AHojte, pred dobrých zopár mesiacmi tu bola diskusia, kde jedna pani sa zamilovala do "army vojaka" ( ano tak to písala :D ) a tvrdila, že ju miluje a ona jeho, proste to bola najlepšia diskusia aku som kedy citala :D a dnes mam akurat celkom naprd den, chcela som si ju znova kuknut, ale neviem nikde najsť. Isto sa tu najdu baby, ktore vedia o com hovorim :D
@nafka0483 ano viem viem, ja som ju tiez vtedy čekla na FB...škoda no, jedna z najlepšich diskusií za mna :D
To bola tá, čo verila, že si ju našiel jej vysený princ z US?
@solange7 ano...ona určite bola tá výnimka,čo potvrdzuje pravidlo. Silno tomu verila,že ona bude tá šťastná 😀
Mne je napr.takych naivných ľudí veľmi ľúto...
Ale no anonymka, hadam si nebudes vylepsovat den na ukor niekoho nestastia / naivity / hluposti.. chod si zabehat alebo si daj nanuk 😉
@solange7 Ano, army vojak Nelson, ktory ho mal velkeho, ukazal jej cez kameru. Najprv mu verila, potom pochybovala, potom ho ziadala o videohovor a mali sex cez kameru, potom si ho vsade zablokovala a skoncila s nim, on sa jej nasledne ozyval (ako ked ho vsade zablokovala?), ak sa nemylim tak mu dala ja adresu, telefon, meno na fb, no vsetky kontakty, pisala, ze ho bude ignorovat, ale zrazu ju opat presvedcil ze je skutocny a ze to nie je podvod a ze jej milacika Nelsona jej zavidime, lebo ma velkeho.
Ja som autorku skor lutovala, lebo ssa musela riadne popalit a asi nedokazal pochopit ze ju len vyuzivaju.
@nafka0483 😨
pani resp. slečna mala aj nejakú diagnózu? Lebo normálny človek asi toľko chýb naraz neurobí...
@deti95060810 Podla fotiek, ktore tam ine zeny pridavali co ju nasli na fb, tak vyzerala patrit do narodnostnej mensiny, ci etnickej skupiny ci ako to napisat politicky korektne a podla jej prejavu na tom bolo intelektovala naozaj biedne :( bohuzial, ona podla mna vobec nechapala o co ide. Zeny jej najprv radili v dobrom, ked videli co pise, tak uz si z nej robili srandu a rypali a vysmievali sa...
Takto sa nechali nabaláchať aj iné ženy a aj muži. Ja si pamätám v reflexe, či kde to bolo. Chlap poslal "US vojačke" 6000 Eur, aby sa vykúpila z armády a mohol si ju vziať. Tak sprostí ľudia, že až.
@taga tréning mám už za sebou, nanuk nezerem :D
ja som videla nedavno, ze sa nejaka babička tiez nechala takto nabalamutiť a poslala neviem kolko eur len tak do stratena.. je to smutne a nebavim sa na ukor týchto ludí, je mi ich velmi luto. ALE dotičná Mrs. Nelsonová bola fakt strasne tupa, vsetci jej pisali radili, posielali je članky, screenshoty o tom, ze aj ony dostavaju taketo spravy, ze video hovor sa da velmi lahko narafičiť, proste to islo v nápomocnom a empatcikom duchu ale nakoniec uz bola taka tupa a utočila, že jej zavidime army vojaka :D bolo to zaujimave čitanie, hadam sa nenechala nachytat, chcela som pod jej prispevok napisať, ako to dopadlo s Nelsonom 🙂
ja sice nemam Nelsona ale odkazali mi 80.000.000,- ak im poslem 1200 na poplatky, zvazujem ...co myslis ty? 🙂
Podla mna sa zanho uz vydala a ziju spolu stastne v Usa vo velkej vile pri mori. Ah zavist je svinaaa.😁
Pamätám si.Výborne som sa aj ja zasmiala 🙂Koniec sa asi nedozvieme
@eeffka chod do toho!! alebo sa mozme aj zložiť :D
A tato?
https://www.ta3.com/clanok/202655/zena-naletela...
Poslala mu skoro 300tisic eur....
No coment
@puklica13 ja citam ze 282,000 eur 😨 kde vidis 3000? to je strasne toto...ako moze byt niekto takto doverčivy :(
Skoro 300tisic..som to zaokruhlila...problém?
@puklica13 nemusis utočiť, nepytala som sa v zlom. Nahodou som si zle pozrela a videla som 3000 eur.
@taga bože nanuk by som si dala, aj celu pixľu zmrzliny 🤣🤣
Aj ja si pamätám na tu diskusiu a akurát včera mi písal ale nie Nelson ale jeho kamoš, lekár s licenciou
@chrumka120 :D :D počkaj, idem mu napisať, daj mi jeho fb :D mne ziadny army vojak ani lekar ani nigerijsky princ nepise :( len moj starý a aj to len sprosté vtipy z FB :D
No ja som ho tak vytocila včera, že si ma zablokoval a zmenil si foto zas na iného :( ale kontakt ti dať môžem ak chceš aj tak
Môžem ti porozprávať príbeh mojej kamošky, tiež sa z chuti zasmejes
Moja kamaratka bola na Malte na jazykovom pobyte a tam stretla lokalneho suhaja. Tyzden lasky, jeden sex a bolo vymalovane. Ta sialena ze ide vsetko nechat ako je, ze konci doma a ide za nim. Mu to napisala cez FB, ako ho miluje a ide za nim. Chudak sa zlakol a napisal jej, ako ide na plavbu nikam do Pakistanu na ropnu plosinu. Samozrejme to bol blabol aby sa jej zbavil. A ona to vobec nepochopila a zacala planovat cestu do Pakistanu. No my sme si mysleli ze sa nam sniva. Pricom rozumna baba. Ale tak sa zamilovala ze nevidela, nepocula 🙄 Jedine stastie ze to bol nejaky miestny playboy a nie nejaka profi firma na zbieranie cashu, azylant alebo psychopat. Ta by skoncila pod mostom. Mala po 30.ke a tuzila po rodine a dietati a asi ako to v nom videla, tu sancu tak jej hrablo. No dojazd to malo taky, ze ked jej doslo co sa stalo, tak zanevrela na vsetkych muzov a dnes je tomu 7 rokov a je sama a o vztahoch, muzoch nechce ani pocut. 🙄
Ona pisala pod svojim nickom, nie anonymne, nasli ju na facebooku, davali tam link na jej profil a pod, myslim, ze ona si potom zmazala konto tu a predpokladam, ze kvoli tomu aj zmazali diskusiu.