Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
my sa už snažime od minuleho leta a stale nič ☹
aj my snazilkujeme v podstate od leta a tiez nic....
my sa na to tiež tešíme🙂
no my budeme začínať v auguste tak dúfam, že sa to podarí 🙂
my by sme chceli zacat az na jesen, najprv vysadim HAK, trochu sa ocistit a sup na to 😉
Ale pride mi to trochu take divne, ze si to tak planujeme, neviem ci je to spravne 😒
My sme sa snažili od minuleho leta a v novembri sa podarilo.. bohužial mimomaternicove :( teraz čakam na prvu MS a hned potom ideme na to znova 🙂
@55alexandra55 a vy tiez planujete? 🙂
ahojky 😉 aj my planujeme, Uz od decembra, tak snad do leta uz budeme tehulkovat 😎
Baby, ak vam mozem poradit, tak vyskusajte vitaminy Femibion. Drzim vam palceky!!!
My tiez planujeme ale uz od maja 2013 tak uvidime ci sa podari🙂
Ahojte!
predbežne to vyzerá tak, že aj my 😵
aj my plánujeme v začať od augusta
Baby aj sa na to nejako pripravujete? Psychicky, fyzicky...alebo len viete ze v tomto case zaciname snazenie 🙂
Moje pripravy su asi take, ze sa zacnem zdravsie stravovat a jest kyselinu listovu a ked uz bude v zahradke cerstva zelenina a ovocie, tak ju zaradim do jedalnicka 🙂 inak aj takych 3-5 kileciek by nezaskodilo zhodit 🙂 inak nic specialne neplanujem, mozno si len zacnem viac vsimat, ako sa sprava moj organizmus pocas plodnych a neplodnych dni.
ja som si kupila cez viked kys. listovu, a presne ako pise
@55alexandra55
ja som vysadila hak pred rokom v januari, povedali sme si ze to nechame na nahodu, zatial nic 😒 a teraz sme si povedali ze pokial sa nezadari do novembra tak v novembri to asi zacneme nejako riesit 😕 teraz si chcem hlavne upravit cyklus kedze po hak je ale totalne rozhadzany a to uz rok si chodi ako sa mu zachce 😠 zistujem co moze pomoct, napr. femigard, kvapky femi, alebo co 🙂
@ja1985 Ja som to puzivala od tej chvile, ako sme sa rozhodli pre babo. Hned na prvu supu som zostala tehotna. Niekedy ten organizmus potrebuje trocha pomoci. 🙂 Ja som to neprestala brat ani ked som otehotnela. Cely cas beriem tehotenske vitaminy a malicky chvala Bohu rastie ako z vody 🙂 Kamosky tiez brali a nemali problem s otehotnenim. Dufam, ze aj tebe to pomoze! Drzim palceky, aby ti cim skor vysli dve ciarky!!!
Ahojte dievcata. My by sme sa tiez radi pridali v lete, jeden zazrak uz mame doma (dnes si privstal)a na druhy sa velmi tesime, uvidime ako sa podari, ked tak ako pri synovi (mesiac a pol po svadbe) tak sa budeme tesit. Krasne snazenie 🙂
Som veľmi rada, že viacere planujete, aspoň si poradíme a potom sa nam bude spoločne dobre tehuľkovať 🙂 😉
Ahojteee!
tak my sme zatial mali druhe dietatko v plane v lete len v teoretickej rovine, ale dostava to coraz realnejsie crty, aj termin zacatia snazilkovania, aj detaily ostatne...
Musime vsak pockat, kym pride manzel domov, nakolko je pracovne v zahranici, takze som slamenna vdova.
Ale namiesto uzivania odporucaneho Bkomplexu uzivam Kys. listovu s pridanymi B vitaminami 😵
@ivkafu my sme sa pri prvom snazili 4 mesiace, a MM sa vyjadril, ze o tu srandu okolo by nerad prisiel, kebyze sa hned zadari. 😀 Ale zase sklamanie pri MS, to tiez nechcem prezivat.
baby teraz mám dilemu chcem začať snažilkovať v auguste ale ja ešte kojím malý bude mať v auguste rok aj 11 mesiacov ....a nechcem ho prestať kojiť nech si sám určí kedy....a môžem kojiť a aj byť tehotná ?? neublíži to môjmu synovi ?
no mi sa snažíme už od leta a stále nič, berem aj femibion 800 píjem alchemilkový čaj a stále nič, ale nestračáme nádej veríme že to raz príde.
My sme chceli uz teraz ale ideme na dovolenku tak zacneme az tam..alebo po nej
Kočky, pridavam sa k vam, aj my zaciname v lete, ale vzhladom na to ze nemam narok na MD tak musime zacat az v lete. Neviete ako to presne je? Ja som pracovala na zmluvu 2 mesiace, potom som bola na podpore pol roka a teraz znova pracujem na zmluvu treti mesia, rataju sa mi aj tie dva mesiace pred podporou? drzim nam vsetkym palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
my plánujeme od teraz a hádam to do leta aj výjde 🙂