Otvaram tuto temu, kedze som tu nasla len starsie prispevky. Ake mate skusenosti s inofolicom a folandrolom?
Ja tiež nie ale za vyskúšanie nič nedáš 😊
@akrym nie nijak nepomohol. Mne dokonca uškodil - pravidelný cyklus narušený, pri užívaní Inofolic som nemala ovulaciu vôbec alebo bola neskoro takmer pred MS. Na mňa to nefungovalo. Po vysadení všetko zase v normále.
Ahoj, ja som ho brala 4 mesiace kvôli tomu, že som nemala ovulaciu... Potom som brala Nosifol a to som nedobrala ani celé balenie a podarilo sa 😊 ale ťažko povedať čo pomohlo, a či vôbec ...
@akrym Mne áno. Po dvoch rokoch neúspešného (aj keď nie veľmi intenzívneho) snaženia som začala brať Inofolic a otehotnela som po 5 mesiacoch. Teraz by sme chceli druhé, tak som ho zase začala brať. Obsahuje myo-inozitol, ktorý podľa mnohých vedeckých štúdií stimuluje ovuláciu u žien s PCOS. Ja PCOS mám. Ak ty nemáš, Inofolic ti asi nepomôže.
Nám po pol rocnom snazeni zacala som užívať inofolic a muz flolandrol a po dalsich dvoch som otehotnela .neviem ci to bolo tym ale mozno.aj dalsie moje dve kamosky tiez tak ;)tak neviem možno náhoda🙂
Ahoj @akrym, my sa snažíme už vyše roka, zatiaľ neúspešne. Inofolic som brala asi prvý polrok, spolu aj s kys. listovou, zinkom, C vit., E vit., omegou a nepomohol, asi ani neuškodil. Asi od 3-4 mes. som sledovaná u môjho gynekológa, 2x do mesiaca chodím na folikulometriu, kde mi sledujú, či mám ovuláciu (koľko vajíčok a či prasknú). Takže mne Inofolic nerozhádzal cyklus ani OVU. Ale ani nepomohol. Po pol roku som to zamenila za Femibion 1 - zatiaľ stále nič. Tak držím nám všetkým palce
Ahojte,ja už som si objednala som zvedavá.. mám rozhadzany cyklus tak snáď sa to napraví..od vcera mam MS ozaj slabú a oneskorenú. Po bábätku túžime veľmi.
@akrym pokial nemáš hormonálne problémy tak je zbytočný .. mne napr. cyklus rozhadzal tak ako aj Inofolic. Som čerstvo po hormonálnom profile a som v po tejto stránke v poriadku takže mi ho ani Dr. neodporúčal. Pomôže ak máš pobláznené hormóny
@akrym ahoj ja som uzivala gynex kvapky a cyklus mi predlzili na 68 dni :( potom som ich vysadila a teraz uz beriem druhe balenie inofolic combi a muz folandrol a som zvedava, ci sa nam tento cyklus podarilo alebo nie...ovu bola podla BT asi vcera tak uvidime o 14 dni...ale kamoska otehotnela vsaka inofolicu combi
@johana8 to ma mrzí, ale hlavu hore. Určite sa nám to všetkým podarí. A nebola si náhodou na vyšetrení, či nemáš problém so zrážanlivosťou krvi? Kamoška moja má presne tento problém, 3x potratila a nakoniec jej zistili, že má tento problém. Tak, že keď opäť otehotnie, tak si bude musieť pichať injekcie
Ahojte ja som tiež začala brat inofolic .. od júna som vysadila HA .. ms mi skakala strašne.. 3 cykli som uzivala duphostan ale strasnu pleť som mala z neho bolave vyrážky ... tak dufam ze sa podarí konečne
Ahojte, my sme sa snažili cca rok aj niečo...po nasadení partnerského balíčka infolic+ folandrol som po 2 mesiacoch otehotnela..každému odporúčam... teraz som už v 32 TT 🙂
Ahojte mi sa snažíme rok teraz v septembri bude a stale nic obaja sme zdravi. Nam tiež obom dala doktorka inofolic a pre neho folandrol berieme ho 2 mesiace a zatial nic .Boli sme si oddychnut na vikendovom pobyte tak verime ze sa zadarilo. O par dni mam dostat svoje dni tak uvidime
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@akrym bohužiaľ nie.