Internetový obchod Shein - dodanie balíka

lastqueen
15. apr 2023

Máte dakto skúsenosti s int...obchodom SHEIN ako dlho trvalo dodanie balíka a ako vyzeralo oblečenie bolo podľa vašich prectav ? Ako na obrázku? Ja som si objednala šaty stamad a neviem sa dočkať čo mi to vlastne príde 😁

stellarstar
15. apr 2023

@lastqueen predstáv a stadiaľ, áno obj už vyše 2 r doteraz vždy spoko. Ja síce žijem v AT ale dodanie min 5 a max 10 d potrvalo. Je tu aj skupina shein vyhľadaj to

stellarstar
15. apr 2023

@lastqueen alebo aj pod tebou sú rovnaké témy otvor a poprečítaj

jan510
15. apr 2023

Do 10 dni prislo. Riflovina a denim dobra kvalita, jedny letne saty tiez dobra kvalita, druhe cista umelina tie leteli do kosa a bluzku co som si tiez krciva umelina tiez letela do kosa. Gumicky, sponky do vlasov ok kvalita

lastqueen
autor
15. apr 2023

@stellarstar vážne mi spadol kameň zo srdca ja som stamad prví krát objednala vedeli by ste mi poradiť či som objednala vhodné šaty ? Na svadbu na ktorej sme pozvaní ?

stellarstar
15. apr 2023

@lastqueen ja to mám odkiaľ vedieť? A čo znamená stamad? Počujem 1x

bessie12
15. apr 2023

@stellarstar je z východu a ľudia bezne takto hovoria "stamad". Tiez k nim patrím, ked sa rozpravam s maminou alebo kamarátmi 😁
Ma namysli odtiaľto/z tejto stránky (Shein ) ci objednala šaty vhodné na svadbu.
Snáď som to dobre vysvetlila 😅

lastqueen
autor
15. apr 2023

@bessie12 😀 áno presne tak

lastqueen
autor
15. apr 2023

@stellarstar ide o tieto šaty

bessie12
15. apr 2023

@lastqueen ja osobne by som si niečo také neobjednala. Pre mna sú príliš vyzyvave. Za mna na svadbu nie.

lastqueen
autor
15. apr 2023

Len chcem vedieť či tie šaty na obrázku sú vhodné na svadbu nechcem žiadne extra extravagantné šaty pre to mi hneď padli do oka tieto čo myslíte vy ?

bessie12
15. apr 2023

@lastqueen hľadaj lepšie šaty. Tieto by som si urcite na svadbu neobjednala.

lastqueen
autor
15. apr 2023

@bessie12 toho som sa obávala aj ja že sú vyzyvave tu rosparku na boku by som si dala upraviť aj ja si myslím že ťa rosparka je príliš 🙄

bessie12
15. apr 2023

@lastqueen nedávaj upraviť. Oprava šiat ta vyjde drahšie ako kúpa samotných šiat. Radsej si nájdi ine. Najlepšie také, kde by nebolo potrebné nič upravovať

stellarstar
15. apr 2023

@lastqueen tieto určite nie 🤣🙈 hľadaj niečo vhodné

bessie12
15. apr 2023

@stellarstar priateľovi som ich ukázala a povedal, že do bordelu dobre 😂😂
Ale vážne. Tieto sa fakt nehodia na svadbu.

lastqueen
autor
15. apr 2023

Tak díky baby pokúsim sa dačo nájsť vhodnejšie