Ahojte, čo si myslíte o akože smiešnych videách kde niekto padne. Často sú to pády a situácie kedy ten človek pravdepodobne prišiel k zraneniu alebo mal bolesti. Áno niekedy si zato môže sám že vymysla hlúposti ale príde mi nechutné a primitívne smiať sa z toho že niekto nakoniec trpel. Aký máte názor vy?
CHORE.
Ak su to take kde sa niekto smykne a padne do vody, prip si nevsimne znacku a vpochoduje rovno do nej, budis, niekedy je to naozaj vtipne. Samozrejme ak sa tomu cloveku ocividne nic nestalo, este sa aj sam zasmeje. Inak nie, su veci a videa co su fakt cez ciaru...
Aj mne je to nepríjemné pozerať sa nato. Alebo kde deti padnú tak že si určite ublížili atď. Príde mi to proste primitívne smiať sa z toho.
Ale každú návštevu u svokry to svokra púšťa v televízore a afektovane upistane sa natom smeje až nadskakuje a ja sa v hlave len modlím nech už ideme domov 😅😅😅😅
Mne vadia take videa kde su male deti a vies presne dopredu par sekund ze to nedopadne dobre a rodic namiesto toho aby siel situacii zabranit to nataca. Chudak dieta .
@miadi áno presne aj takéto videá zostrihané a veľa takých situácii po sebe a haha poďme sa smiať na Tom strašná sranda a chúďa dieťa kľudne aj otras mozgu
vôbec to nie je smiešne...
vždy rozmýšlam, že kto to pozerá, lebo ja to neznášam a asi je to populárne keď to stále vysielajú 😅
Ja na navstevach nepozeram tv ani navstevam u nas nezapinam tv .. pride mi to neslusne. Jedine ze ste u svokry dlhsie na par dni nie na par hodin. Par hodin navsteva sa mà rozpravat nie pozerat videa .
Ja mam už stres ísť po ulici, že keď sa potknem, skončím na YouTube....
Človek sa potkne, zabludi niekde v meste, spadne mu niečo, čokoľvek....všetko to dokážu hodiť na net. Otras
Ak si ľudia po páde dokážu zo seba urobiť srandu, zasmiať sa sám na sebe, okey (môj názor ako často padajúci človek 😂).
Ale ak sa cítia za to zle alebo nedajbože ešte aj zranenia, niekedy trvalé následky z toho, tak to nepochopím, kto sa na takom môže smiať alebo to vyhľadávať.
Skodoradost-najlepsia radost
@miadi ani ja nechcem ale ona to púšťa a ukazuje nam. Návšteva trvá tak 1-2h
Tak ja sa proti prúdu priznám, že milujem takéto videá a viem sa na nich strašne smiať. Samej by mi nijako extra nevadilo keby ma niekto známy natočil pri páde a zverejnil. Ale má to jedno veľké ale - som proti, ak je to video, na ktorom vidno tvár človeka a súčasne je zrejmé, že to bolo natočené niekde na verejnom priestranstve, podľa všetkého tretím človekom a osoba na videu asi ani nevie, že je zverejnená - pri tomto si myslím, že by sa mali zaviesť tvrdé tresty za zverejňovanie bez súhlasu dotknutej osoby.
Ja to pozerať nemôžm. Mne je z toho zle