ahojte.chcem sa opytat,take jednodnove spinenie pred menzesom je tiez problem?vlastne mam na mysli to,ze ms sa mi rozbieha postupne.najprv nie uplne jasna hustejsia krv,malicko,stacila by jedna vlozka na cely den a silne to je az na druhy den.alebo problemom by bolo len take tyzdnove spinenie?citam o nedostatku progesteronu.vdaka
@bessdonna je to uplne bezne.
dakujem baby❤️mne uz asi sibe.riesim uz vsetko
Je to bezne ale neni to ok. Znamena to ze tvoje telo neprodukuje dostatocne hormon progesteron. Tiez som s tym mala problem.
@lejusinka a ja sa spýtam teda..
Ja mávam ms tak že prvy deň hneď krv, 2-4deň krv (ten štvrty už taka tmava až tmavohneda)
A potom ešte 5-6 alebo niekedy aj 7den špinenie také bledohnedé
Tak si mam ako ratat ms len 4 dni? Či po ms sa rata normalne 6dní? Lebo doteraz som to ratala klasika 6-7dní
@nika_val vies co ja som si nikdy neratala dlzku krvacania tak ti neviem povedat - nesustredovala som sa proste na tu informaciu aj ked som mozno narazila na to. Pouzivala som appku Read Your Body a tam som si len zapisovala ci je to krv alebo spinenie s tym ze novy cyklus zacina s krvou .
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bessdonna je to uplne v pohode