Podarí sa mi otehotnieť?

4. nov 2024

Dobrý deň áno vy znie to blbo čo teraz napíšem ale chcela by som sa spýtať podarilo sa niekomu otehotnieť aj keď mal priateľ Tekuté spermie a nie take hustejsie ? ano je to blba otazka Ale netreba hneď odcudzovať alebo písať blbe komentáre S priateľom sa snažíme o bábätka ja mám deti z bývalého partnerstva A už by chcel aj svoje 🙂 Bola by som vďačná za každú odpoveď a kľudne aj radu

pabla99
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pabla99
4. nov 2024

Ak to snažíte viac ako rok , možno by nebolo na škodu ísť na vyšetrenie spermiogramu.

michaela329
4. nov 2024

Po ročnom snažení sú už na mieste vyšetrenia u odborníkov. A problém býva skôr vysoká hustota.

autor
4. nov 2024

@pabla99 este to nie je rok len par mesiacov iba ma zaujima ci to nie je niaky problem

kiki68
4. nov 2024

Zalezi na veku, ale za mna ak je to 6 mesiacov a ani tuk, tak spermiogram a zakladne vysetrenia su na mieste, hlavne ked mate do 35 rokov. Ked mate nad 35, tak to uz jednoznacne vyhladat pomoc lekarov a nestracat cas v nevedomosti.

sisska96
4. nov 2024

Podľa toho koľko máte rokov, ak bližšie ku 40 tak to už nebude také ľahké

natalka13
4. nov 2024

budem za blbu, tu tekutost ste ako vyhodnotili? podla coho?

autor
4. nov 2024

@kiki68 obaja sme mlady este len ja mam uz 3 deti mame do 30 rokov

bambulka711
4. nov 2024

Zájdite si na spermiogram, tam dostanete odbornú odpoveď. Ak máš 3 deti a dlhšie sa nedarí s novým partnerom, väčšia pravdepodobnosť je chyba v spermiách. Vyšetrenie stojí možno 30e a máte istotu.

autor
4. nov 2024

@bambulka711 dakujem

la_dolce_vita
4. nov 2024

Juj, to chces mat za slobodna 4 deti do 30tky?

autor
4. nov 2024

@la_dolce_vita niesom slobodna

sono2
4. nov 2024

@la_dolce_vita tiež sa pýtam. Načo. Ale tak ok

autor
4. nov 2024

@sono2 kazdy mame svoj zivot nemyslite neprisla som sem pre kritiku ale radu … uz by ste nemuseli kazdeho hadzat do jedneho vreca majte sa pekne

kiki68
4. nov 2024

Potom zakladne vysetrenia, ak mate pravidelne Sex ( ob 2- 3 dni v plodnej faze ), tak za 6 mes sa musite do tych dni trafit. Ked my v 35,40 to dame za 3 mesiace max, kde ja mam podla statistiky sance o 70% nizsie ako Ty. Ja som nemohla dieta donosit s mojim ex a to som mala iba 25,27 rokov . Dnes viem, ze jeho ignorovanie toho, ze ist na viac vysetreni a tiez ignoracia lekara s tym “ ved ste mlada” by mi usetrila vela vela slz.

eliska13
4. nov 2024

Hustota nehrá žiadnu rolu🙂

autor
4. nov 2024

@eliska13 dakujem

autor
4. nov 2024

@kiki68 dakujem 🙂

natalka13
4. nov 2024

Tak priatel alebo manzel? Pises ze priatel.

stanulienkat
4. nov 2024

@natalka13 s manželom má tri deti a s kamaratom chce plodiť ďalšie.

natalka13
4. nov 2024

@stanulienkat moj ty boze🙈 cize otcom bude manzel.

stanulienkat
4. nov 2024

@natalka13 hej. Stastny orecko😃

kiki68
4. nov 2024

@natalka13 a neni to jedno? Ved toto sa tu neriesi. Chce dieta, s kym a preco je jej vec. Ci na to musi byt 5 rokov vydata?

autor
4. nov 2024

@natalka13 priatel

natalka13
4. nov 2024

@kiki68 no podla mna byt vydata a chciet dieta s milencom normalne nieje. Otcom bude manzel. To ti fakt pride ok voci manzelovi? Nema byt vydata vobec v case spolednia, nieto este 5 rokov.

autor
4. nov 2024

@kiki68 ja mam s mojim ex priatelom 3 deti no 3 roky som s mojim novym priatelom a to svoje este vlastne nemame tak by sme aspon 1 chceli

autor
4. nov 2024

@natalka13 nechcem dieta s milencom take nepodporujem 😅 ale tak hadam nebudem zit s tiranom s ktorym mam 3 deti a s mojim novym priatelom chceme aj svoje hadam chapete

natalka13
4. nov 2024

Ved pises ze niesi slobodna. Takze si vydata. Stav je slobodna vydata rozvedena.

autor
4. nov 2024

@natalka13 nikdy som nebola vydata takze som slobodna no mam noveho priatela ne milenca

stanulienkat
4. nov 2024

Ako sa ti podarilo splodiť s tyranom tri deti za slobodna?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre