Máte dakto skúsenosti s int...obchodom SHEIN ako dlho trvalo dodanie balíka a ako vyzeralo oblečenie bolo podľa vašich prectav ? Ako na obrázku? Ja som si objednala šaty stamad a neviem sa dočkať čo mi to vlastne príde 😁
@lastqueen alebo aj pod tebou sú rovnaké témy otvor a poprečítaj
Do 10 dni prislo. Riflovina a denim dobra kvalita, jedny letne saty tiez dobra kvalita, druhe cista umelina tie leteli do kosa a bluzku co som si tiez krciva umelina tiez letela do kosa. Gumicky, sponky do vlasov ok kvalita
@stellarstar vážne mi spadol kameň zo srdca ja som stamad prví krát objednala vedeli by ste mi poradiť či som objednala vhodné šaty ? Na svadbu na ktorej sme pozvaní ?
@lastqueen ja to mám odkiaľ vedieť? A čo znamená stamad? Počujem 1x
@stellarstar je z východu a ľudia bezne takto hovoria "stamad". Tiez k nim patrím, ked sa rozpravam s maminou alebo kamarátmi 😁
Ma namysli odtiaľto/z tejto stránky (Shein ) ci objednala šaty vhodné na svadbu.
Snáď som to dobre vysvetlila 😅
@stellarstar ide o tieto šaty
Len chcem vedieť či tie šaty na obrázku sú vhodné na svadbu nechcem žiadne extra extravagantné šaty pre to mi hneď padli do oka tieto čo myslíte vy ?
@lastqueen tieto určite nie 🤣🙈 hľadaj niečo vhodné
@stellarstar priateľovi som ich ukázala a povedal, že do bordelu dobre 😂😂
Ale vážne. Tieto sa fakt nehodia na svadbu.
Tak díky baby pokúsim sa dačo nájsť vhodnejšie
@lastqueen predstáv a stadiaľ, áno obj už vyše 2 r doteraz vždy spoko. Ja síce žijem v AT ale dodanie min 5 a max 10 d potrvalo. Je tu aj skupina shein vyhľadaj to