Aký objednávkový systém pre zákazníkov využívate?

11. nov 2024

Ahojte, tie čo podnikáte v službách, aký využívate objednávkový systém pre zákazníkov? Hľadám niečo jednoduché, prehľadné, ideálne bezplatne alebo cenovo vyhodne. Jedná sa o malú firmu takze tých objednávok nebude toľko. Je to pre mňa nové, nemám v tom veľmi prehľad. Doposiaľ sa robilo len klasika- diár, pero ale treba sa posunúť 😃 ide mi hlavne aj o to, aby sme si viacerí mohli sledovať objednávky a zapisovať ich, nie len jeden človek.
Ďakujem

petamich
11. nov 2024

Pre aky typ sluzieb? 🙂 asi ine potrebuje restauracia a objednavanie stolov, ine manikerka, ine ak mas eshop a tak. Inak ChatGPT ste neskusali? Celkom dobre vie poradit.

maranco
11. nov 2024

Ideálne ak sa zákazník môže kompletne samo-obslúžiť, nie že len vy ručne zapisujete objednávku do zdielanej tabuľky.
Tiež notifikácie o stave objednávky, ak je známa cena vopred tak možnosť platby.
Ak beriete aj telefonické objednávky vieš mať jednotné číslo a to zvoní na viacerých telefónoch a kto je práve voľný preberie hovor.

autor
11. nov 2024

@petamich zabudla som doplniť 🙂 objednanie sa na službu ako kozmetičke, barberovi atd . Čiže očakávam od toho, že si zákazník klikne na stránku, vyberie službu, termín a čas z uvedených dostupných a do mailu mu príde potvrdenie. Ideálne aj na sms. Čiže aby sme obaja dostali info - zákazník aj ja.
Neskusala som, ďakujem za tip. Čo som našla jeden objednakovy systém tak bolo to formou kreditu na sim karte- teda spoplatnená každá sms ktorá by zákazníkovi aj mne prišla , to sa mi moc nepozdávalo

autor
11. nov 2024

@maranco to telefónne číslo nie je až tak potrebné - sme dvaja každý používame to svoje, čiže telefonicky sa vedia zákazníci objednať tak ako doteraz, len ich skôr chceme nasmerovať aj na to objednanie sa ako som spomínala niekomu do komentári vyššie. Vybrať službu, termín a potvrdenie následne mailom/ sms. Platba nie je potrebná.

luccija
11. nov 2024

Neviem aký je poplatok, ale ja k masérovi a dcéra na strihanie sa objednáva cez bookio

maranco
11. nov 2024

Potom by bolo dobré aby večer pred termínom prišla pripomienka na mail/SMS, že zajtra o xx hod máte objednaný termín na...

A na prevádzke maj vytlačený QR kód, aby ti mohli platiť bezhotovostne okamžitou platbou mobilom, vtedy máš celú sumu nedelíš sa s nikým o províziu za platbu.

mama_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkahvh
11. nov 2024

ja poznam cez stranku rezervujsi.sk