Dobrý deň, mám 14 rokov, v pc sa moc nevyznám, tak sa chcem spýtať. Keď si chcem stiahnuť rozšírenie psi a mačky (bez cd, priamo v hre) stačí ak tam dám platobnú kartu a dám stiahnuť, alebo treba spraviť aj niečo iné? Ďakujem za všetky odpovede do predu. PS. v pc sa moc nevyznám.
@smejko25 ďakujem, ale ako tak pozerám ale aj cez origin je 50% zľava, čiže psi a mačky stoja 20€. A keď mám pravdu povedať, tak mama moc s elektronikou nevie robiť a s otcom nebývam.
@zdrsjsjiwwi no tak vtomto pripade moze byt 🙂 ked majj zlavy vtedy sa oplati 🙂
Treba dat zaplatit kartou ale neviem uz uplne presne ako sa plati na origine 🙂 aleaˇ tam by ti malo potom vyhodit take okienka kde zadas cislo karty a ostatne udaje z karty
Hlavne nech o tom vasi vedia. Tam das pridat do kosika a ptm bude pytat cislo karty bankomatovej atd. Ked prebehne platba uz stiahne hru nainstaluje a mozes hrat
@janulik2008 jasné že o tom mama vie
@zdrsjsjiwwi tak ptm pohoda. Daj vlozit do kosika a dalej ta to navedie uz 🙂
Ešte sa chcem spýtať. Koľko to asi tak trvá? Tá inštalácia
@zdrsjsjiwwi ako co ... niektore kratko a niektore mne napr instaluje aj pol hodiny :-/
@janulik2008 Tak to je v pohode. Som si myslela že aj 2h. Ďakujem
@zdrsjsjiwwi ja co mam skoro vsetky dodatky ked odinstalujem hry alebo resetnet pc mi vsetko instaluje cely den 😀😀😀
Dobrý deň, neviete kedy by mohli byť ešte zľavy na origine?
@zdrsjsjiwwi uf to nvm ... tusim zvyknu byt niekedy v lete 🤔🤔🤔
Dobrý deň, ak náhodou uvidíte zľavy, dajte vedieť.🙂
Dobrý deň, už tam sú zľavy, ale musím aktualizovať origin, ale neviem ako.🤷🏽♀️🥺
@zdrsjsjiwwi zapnes origin a hned tam bude tabulka ze treba aktualizovat
@janulik2008 ja to tam nemám.
@zdrsjsjiwwi posli foto
@janulik2008 zajtra, alebo v nedelu 😅
Dobrý deň ja mám zas taký problém že som si kúpila rozšírenie aj tam mám že je kúpene ale neviem ako ju mám dať aby som to aj mohla hrať asi to do toho musím nejak stiahnuť alebo čo ale neviem ako ja sa v tom nevyznám nevie niekto pomôcť?
@bsbsbdhdjdnnd zapni origin a tam to budes mat
Veď hej ja som zapla len stále mi ukazuje keď zapnes hru tak proste tam je že aké rozšírenia máš sak asi vieš a ukazuje mi ten čo som kúpila akože ho už vlastním dajme tomu ale ukazuje tam že najprv to musím stiahnuť a ako snažila som sa robiť všetko čo má napadlo ale už neviem no
@bsbsbdhdjdnnd doma sa na to pozriem. Mne hned ukaze ze mam nieco nove dam stiahnut a ptm mi to instaluje
Ďakujem
@zdrsjsjiwwi radsej to ries s rodicmi 🙂 osobne odporucam nekupovat cez origin niekedy byvaju dost drahe...ale na nete brloh.sk alebo progaming.sk maju zlavy na dodatky sims 🙂