Ahojte babulky,potrebovala by som poradiť či niektorá zažila niečo podobné..raz som potratila pred pol rokom odvtedy sa snazime a tento cyklus som mala nasadeny clostilbegyt ovulacia pravdepodobne nastala bud v pondelok alebo utorok podla velkosti vajíčka mi to doktor tak vyratal,tak sme sa snažili no a dnes je štvrtok a ja mam bolesti v bruchu ako pred menzesom neni to silne ale ani slabe dosť to citim take pobolievanie,neviete mi poradit co to moze byt?zeby sa doktor splietol a az dnes mam ovulaciu?ci?za kazdy váš nazor ďakujem vopred🙂
@snazilka19993 však my snazilkujeme stále kym sa da😉len ma zaskočila ta bolesť lebo za normalneho cyklu az takuto bolest necitim tak neviem teraz co to je..
@tinka1912 ja mávam tzv. ovulačné bolesti, čiže podľa mna máš teraz ovuláciu, mna vtedy tiež bolí brucho ako pred ms
@janickacrazy lenze sa mi to zdalo dost neskoro keďže v piatok som bola u gynekologa a vtedy jeden folikul meral 15mm a za den ked narastie cca 2mm tak mi to skor vychadzalo niekedy na utorok...no a my sme sa snazili nedelu,pondelok,utorok tak ak som ovulovala az štvrtok lebo vtedy som mala take bolesti, tak asi s toho nic nebude ak tam nieco nezostalo..uvidime nechame sa prekvapit🙂kazdopadne bolest mi uz na druhy den ustupila.
@tinka1912 ja mám bolesti vačšinou len jeden den, takže podľa mna isto boli ovulačné, ale ved spermie vedia prežiť aj 2 dni, takže možno to bude dievčatko, tak sa vraví aspon, ak sa náhodou zadarí 😉
@janickacrazy joj bodajby si mala pravdu uz dva roky sa snazime a stale nic...raz sme podstupili inseminaciu ktora bola uspesna a aj tak som potratila..ale verim ze ked to ma prist tak to pride aj ked je to niekedy tazke.hej hej o tom som uz cosi pocula🙂vsak preto dúfam ze nejake tam prezili uvidime o dva tyzdne
@tinka1912 držím vám palčeky, aby to vyšlo, daj potom vedieť 🙂
@janickacrazy jaasne napisem🙂 a dnes rano som mala zase take bolesti v podbrusku ako pred ms a presne take ako vo štvrtok tak to isto neni ovulacia to musí byt nieco ine len neviem co lebo nikdy predtým som to nemala..
@tinka1912 hmm, tak to už ovulácia nebude, nie si náhodou prechladnutá? lebo aj vtedy také može byť
@janickacrazy necítim sa byť prechladnuta,o svoje zdravie dbam aj sa dobre obliekam,takze tym to asi nebude.
@tinka1912 ahoj 😊 ja mam presne to po ovu ma dva dni bolela hrozne hlava ako pred ms to mam stale ale den pred a bolesti v podbrusku a este sem tam tak pobolieva ako keby som uz mala dostat kazdu sekundu...no ms mam mat 25...tak som zvedava ako to dopadne. este som ale netestovala lebo nechcem sa sklamat
Ahojte babi,
Taký priesvitny hlien - vytok znamená ovu?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj skusajte kazdy 2 den 🙂 to bude najlepsie 🙂 .. My sa snazilkuju od konca ms az dovtedy kym sa da..niekedy kazdy kazdy den inokedy kazdy druhy 🙂 .. Stymto sposobom ani moc nemusis sledovat ovu lebo tak ci tak mozte trafit 🙂