Dobrý deň prajem,chcela by som poradiť.Zháňam knihu čítanka pre 3 ročník základnej školy no nikde ju nemôžem nájsť a keď aj nájdem nedá sa kúpiť.Nevie mi niekto poradiť kde alebo ako by som ju zohnala?Ďakujem pekne.
Áno to je pracovný zošit.Ja by som potrebovala knihu.Ďakujem za ochotu
@siska803 no vyskusaj napr FB stranky na predaj/kupu knih, tam neskutocne veci vyhrabu ludia :D
Aitec.sk
Podarilo zohnat? Tiez hladam co dostal skole je mne stoho na grcanie
Skuste ist do zs,ak nevadi x krat pouzita, natrhnuty obal ,co sa odpisuju a vyraduju na koncu skol. roka
Ďakujem všetkým za poradenie a info.
nasla si niekde nakoniec?
Pridavam sa do debaty, tiez zhanam tuto Citanku, kedze vydavatelstvo Polana uz neexistuje. Kupim aj pouzitu, vyradenu. Dostali sme v skole "salat" a tiez aj preto, lebo je tazka na prenasanie, tak chceme mat doma druhy kus.
inak je to velmi pekny obsah...
takze asi nikto nic...su len pracovne zosity...
@smejko_iva Ja som kopírovala
@mery34 ano tuto možnosť si nechávam v zálohe 🙂
Dobrý deň
Máte niekto na predaj túto knihu ? Taktiež nám dnes prišla a v hroooznom stave :(
Neda sa niekde stiahnut pdf verzia? Dcera ju dnes doniesla zo skoly a je cela spinava, pooblievana. Je mi z nej na vracanie. Nerozumiem, ako takuto knihu mozu posunut dalej :(
@smejko_iva dobrý deň, nasla som debatu na čítanku 3 rocnika. Mate kopiu? Mala by som zauje.
@mija2020 pisem Vam spravu
@smejko_iva mozem poprosit aj ja? Dakujem...
@esterka2013 pisem Vam spravu
@smejko_iva môžem poprosiť aj ja? Ďakujem
@lenca5555 Dobry den, je rezervovana do dnes vecera, ak sa záujemca neozve, napisem Vam vecer spravu.
@smejko_iva ďakujem
@lenca5555 predala sa teda nakoniec
@smejko_iva Dobrý deň, je to prosím ešte aktuálne? Aspoň len PDF verzia. Nakoľko nám chýba jeden kus. Ďakujem
@d_om_i Dobry den, už je predaná. PDF nemam.
Dobrý deň,mám záujem tiež o kúpu, súrne. Ak niekto má voľnú, ozvite sa mi, prosím.
toto je ine? https://www.martinus.sk/?uItem=157742&gclid=Cj0...
Moze byt, ze to vydanie uz nie je napriklad... (?)