Abojte vie mi niekto v tomto poradiť? Ako sa mam aspat dostat do svojho uctu?
na meil sa da poslať nové heslo, ktoré si potom zmenis
@79viktoria79 ale praveze mail tam mam neplatny ktory uz neexistuje? Ako si viem resetovat heslo na mobil napriklad, alebo nejako inak? Samozrejme heslo neviem ked mi ho niekto zmenil
@monuska1352 tak mas smolu,treba si aktualizovat meil dobuducna
@79viktoria79 a inak sa to neda? Napriklad tu na koniku ked si chces resetovat heslo vypise ze poslat na mail alebo na tel cislo facebook to pteco tak nema
@monuska1352 ved napis zuckenbergovi
@79viktoria79 a to je kto?
@monuska1352 zakladatel FB 🙂
toto mi skôr znie, že sa chceš ty dostať do účtu frajera a čeknúť správy 😀
ale ak ide o tvoj účet, skús kontaktovať linku pomoci a podporu na fb 🙂
@banderaska29 kontaktovala som len zial sa neozyva vraj podpora kasle na teba a nic nevyrieši a jasne ja som zrovna z tych hrabat sa inemu v ucte to by nemal robit nikto
@monuska1352 ja neviem ja Ťa nepoznám, len som to tak skonštatovala
@veronikaszabova a ako ho mam kontaktovať??
@monuska1352 nijako 🤦♀️🤣
@veronikaszabova tak potom naco odpovedas ked nevies poradit? Ja tu hladam radu ako sa dostat naspat na facebook niekoho komu sa to real stalo
@monuska1352 ja som ti ho snad odporucila! Citaj poriadne! Ja som ti napisala, kto to je.
Ak nevies kto to je, daj si to do Googlu!
@veronikaszabova dik mudra zena
@monuska1352 ak nemáš prístup o svojmu mailu, tak nijako. Napíš na technicku podporu, že sa jedná o hacknuty profil a nech ho zablokujú a to je tak všetko čo môžu pre teba urobiť.
@veronikaszabova ona nevie že si z nej robíš srandu 🙈
@ajka0207 dakujem pekne
@ajka0207 akoze autorka je asi troska nechapava a nevie citat s porozumenim. A asi ani nepozera, kto ju oznacuje. Ale sak aj taky musia byt ludia 🤦♀️🤷♀️
@monuska1352 Dobry vecer. Prosim Vas podarilo sa Vam nejak dostat sa na svoj fb? Lebo mne sa stalo to iste. Tiez mi hackli fb. ☹️ Dakujem.
@iwanka222 ako ste to vyriešili?
@charlotte89 Dala som ze som zabudla heslo a ze nemam pristup ani k emailovej adrese tak si vypytali ID a potom mi poslali email na zmenu emailovej adresy a hesla ale ucet nechali skryty aby hacker neprisiel nato ze som sa tam dostala no kedze hacker mi zmenil na fb vek v ktorom este nie je povolene mat facebook tak som musela posielat este raz ID a vtedy mi uz odblokovali ucet a ospravedlnili sa za neprijemnosti.
@kitty2803 Dobrý deň, dnes sa mi stal rovnaký problém, tiež sa mi niekto hekol na fb a tiež je moja emailová adresa neaktívna, nahlásila som svoj účet ako prelomený, tak čakam, ako sa to vyrieši, či mi ho vrátia alebo aspoň celý zrušia
@alexandra963 tiež som to tak skúšala ale či sa dočkám 😔 tak ma to mrzí mala som tam veľa dôležitých vecí, fotiek, kontaktov a zrazu je všetko preč..
@kitty2803 tak snad sa dočkáme odpovedi. Kamarátovej svokry sa to stalo v novebri a v ten den jej aj dali spätnú väzbu a zrušili jej celý účet. Tak hádam sa čoskoro dozvieme aj my. Už len čakať 😏
@alexandra963 dajte potom info ako ste dopadli ci sa vôbec ozvali, a vyriešilo sa to.
@kitty2803 dobre
Pise sa to hacknuty... Ak ti to uz niekto nabural a zmenil heslo tak asi nijako.. Ak si zmenis heslo myslim ze je moznost potom odhlasit na vsrtkych zatiadeniach...