Pomoc s bazálnou teplotou

bobulab
21. aug 2015

Ahojte, mám takýto problém, som 29 DC, mám dlhé cykly cca 30-35 dní, ovuláciu som mala 19 DC a meriam si aj BT a všade som sa dočítala, že BT je po prebudení najnižsia a potom začne stupať, lenže ja to mám presný opak. Dnes som sa zobudila o pol hodinu skôr, tak som rovno merala a namerala som 36,6, lenže ked som ju isla merať cca 20 min neskor už som mala teplotu len 36,1-2, tak neviem. To iste sa zopakovalo včera. Viete mi poradiť?

lauritka
21. aug 2015

Mer aj hneď po prebudenií,rovnaký čas,netreba už robiť pokusy a skúšať neskôr,to už nie relevantné
Y

bobulab
autor
21. aug 2015

@lauritka takže tá vyššia, ano? dakujem velmi pekne a ašte by som sa ta spýtala, kedy najskor robit tehotenský test

lauritka
21. aug 2015

By sa s pribúdajúcimi hodinu zvyšuje,napríklad je rozdiel či smrtiaca o piatej ráno,alebo o ôsmej. To že ti vyšla menšia to nevadí,do úvahy ber len tu ktorú namersi po prebudenie v rovnakom case

lauritka
21. aug 2015

Tak začni na 11Deň po ovulke

bobulab
autor
21. aug 2015

@lauritka ano, len islo o to, že som sa sama zobudila o tu pol hodku skor, tak preto som hned zmerala

nanka3
21. aug 2015

Pol hodiny hore-dole, tt az 2 tyzdne po ovu, akonahle vstanes z postele, ides na wc, napijes sa -odmerana hodnota nema zmysel, musis merat ihned po prebudeni

lauritka
21. aug 2015

@bobulab no teoreticky ta pol hodina az tak vadit nemala.pre istotu ak sa zobudis , zemra dvakrat po sebe. aky mas teplomer? digigitalny ?

bobulab
autor
21. aug 2015

@lauritka digitálny

bobulab
autor
21. aug 2015

@nanka3 teplotu som po prebudení zmerala, bola 36,6, isla som na WC, znovu som si lahla a do pol hodiny bola teplota 36,2

nanka3
21. aug 2015

@bobulab zapisuje sa ta prva, druha je bezpredmetna

trewa
29. aug 2015

Ahojte, mam otazku ohladne BT. S meranim som zacala len nedavno,viem,ze sa ma merat rano po prebudeni aj to, ze spanok ma byt min 6 hod.Dnes som sa vsak celu noc prehadzovala a navyse som vstala cca o hodinu skor ako cez tyzden,napriek tomu som vsak odmerala BT a ta bola o 0,4 stupna nizsia,moze to byt tym zlym spankom alebo MS?Ak by som bola tehotna tak by nemala klesnut ci aj vtedy sa to moze stat?MS by som mala dostat 2.9. test si zatial nechcem robit.

lauritka
29. aug 2015

@trewa no praveze po nespavej noci a prehadzovani by bola vyssia ako nizsia.. uviis este zajtra..ale uz kked bude dole. tak pravdepodobne dorazi ms, nemas cely grafik ??

trewa
29. aug 2015

@lauritka teplotu meriam iba 4 dni takze je to asi zbytocne vkladat viem, ze to este nema vypovednu hodnotu, skor ma zaujimalo ci uz niektora z vas taketo mala.Prvy den merania bola teplota 36,6;druhy den 36,7;treti 36,8 a dnes rano 36,4.Ako som uz spominala spalo som dost malo cize to tych 6 hod nebolo a okno bolo celu noc otvorene takze bolo dost chladno, ale pride mi to ako blbost ze by sa preto znizila.No ved uvidim zajtra respektive v utorok ci sa dostavi MS.Kazdopadne dakujem za odpoved 🙂

lauritka
29. aug 2015

@trewa nie je zac. ked chces viac konzultovat teplotky a vsetko okolo merania, pridak sa ku nam do skupiny, spoznajme svoje telo.. v skupinach je viac kočiek ;😉 ako v temach

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre