Prečo sa mi nedarí otehotnieť?

31era31
27. mar 2012

ahojte .som tu nová.moja najlepšia kolegyna mi poradila túto stránku aby som sa zaregystrovala.ona si tu tiež našla kamarátky .bola by som rada ak by ste mi niekto poradil s takým problémom aky mám ja.neviem otehotnieť.aj napriek tomu že už z prveho manželstva mám deti.prosím poradte mi .vdaka

monhla
27. mar 2012

Skús si dať vyhľadať vo fórach podobné témy - tak tieto problémy majú už baby rozobrané hádam zo všetkých strán. Klikni na "Fórum" a máš tak aj vyhľadávanie podľa tém aj podľa kľúčového slova. Aby som nezabudla VITAJ a prajem úspešné snažilkovanie.

magic08
27. mar 2012

Podľa môjho názoru ti v tomto poradí a pomôže jedine gyndos. 🙂

aduskatt
27. mar 2012

AKO SI PRESTAvujes radu tu na fore ohladne otehotnenia?......lepsie bude asi navstivit gynekologa......ak by sme vedeli poradit tu na MK, tak by nemuseli existovat CARy🙂) v kazdom pripade drzim palce

hadassah
27. mar 2012

Manžela treba poslať na kompletný spermiogram, kde sa zisťuje množstvo, pohyblivosť a tvar spermií. Ak bude v poriadku, tak treba u teba spraviť kompletný hormonálny profil. A od týchto výsledkov sa nejako odraziť a buď to riešiť u svojej gynekologičky, alebo priamo v CARe. (centre asist. reprodukcie). Príčin môže byť veľa, mnoho z nich sa nedajú zistiť ani po pár vyšetreniach.

bodka13
27. mar 2012

možno aj preto,že veľkú úlohu zohráva psychika 😉 ...čím viac chceš ostať tehotná,tým je to horšie ....treba sa uvoľniť,prestať na to myslieť každý mesiac ,nájsť si nejaké záľuby,kúpiť psíka - proste odreagovať sa 😉 a pôjde to 🙂 ...viem o čom hovorím,prvý syn je tvrdo odpracovaný 😀
...no a samozrejme,že treba vylúčiť aj nejaké skryté príčiny z medicínskeho hľadiska 😉

gubcikova
27. mar 2012

bratranec sa snažil o bábo rok a pol.zrazu prestal fajčiť a otehotneli hned 😕

nanulik
27. mar 2012

a je dosť možné že proste k sebe nepasujete. ja som bola 4 roky vydatá a už pred svadbou sme zarábali a nič. potom som sa rozviedla a do pol roka sa musel bývalý ženiť a ja mám tiež už syna. proste nám to spolu nešlo. ale každý s iným partnerom áno.

cukor
27. mar 2012

Prečo sa mi nepodarí otehotnieť?...uz otázka je zle položená.....

leleh
27. mar 2012

kedze s tvojim ex uz deti mas odporucam poslat terajsieho muza na spermiogram, vysetria kvalitu, mnozstvo, pohyblivost ale hlavne dajte vysetrit aj morfologiu spermii lebo tu nerobia automaticky....Podla vysledku sa mozte odrazit potom dalej

dia6
31. máj 2012

baby, ktoré tu píšu, že načo sa to pýtaš si asi neprežili nič podobné. Baby, ak budete tak veľmi túžiť po bábätku, tak tiež sa budete pýtať všade možne, či niekto nepomôže. 31era31 držím ti palce. Ale určite skúste aj toho gynekológa a ak nič, tak skúsiť vypnúť... aj keď nám to asi nepomohlo.

lucka1987
31. máj 2012

mozno je chyba v partnerovi.. skus ist na prehliadku v rami prevecie povedat dokimu ze co a ako a ak nic a trva to uz dlhsie poslala by som aj patrnera na spermiogram. Drzim silno palce, aby si na babatko nemusela dlho cakat.. tiez sme si s tym s mm presli

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre