meta mi ponúka dve možnosti: aktivovať predplatné (bez reklám) alebo používať zdarma s reklamami. Keď som si vybrala druhú možnosť (zdarma a s reklamami), vypisuje mi to, že mám vyjadriť svoj súhlas. Ak však kliknem na políčko súhlasím, zasa ma to vyhodí na prvé okno (výber z dvoch možností: preplatné alebo zdarma) a stále takto dookola ako začarovaný kruh, pričom vôbec ma to nechce pustiť k svojmu účtu. V prílohe posielam screeny, čo odo mňa chcú. Máte prosím s týmto podobnú skúsenosť, čo vlastne je vlastne potrebné ešte urobiť, keď mám záujem o používanie FB zdarma a s reklamami, aby ma to pustilo k účtu? Ďakujem.
Pri používaní FB účtu z mobilu ma to v pohode pustilo.
@marcella84 cez mobil mi ide cez notebook som este neskusala
Mne zas zobrazilo, že mi vymazali polovicu účtu.. Neviem prečo???
Možno máte zapnutý adblock. Vypnite ho pre pre facebook a malo by to fungovať.
Aj mne to robí
EU mi týmto riadne skomplikovala život 🙄 2 dni sme maturovali ako pridať príspevok na stránku kde som adminom lebo vraj nemám oprávnenie (náš sponzor to už mal zaplatené a chcel mať publikované, celé zle)
je to ich novy vymysel, mna sa to pytali v plikacii na mobile na FB aj na IG. Ak nechces platit, tak pouzivat zdarma.
Ahojte.
Pred rokom som sa mordovala aj ja.
Ale nedam sa odradit, skusam sa googla pytat a pytat 🤩
Takze:
V googli natukajte:
www.facebok.sk/cro 3
Hotovo ...
Momentalne kazde prihladenie musim ist cez tuto stranku .
Akonahle z fb odidete, musite ist opat cez google
Otravne, trosku naookolo 🤣, ale ide.
Neumoznujem mi to cez mobil pridavat prispevky, reakcie ako som bola zvyknuta, ale v jednoduchej forme idu.
Skuste ...💖
@aneleh000 Veľmi pekne ďakujem za podnet. Skúsila som a už mi to ide 👍👍
@marcella84 Aj mne to robí cez PC, cez mobil nie 🤷♀️ neviem, čo s tým.