Je otvorený nejaký hotel v Košiciach?

jaja1979
21. mar 2020

Ahojte, prosím o radu. Manžel pracuje ako technik zdravotníckej techniky a súrne potrebuje byť v nemocnici v Košiciach v pondelok a v utorok kvôli oprave prístroja. Sme zo západného Slovenska. Bohužiaľ, hotely, kde sme volali, sú všetky zatvorené. Neviete o nejakom ubytovaní, je to jedno či hotel, či penzión niekde v KE a okolí? Budem veľmi vďačná...

sasanka605
21. mar 2020

Najlepsie asi booking alebo airbnb ze vam niekto prenajme byt, inak asi v tejto situacii nikde neubytuju

77daniela77
21. mar 2020

Nemocnica mu nemoze pomoct s ubytovanim teraz ked je problem?

maminuska
21. mar 2020

@jaja1979 toto by mal riešiť jeho zamestnávateľ .

jaja1979
autor
21. mar 2020

@77daniela77 no to bohužiaľ v tejto situácii nehrozí...

jaja1979
autor
21. mar 2020

@maminuska oni sú len pobočka na sk, zamestnávateľa ma v Nemecku, ubytovanie si vždy riešia sami, takže hľadáme...

jajka71
21. mar 2020

@jaja1979 jedine kontaktovat nemocnicu, ci by mu nedali niekde prespat alebo dat vyzvu na socialnu siet o nejaky prenajom na stranke kosic, kedze...a hlavne by malo ist o pravnicku osobu aby mal fakturu/potvrdenie pre zamestnavatela, ohladom refunfacie nakladov,ci?

maminuska
21. mar 2020

@jaja1979 každá pobočka má svojho vedúceho, treba sa obrátiť na neho. Nemocnica mu neposkytne žiadne ubytovanie bolo by to teraz príliš riskantne.

jaja1979
autor
22. mar 2020

@maminuska problém je, že vedúci je on, preto hlada ubytko sám. Ale ďakujem všetkým za pomoc, podarilo sa nám nieco nájsť.

milanm_
22. mar 2020

Mam ten istý problém. Korona ma v mojej práce neobmedzuje, kedže nepracujem v priestoroch z ľuďmi, ale technológiou, Problém je ubytovanie, všetko zavreté. Tak hold každý den do auta, urobíme čo sa dá a otočka späť autom, denne v aute 6+hod, no paráda.. Inač to nejde

prasiatko30
22. mar 2020

Akus mozno airbnb - mozno nejaky maly apartman prenajmes skor ako hotelovu izbu