Dobrý deň prajem. Chcem sa opýtať , s manželom sa pokusame o bábo ale zatiaľ bez výsledku. Chcem sa opýtať , chcem ísť ku gynekologičke a opýtať sa na ďalší postup ,teda konkrétne či existujú nejaké spôsoby zistiť či vôbec budem môcť mať deti. Bola ste niektorá z vás na takom vyšetrení ? Neviem čo od toho môžem očakávať . Ďakujem pekne za odpovede
Zacnes preventivkou, potom cyklus monitoring, uvidite podla vysledku... a muz nech ide na spermiogram, ono ak je problem (co nemusi byt) tak je rovnako casto u zeny ako u muza...
Ako dlho sa snažíte ? Niekomu to trva rok, niekomu polroka niekomu viac
@simca115 Po 9 mesiacoch sme zašli do centra asistovanej reprodukcie s tým, že som vedela, že nemám problém čo sa cyklu týka.
Po vitamínoch, čínskej medicíne v centre urobili spermiogram, mne sledovali ovuláciu.
Zatiaľ je výsledok po 2 rokoch taký, že klasický spermiogram nestačí a u mňa sa zatiaľ nič nenašlo ,takže nasledujú vyšetrenia ako hematológia atď...
S mojou gynekologičkou som v podstate nemala čo riešiť.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simca115 ako dlho sa snažíte?