Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@martinaj boze zas to nevyslo? to nemyslis vazne ☹ tak som vam drzala palce! drz sa ♡ je mi to luto :'-(
@alchemilkazltozelena nuz 😢
Neviem, ci sa niekedy este zadari..... ale vsetko bude ako ma byt 😍
Ahojky no mne sa to na 1000% nepodari do vianoc tak sa pomaly ale iste presuniem sem 🙂 ale pevne verim ze sa to naozaj podari v 2017 pretoze ja uz tomu davam len ten posledny rok. ☹
Ahojte ja neviem či sa mi to do Vianoc podarí a tiež sa pridávam do tejto skupiny. Dnes som bola u lekárky na kontrole po potrate. Dala mi výmenný lístok na genetiku do NR. Mala som dva potraty v auguste a teraz v oktobri. Silit to nebudeme ked sa podarí budeme štastný. Hlavné je aby sme to dotiahli do úspešného konca. Po terajšej skúsenosti // sú krásne ak si ich nájdeš ale ešte nie je nič vyhraté osud to zariadi tak ako treba. Verím však, že v roku 2017 to všetky dáme 🙂
@kotatko1232 ahoj moja, noc ako testy? 😊
@martinaj tak vcera slaby duch a dnes mam krcok uuplne pri dierke 😀 a tvrdy ako spic nosa😀 tak zajtra kupujem testik.ale pochybujem
@kotatko1232 posli vcerajsiu fotku 😊 drzim palce
@martinaj poskaj najdem
@kotatko1232 nieco sa mi mari.... drzim palce 😍
@martinaj noo neviem ci to nieje kanalik..ale 3 testy a kazdy den silnejsia ciarka 🙂 no som zvedavaa.zajtra idem ku dokimu po vysledky tak sa ho opytam
@kotatko1232 ake vysledky?
@martinaj preventivka klasika.
@kotatko1232 jaaaaj 😊 ale ci si tehu, este urcite nebude vediet
Ahojte, tak ja sa pridám 🙂 do Vianoc to isto nestíham, keďže ešte ani nechcem, malý má len 8 mesiacov, ale od januára ideme s manželom na to 🙂 synček sa nám podaril hneď na prvýkrát, tak som zvedavá, ako to pôjde teraz 🙂
@baaambulkaa vitaj 😊
@martinaj to je este skoroooo.
a ked si bola tehulka 😅 nepalila ta zaha??lebo mna dnes celi den strasne silno paly zo vsetkeho...
@martinaj lebo ak by som bola tak to iba v 4tt mi vyslo
@kotatko1232 v 4tt ešte nie sú skoro žiadne príznaky tehotenstva, okrem meškajúcej ms 🙂 a pálenie záhy už vôbec 🙂
@baaambulkaa pri prvej dcerke ma palila zaha hned od zaciatku ..MS mam mat dnes-zajtra.
@baaambulkaa tu na MK mi to vyslo ze by som bola v 4tt ale ked na nete si vypocitam tam mi to vychadza 5tt
@kotatko1232 no však uvidíš, ak zajtra ideš k lekárovi, budeš o niečo mudrejšia 🙂 sprav si ráno ešte test
@baaambulkaa skusim sa ho opytat nech sa pozrie namna aj ked pochybujem ze nieco uvidi tak skoro.a medzi tym si kupim aj test..
@kotatko1232 tak stačí, aby uvidel gestačný vak, to by niečo napovedalo
@baaambulkaa ved jasne.tak sa ozvem zajtra
@kotatko1232 no ako si dopadla?
@baaambulkaa pri druhom a viac tehu, uz je to skor 😊 tes sa 😍
@martinaj ahoj takze doky povedal ze este nic nebolo vidiet ale dal mi na upravenie cyklu tabletky duphaston ze ak dostanem Menzes tak mam zacat brat.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoooooj