Ahojte chodi ku nemu niekto?zaujima ma ten koucing..resp.tie sedenia kde sa ucis spoznavat svoje..telo..stoji to 200eur..a trva to 2-3mesiace a potom s tym treba ist ku nemu..pomohlo vam to?ako to prebieha dakujem
@zuzana321991 ja tiez idem na ten kurz,ale najprv cakam este na jedny vysledky. tam ide asi najma o to,aby sme sa naucili rozlisovat plodny a neplodny hlien. to sa zaznamenava do tabulky a urcuje sa potom vrchol a ovulacia.
ja napriklad nemam vzostup progesteronu a je potrebne poznat priznaky ovulacie,lebo progesteron sa moze nasadit az po nej. mnohi gynekologovia davaju ma nizky progesteron napriklad duphaston od 16.dna cyklu,lenze tym sa moze zablokovat ovulacia u zien,ktore maju ovulaciu posunutu.
pri tejto metode sa sleduje najma hlien,pytala som sa,ci sa sleduje aj teplota alebo krcok,ale vraj nie
@shee11 ahoj a kedze je to tvoj gynekolog nemusela si absolvovat tenti kurz?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Osobný skúsenosť nemám, ale je to môj gynekológ a je to najlepší odborník na sk na prirodzené metódy počatia a liečbu neplodnosti.