Dobre ráno, vedel by niekto povedať ako si nastavím v excel posun? Že mám hárok, tabuľku - prvý stĺpec. A chcem aby sa mi ďalšie stĺpce posúvali pod ten prvý. Tabuľka je veľká, takže keď si prisuniem stĺpec 10, nech je hneď vedľa toho úvodného. Neviem, či rozumiete čo myslím. A ani to neviem lepšie popísať a ani neviem ako sa ta funkcia volá, takze si to neviem dohľadať. Ďakujem
Zobrazit-ukotvit priecky (nastavis sa na riadok alebo stlpec, ktory chces ukotvit)
Kedysi byval v Exceli taky akoby "bug" (chyba), ze ked som cchcela ukotvit napr stlpce A, B, musela som oznacit stlpce A, B, C (o jeden viac) a potom dat "ukotvit priecky"a ukotvili sa len A, B. Ja len keby ti to neslo
ďakujem všetkým. presne toto som hľadala
@basska_b presne mi to robí ale opačne. Vyznačim stĺpce AB a ukotvi.mi to ABC a zároveň mi ukotvi prvých 10 riadkov v celej tabuľke. O nervy toto
No, nech označujem.akokolvek, vždy mi ukotvi prvé 4 stĺpce a pevných 10 riadkov
treba stat bud na prvom riadku vtedy ukotvi len ten, alebo ak chces ukotvit napriklad prve 4 riadky treba sa postavit na ten piety - ukotvý vsetko nad nim
ak chces uktovit stlpce tak opat vyznacit jeden stlpec sa tym ktorý ukotvit chces, ak chce ukotvit stplec A treba sa postavit na stplec B...
stát vzdy na celom stlpci a nie na bunke stlpca
A nie je tam v moznostiach "ukotvi prvy stlpec"?
Joj, dobre som si pamatala, ze to robi daky bordel. Treba sa s tym hrat...
@tessa165 ďakujem, toto mi pomohlo
@basska_b je to tam, ale ja potrebujem prvé tri stlpce. No,blbne to dosť
Ďakujem všetkým, mám to❤️
ak chces ukotvit tri prve stlpce, musis stat v prvej bunke stlpca D
@lenkahvh áno, len mi to automaticky ukotvovalo 3 stolpce a prvých 10 riadkov. Neviem prečo
ukotvit priecinky?