Sex počas plodných dní a snaženie sa o bábätko

15. apr 2020

S manželom sa snažíme o bábo, nedarilo sa nám, tak som zašla za doktorkou ktorá mi predpísala clostlyl a pregnyl.. A naplánovala mi presne kedy mame mat sex. Môj muž je z toho hotový. Nepáči sa mu to takto. Ja sa mu len snažím vysvetliť, že proste si musíme dat poradiť ak chceme mať bábo. No on to zo mňa cíti, že čakám na spermie, aj keď ja si to aj užívam. Mimo plodných dní mame normálne sex a neriešime i keď áno, ja mam niekde tam v pozadí v hlave, že však aj toto by mohlo vyjsť ale je to iné ako keď máme sex keď nám ho doktorka naplánujte.
Najhoršie na tom je, že má problém sa niekdy už spraviť lebo vie, že ,,musí,,. Ako ja sa snažím to nezdoraznovat že poď, už je čas, snažím sa spraviť atmosku a byť sexi. Ale on už má dáky psychicky blok. Už rok a pol sa nám nedarí, 5. mesiac fungujeme takto.. A je to stále horšie. Veľmi sa ľúbime, sme mladí a mame radi sex. Vyšetrenia mame všetky v podstate v poriadku. Nemali ste podobný problém? Ako naňho? Bábo chceme obaja, no je to ťažké.

ancovicka21a
15. apr 2020

netlacit na pilu a vobec mi nehovorit,kedy je ten spravny cas..lebo chlapi su proste taki,ked vedia,ze musia,tak to nejde..

amelia000
15. apr 2020

Odporucam nachvilku sa vykaslat na robenie dietata a neriesit to

evelka81
15. apr 2020

Ahoj mala som aj ja taky problem , poradi nehovor mu nic ani kedy to treba robit chlapi to nemaju radi. Naplanuj si ro na dalsi mesiac nahod pekne pradielko a pockaj ho v posteli v sexi pradle alebo nieco vymysli len mu to nehovor. Je to tazsie ale treba sa nejako vynajst. Drzim palce no a najlepsie je ked to aspon 2 x date odporuca sa uz neviem ci kazdy druhy ci treti den

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariska1989
15. apr 2020

Všetko je v tvojej hlave tým že nato myslíš sa vám nedari.mariáš si BT? Robíš ovu testy?

autor
15. apr 2020

@ancovicka21a
@amelia000
@evelka81
@veronika4495
@mariska1989
Ďakujem baby za rady, aj som tak nad tým rozmýšľala, že mu to nepoviem a len ja sama to dáko naplánujtem. Niekedy aj rozmýšľam, ze sa na to vykašlem a nebudem nič riešiť, aspoň na čas, ale okolo nás majú všetci detičky a keď ich vidím, potom to chcem ešte viac.. Viem, že je to o psychike ale nie je to úplne jednoduché. No musím si ja na neho niečo pripraviť 😃
Ovulaciu mi pozerá doktorka, chodím tam ako na klavír 😃 bazalnu teplotu som si merala asi jeden cyklus ale dáko som tomu neprišla na chut..

mery2019
15. apr 2020

Ak nie je podľa doktorky žiadny problém, tak možno len potrebuješ prečistiť pohlavné orgány. Moja kamoška mala takýto "problém", že všetky testy boli ok, ale nedarilo sa im 🙂 potom na moju radu vypila 3 litre aloe very berry (to by som ti poslala bližšie info, ak by si chcela) a do mesiaca otehotnela a za necelý mesiac bude robiť. Poznám ale viaceré baby takto, čo len potrebovali naštartovať organizmus. A Jasné že aj psychika robí dosť, skús nato chvíľku nemyslieť a uvidíš bude to všetko super 🙂)

autor
15. apr 2020

@mery2019 no kľudne napíš viac o tom 🙂

mery2019
15. apr 2020
mery2019
15. apr 2020

Takto to vyzerá, kľudne si prečítaj, odporúča sa 3 litre vypiť, pol deci denne. Ono ti to prečistí pohlavné orgány vďaka brusnici, ale aloe vera tvojmu telu dodáva aj veľmi veľa iných živín. Tak za 2 mesiace to máš vypité ale môže to aj priateľ piť, aj pre jeho zdravie a pohlavné orgány je to super 🙂 nemusíš sa báť žiadnych vedľajších účinkov je to 100% prírodné 🌼🌻❤

sofinka1301
15. apr 2020

Ahoj, myslím si ze by si to mala na nejaký čas pustiť a netlacit na pílu... My sme sa snažili pri prvom pol roku, plakala som každú chvíľku pretože sa nedarilo a všetci okolo čakali bábätká... Raz sme šli na dovolenku a nejak som vypla hlavu užívala som si chlapa a prírodu... Vrátili sme sa traja 😁teraz sme si povedali ze malý by mohol mat súrodenca a aj cez moju veľkú snahu nemyslieť na babo som 100% myslela nedarilo sa rok... Po roku som povedala ze kašlem na to skúsim posledné čo sa dá vyložiť nohy a zostanem ležať 😂😁a poviem ti neviem co pomohlo ci to ze som to vypustila alebo to ze som si vylozila nohy... Včera som zistila ze som tehotná 😁😂

autor
15. apr 2020

@mery2019 aha však aloe je všeobecne veľmi dobré 🙂 a prosím ťa ako to chutí, raz som mala dáke čisté aloe ale to bolo velmi zle chuťovo..Nedala som to ani na silu 😃

autor
15. apr 2020

@sofinka1301 no to sa dobre číta.. Tak gratulujem 🙂 aj ja som si nohy vykladala ale už som si pripadala ako šiši, teraz mam obdobie že nejaký čas po ležím v kľude 😃

mery2019
15. apr 2020

Toto sa dá piť, je to také kyslejšie lebo je tam aj jablko, ale pol deci denne dáš 🙂 keď budes chcieť, pošlem ti link, spravíš si zákaznícku kartičku a môžeš si to objednať so zľavou 🙂😉

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mery2019
15. apr 2020

@taskataska prečo by to mala byť fraška ? 🙂 kamarátke to pomohlo, môjmu ocinovi zase pri prostate. Brusnica aj takto pomáha. Nikto ta nenúti nič kupovať, ani veriť 🙂 ja mám dobre skusenosti, tak ich posuvam ďalej a pomohlo mi to aj na trávenie a iné problémy. Chápem že sa s tým nemusíš stotožniť ale nemusíš hneď útočiť 🙂

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mery2019
15. apr 2020
mery2019
15. apr 2020

To že to nepoznáš, neznamená že to neexistuje 🙂

evita2176
17. apr 2020

Ja mojho len upozornim ze mi treba material a on sam urci kedy...snazime sa asi 2 rok..nedari sa ale aj tak vzdy si najde cas kazdy druhy den. .panbožko sam posle babo ked bude spravna chvila 🤭🤷‍♀️

markus239
9. aug 2020

Ahojte žienky, som tu nová .... Snažíme sa o bábätko chcem sa opýtať ...či máte niektorá skúsenosti ..31.7 na 1.8 sme mali s priateľom styk niekedy v noci .. no keďže odišiel .. už sme nemohli a 3.8 som si robila ovu test pekné dve čiarky .. na druhý deň už bola svetlejšia .. takže keď počítam ...bol to približne 3, 3-1/2 dňa od styku .. myslíte že mohli spermie v tele vydržať a niečo z toho bude ? 🤐

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre