Čo si myslíte o sortimente nového e-shopu Modrého koníka? Páči sa mi tam kočík, ktorý je za výhodnú cenu. Mám ísť do kúpi? Už ste si odtiaľ niekto niečo kúpili? Odporúčate?
Prosím odpovedať k téme. Ďakujem
Anketa na stene nevyšla, tak daju anonymne? 🤣
@janai1 nie, len má zaujíma či si odtiaľ niekto niečo objednal, v akom stave to prišlo, v akom čase. Je to nový e-shop, tak preto. Fakticky nechápem načo odpisujú ľudia, ktorí nezodpovedajú na položenú otázku.
asi preto odpovedajú lebo je to diskusia MK a je pre všetkých
Aký je link na stránku e-shopu MK.
@anjelicek26 inak to je dobra pripomienka.. Mne vymazali zo steny do par minút status, keď som zháňala kostým pre malého, ale seba takto propagovať na stene môžu. 🙄
@alickapusinka ja som sa do e-shopu klikla odtiaľto, neviem či môžem posielať linky 🤷🏼♀️
@janai1 tuším ju aj zmazali, nie? 😁😁😁
Ja som si ani nevsimla ze kon nieco predava, oci mi hladaju len text prispevkov, vsetko ostatne odfiltrujem, ak sa mi to nenacapi cez text.
@tykat tiez o tom citam prvy krat
Objednala som plienky s vlhcenymi,boli za dobrú cenu. Prišlo to rýchlo,bez nejakych problémov. Zvyšok sortimentu sa mi zdá buď predražený alebo zbytocny pre mňa.
Tak ja som na tom eshope este vec vo vyhodnej cene nenasla
Jedine,co ma k tej téme napadá,ze spamujú všetky plochy aj stenu a idu proti svojim vlastným pravidlam🤔 Eshopov s dobrými cenami je ako maku....