postrehli ste video čo dal fiki sulik na cynthiu? aký máte na to názor? je to strašná situácia z oboch strán a nikto nevie ako to naozaj bolo..... ale to jeho video je nechutné
nuz, mlady pan si dlhodobo lieci komplex na zenach. nie je to jeho prve video kde utoci a spini na zeny🤷♀️
je to forma sikany a zalezi uz len na nas kolko pozornosti tomu dame
Jemu snad nik nemoze verit. Ten clovek patri do blazinca. Ubohy chudak
Vzhľadom na to, koľko toho už Fiki natrepal, vzhľadom k tomu ako sa vyjadruje o ženách (napr. Simona Salátová) atd... beriem to jeho vyjadrenie s veľkým nadhľadom.
Do vzťahu a toho čo , prečo ,nevidí nikto iný len Cynthia a Separ.
Ja vzdy rozmyslam pri takychto “kauzach”, ze aky zivot musi mat clovek, kt svoju energiu a cas venuje zivotom inych ludi az do takej miery, ze sa nad tym zamysla/polemizuje a este aj na blbom koniku o tom zalozi temu.
Dievca ja ti radim sustredit sa na seba a dufam, ze svojmu zivotu a sebarozvoju si dnes venovala aspon tolko casu ako sledovaniu zivotov cudzich ludi. Si zacvic, nauc sa 10 novych slovicok nejakeho cudzieho jazyka alebo hocico 🙏🏼
a co povedal?
@milanemila Veľmi múdro. Ja som dnes už zarobil 1600€ :D Mám rád dnešný deň hehe :D
Nechápem koho táto prázdna schránka a jeho názory reálne zaujímajú 😀
@milanemila pre boha pani neberte to tak vážne :D normálne sa nudím v práci a pozrela som si jedno video a zaujíma ma čo si o tom ľudia myslia. Je to vtipné a bavím sa na tom. Neverím ani nenadržiavam ani jednej strane :D
vy si dajte teda 10 minút jógy alebo nejakého dychového cvičenia lebo tuším, že sa vám dvíha tlak z toho, že som si dovolila založiť nejakú tému :D
@tina1549 co ja som si myslela, ze si nejaka pubertacka a to si dospela osoba, kt v praci toto sleduje :D ehm no dobre 🙈 mne hlupost inych nedviha tlak. Mne je ta skor luto 🤷🏼♀️
Kto to je?
@milanemila pani ale život je aj o srande :D trošku sa uvoľnite skôr mne je ľúto Vás že odpisujete do témy, ktorá Vás podľa vašich slov nezajíma. Načo márnite čas teda keď je to také nezaujímavé 😀
@januska12323 tuším, že syn politika a robí videá kde viac menej len uráža iných ľudí
@tina1549 mna toto pobavi zakazdym. Niekto sa tu povysuje,douraza...a pritom si da tolko namahy napisat komentare. A do temy ktora je vraj uplne hlupa 🤔
@januska12323 sulikov syn. Uraza mnoho ludi,najviac zeny
@petulda333 že áno :D pani by si asi rozumela s fikim
@petulda333 lebo potreba dokázať si ,že " ja som viac" ako ten čo sleduje....(doplň si) je silná.
@maca1984 asi tak. Pritom ani netusi ako to mame. Mne dnes zhodou okolnosti vybehlo to video,pozrela som komenty a tam pisali,ze uraza mnohe zeny. Inak ma absolutne ten clovek nezaujima
@tina1549 ja som to prave teraz dopozerala a v podstate je jedno co narozpraval..je úplne smutne ze jeden 30 rocny muz zije z toho a zivi sa tym, že kyda na roznych ludi bez dokazov kadejake ezopove bajky 🫣 v takom veku maju ludia rodiny, hobby, si neviem predstavit mat toto doma..nehovoriac o tom, ze aj keby to bola pravda, ved je to jedno 😁
@benimnadir ja dufam,ze on sa rozmnozovat nebude. Spravanie naduteho pubertiaka a to dospely muz 🙆
@benimnadir toto inak aj mňa dosť zarazilo. Na cynthiu tam nakladal, že sa teší z toho, že si môže robiť čo chce po rozchode lebo v jej veku majú ženy deti a rodiny a pritom on je oveľa starší a trávi svoj čas bájkami o iných a honí si na tom ego
Uplne sa stačí pozriet na to ako sa navaza do tej stand up komicky simony. Ja neobhajujem obezitu, je tlsta, povedzme si pravdu, ale poukazuje na to cudzi muz..ja byt jej manzelom ja ho uz dávno 🔪 niekde za rohom..
@petulda333 ja si neviem predstavit kto by sa na toho ulakomil ja by som sa aj hanbila vyjsť von..fuj az kava mi prestala chutit 😁
@tina1549 asi nejaký syndrom alebo co to moze byt, neviem. Ale poruchu ma nejaku urcite, minimalne narcisticku. Som na materskej takze mam kedy slovenske somariny sledovat 🤣 u nas v HR takych ezopov nemame takze sem tam kuknem co sa robi "na scéne" a je mi z toho zle
a separ? takto verejne zdieľa to video a vlastne hovorí, že je to všetko pravda a vraj je toho viac.... takého chlapa čo takto haní svoju bývalú priateľku chceš mať ozaj - a jeho súčasná ho v tom ešte podporuje. Asi nevie, že keď to robí teraz môže to spraviť aj jej
@benimnadir toto ani nehovorte, že takéto veci sledujete na materskej lebo pani vyššie vás zožerie za to, že sa radšej nevenujete dieťaťu :D :D :D
@tina1549 🤣🤣🤣🤣 mas pravdu budem radsej kukat ako moje dieta spi 😁😁 ..ano, najskor niekoho lubit a potom na nu takto kydat je fakt "prejav dospelosti" takze si myslim svoje aj o nom a jeho aute. Cakam kedy mu ho niekto ukradne 🤣 a ta jeho priatelka, nepocula som o nej nikdy nic, hoci moja sestra tvrdi ze ju pozna z Oravy a pekne slovo na nu nemá 🫣 len mi vizuálne vadia tie dve párky namiesto pier 😁
@tina1549 to je ten, ktorý ponukal detom peniaze, ak zjedia hovno? Tak takýchto by mali zakázať....ale aspon deti dostali vtedy prvýkrat doma prednášku o takýchto výzvach cez sociálne siete...aby si uvedomili, čo sú tam za ľudia...
To mas tak ked ta poznaju cely zivot iba ako sulikovho syna..snazis sa zubami nechtami urobit kariéru cez ohováranie inych 😁
@benimnadir no s nejakou bol vraj na stuzkovej ci kde a vraj je hrda nato,ze s nou siel 😲
Mám na to taký názor, že je lepšie sa venovať sebe a vlastnému rozvoju, než sledovať a riešiť kadejakých niemandov po internete.
Inak netuším ani čo to je fiki, ani unchained, ani cynthiu. A som šťastný.