Špinenie pred menzesom

bessdonna
22. máj 2022

ahojte.chcem sa opytat,take jednodnove spinenie pred menzesom je tiez problem?vlastne mam na mysli to,ze ms sa mi rozbieha postupne.najprv nie uplne jasna hustejsia krv,malicko,stacila by jedna vlozka na cely den a silne to je az na druhy den.alebo problemom by bolo len take tyzdnove spinenie?citam o nedostatku progesteronu.vdaka

nika_val
22. máj 2022

@bessdonna je to uplne v pohode

simsalabim
22. máj 2022

@bessdonna je to uplne bezne.

bessdonna
autor
22. máj 2022

dakujem baby❤️mne uz asi sibe.riesim uz vsetko

lejusinka
22. máj 2022

Je to bezne ale neni to ok. Znamena to ze tvoje telo neprodukuje dostatocne hormon progesteron. Tiez som s tym mala problem.

bessdonna
autor
22. máj 2022

@lejusinka cize normalne by bolo silne krvacanie uz prvy den ms?a je horsie take viacdnove spinenie?

lejusinka
22. máj 2022

@bessdonna normalne je ked Ms zacina krvou. Aj cyklus by sa mal ratat v prvy den ked vidis krv, nie spinenie.

nika_val
22. máj 2022

@lejusinka a ja sa spýtam teda..
Ja mávam ms tak že prvy deň hneď krv, 2-4deň krv (ten štvrty už taka tmava až tmavohneda)
A potom ešte 5-6 alebo niekedy aj 7den špinenie také bledohnedé
Tak si mam ako ratat ms len 4 dni? Či po ms sa rata normalne 6dní? Lebo doteraz som to ratala klasika 6-7dní

lejusinka
22. máj 2022

@nika_val vies co ja som si nikdy neratala dlzku krvacania tak ti neviem povedat - nesustredovala som sa proste na tu informaciu aj ked som mozno narazila na to. Pouzivala som appku Read Your Body a tam som si len zapisovala ci je to krv alebo spinenie s tym ze novy cyklus zacina s krvou .

nika_val
22. máj 2022

@lejusinka tiež to nejak nepočítam ale teraz som prestupovala novej dr a tá sa ma pýtala ako dlhú mam menštruaciu normalne za zarazila tou otázkou 😁 tak som jej rychlo povedala že 6dni ale teraz ako som toto čitala tak ma napadlo že ako sa to má správne počítať

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre