Ahojte skusenejsie mamicky, idem si k Vam po radu resp informaciu. Maly mal vo stvrtok prve ockovanie (hexa, prevenar a rotarix), prvy vecer teplotoval,druhy den len doobeda ale je podrazdeny az predrazdeny. Je to bezne? Ako dlho to trva a ako mu to cele obdobie ulahcit?
Prosim o radu naozaj mamicky, ktore mi su ochotne poradit, nemienim rozprudzovat diskusiu antivaxerov 🤗
@katulastraka ahoj, ano, davala som a aj to uz krasne odpuchlo, este dnes doobeda mal, teraz uz som to dala dole. Ako verim, ze ho to este moze pobolievat ale nema problem uz spinkat na boku a tak. Len vidim na nom, ze je strasne naladovy a podrazdeny.
@jane1987 tak to moze byt z toho rotarixu. Moze ho brusko pobolievat.
@jane1987 hlavne ma zaraza, ze ockuju vsetko naraz!!! Hlavne, ak uz, tak Hexu, Prevenar, budis...aj to je podla mna vela na male telicko. Ale Rotarix k tomu??? Ziva vakcina sa nesmie davat s nezivou, to co je za postup doktorov?
My sme davali osobitne kazdu jednu vakcinu, aj to mavali 39 horucky. Ved je to xy veci, s cim sa imunita musi vysporiadat.
Nam trvala nervozita tak 3-4 dni, davala som, aj ked neboli teploty uz, na vecer Nurofen cipok. Bolo to lepsie.
Dievcata, dakujem za info. Dufam, ze bude co najskor zasa ten spokojny smejko 🙂
@jane1987 skusala si chladive naplaste na miesto vpichu? Mozno ho to boli este