Podráždené bábätko po očkovaní

jane1987
14. aug 2021

Ahojte skusenejsie mamicky, idem si k Vam po radu resp informaciu. Maly mal vo stvrtok prve ockovanie (hexa, prevenar a rotarix), prvy vecer teplotoval,druhy den len doobeda ale je podrazdeny az predrazdeny. Je to bezne? Ako dlho to trva a ako mu to cele obdobie ulahcit?
Prosim o radu naozaj mamicky, ktore mi su ochotne poradit, nemienim rozprudzovat diskusiu antivaxerov 🤗

katulastraka
14. aug 2021

@jane1987 skusala si chladive naplaste na miesto vpichu? Mozno ho to boli este

jane1987
autor
14. aug 2021

@katulastraka ahoj, ano, davala som a aj to uz krasne odpuchlo, este dnes doobeda mal, teraz uz som to dala dole. Ako verim, ze ho to este moze pobolievat ale nema problem uz spinkat na boku a tak. Len vidim na nom, ze je strasne naladovy a podrazdeny.

janka_266
14. aug 2021

@jane1987 možno sa akurát do toho začali tlačiť zuby, nášmu šli od 3. Mesiaca a vyliezli až v 6. Dva naraz a už sa tlačia ďalšie zas 🙈

katulastraka
14. aug 2021

@jane1987 tak to moze byt z toho rotarixu. Moze ho brusko pobolievat.

sasa1310
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nevenka
14. aug 2021

@jane1987 hlavne ma zaraza, ze ockuju vsetko naraz!!! Hlavne, ak uz, tak Hexu, Prevenar, budis...aj to je podla mna vela na male telicko. Ale Rotarix k tomu??? Ziva vakcina sa nesmie davat s nezivou, to co je za postup doktorov?
My sme davali osobitne kazdu jednu vakcinu, aj to mavali 39 horucky. Ved je to xy veci, s cim sa imunita musi vysporiadat.
Nam trvala nervozita tak 3-4 dni, davala som, aj ked neboli teploty uz, na vecer Nurofen cipok. Bolo to lepsie.

halci
14. aug 2021

@jane1987 Ano je to normalne. zvysena teplota, podrazdenost, aj nase deti to mali. Malo by to odozniet do par dni.

jane1987
autor
14. aug 2021

Dievcata, dakujem za info. Dufam, ze bude co najskor zasa ten spokojny smejko 🙂