Žienky žijúce v Nemecku, čo vám pomohlo pri otehotnení?

nika1007
29. máj 2015

S priateľom sa už pomaly dva roky snažíme o mimino no nič. Som síce po potrate no doktory tvrdia,že som v poriadku aj keď som na tom potrate bola sama ( na silu - rodinné problémy). Prosím neodsudzujte ma keď neviete čo za tým stojí. Priateľ je v poriadku tiež, môže mať deti. Dáte mi prosím nejaké rady? Už sme zúfalí :( ďakujem

profantova
29. máj 2015

Ja radu nemám, ale možno ti pomôže príbeh a rady jednej pani, na ktorej stránku som natrafila: http://cestykditeti.cz/muj-pribeh
Nech sa Vám darí a môžete sa tešiť z malého pokladu 🙂

nika1007
autor
29. máj 2015

Ďakujem ti 🙂

luminafuture
10. jún 2015

Mám tri priateľky v Nemecku, práve oni mi poradili jedného liečiteľa, skontaktovala som sa s ním, Napíšem ako som po roku a pol otehotnela, dozvedela som sa o jednom liečiteľovi , zameral si nás oboch a potom nám dal konkrétne rady....po štyroch mesiacoch sa stal zázrak a otehotnela som. Ak chceš, dám ti na neho kontakt.

luminafuture
10. jún 2015

@nika1007 Mám tri priateľky v Nemecku, práve oni mi poradili jedného liečiteľa, skontaktovala som sa s ním, Napíšem ako som po roku a pol otehotnela, dozvedela som sa o jednom liečiteľovi , zameral si nás oboch a potom nám dal konkrétne rady....po štyroch mesiacoch sa stal zázrak a otehotnela som. Ak chceš, dám ti na neho kontakt.

nika1007
autor
10. jún 2015

@luminafuture super ;) ak ta smiem poprosit napises mi ako to prebiehalo? A mozes mi dat aj ten kontakt ;) dakujem ;)

valeriap
10. jún 2015

@nika1007 🙂 v nemecku žijem a tiez som po kúpila všetky 🙂 skočila som len pri vytamin E a po mesiaci som ostala tehu 🙂 teraz nám robí radosť 16 dňový drobček 🙂 takže odporúčam vyskúšať ten vytamin E 🙂 je trošku drahší ale stojí za to 🙂 drzim palce 🙂

nika1007
autor
10. jún 2015

@valeriap dakujem a gratulujem ku drobcekovi ;) ako sa prosim vola presne ten vitamin? ;)

valeriap
10. jún 2015

@nika1007 ďakujeme 🙂 len vitamín E je napísané na krabičke nájdeš aj v DM...alebo Müller 🙂 🙂 stojí okolo 8 e 🙂

luminafuture
11. jún 2015

@nika1007 Ten pán jednak rukou a jednak virgulou zameral ako mňa , tak aj manžela, následne nám povedal podstatné rady, ktorých sme sa držali a ono to vyšlo, sľúbili sme mu ale, že nebudeme detailne popisovať tieto veci, pretože sú jednak pri každom páre určité odlišnosti a jednak by to nebolo dobré, aby sa takto jeho know-how dostávalo bez zamerania na verejnosť. Kontakt na neho je cez mail-tratomag@hotmail.com. Držím prsty! Prajem všetko dobré!

nika1007
autor
11. jún 2015

@valeriap dakujem 😊
@ luminafuture dakujem vyskúšame 😃

loanbankpltd
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre