Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@zuzikboc ja mam ten problem,ze mne sa vajko oplodni len sa nedokaze uchytit-tehu test ukaze dusa a ms pride...cize uz by som brala vsetkymi desiatimi bambulu malu...a nevadi ze sex nebol cez ovulku?
Samozrejme tehotná môžete byť aj keď bol styk pred ovulaciou niekoľko dní...Máte vtedy plodné dni...Ale ja vám odporúčam robiť si test ozaj až keď bude ms meškať týždeň... Môžete mať aj pozitívny test a zároveň môže prísť ms a odísť to preč...Na čo sa stresujete a dopredu testujete? To určite neprinesie veci nič pozitívne....Ani pozitívny test neznamená hneď že to vyšlo.... Ja som mala v novembri samovolny potrat presne som testovala pár dní pred ms a ukázalo mi pozitívny test...Potom sa mi spustil potrat a normálne som krvácala.... Odporúčam vám robiť si test keď vám bude ms týždeň meškať... Držím palce
@jankazpd mozme si tykat? 🙂 ja viem ze testovat skor je zbytocne,ale ked sa snazime o babo a chceme ho tak to sa proste neda...
@monkrs pardon,nejak sa podarilo zmazat prispevok :-/ omylom...co si pisala prosim ta?
Samozrejme môžeme😊 neboj bábo príde keď príde jeho čas😉 netreba tlačiť na pílu a sledovať ktorý deň je dnes...Koľko mám do ms a tak.... Lebo ako vieme keď sa tým človek príliš zaoberá...Just to nejde...
@jankazpd Asi tak.doma mam uz jedno "babo" ktore bude mat 8rokov 🙂 a aj ona a aj mi by sme si velmi priali prirastok...nikdy som nechcela mat jedinacika,ked som ostala tehu s mojou princeznou tak to bolo neplanovane-sok sprava pre nas 🙂 a myslela som si ze ked budeme planovat druhe tak sa.to podari na prvy sup...no a ako naschval tak nic...vela ludi sa ma pyta preco sme nemali druhe hned po roku max.po dvoch-NO PRETO!!! Pretoze materskh si chcem uzit,nechcem mat doma male babo a hned ostat tehu...ale teraz uz citime ze je cas,aby aj nasa mala zistila ze nie je jedina hviezda na nebi a cely svet sa nekruti len okolo nej 😀 a je mozne aby som uz pocitovala priznaky tehu?aj ked som len 3.dpo???pretoze ma stale pobolieva v podbrusku a sem-tam ma pichne v prsnikoch-niekolko krat za den...
@jankazpd Ja som musela testovať skôr, lebo sa liečim na štítnu žľazu a museli mi nastaviť lieky 😉
@08snazilka80 Určite je tam šanca, aj keď nebol sex priamo v deň ovulky. Ak je dobrý hlien, plavci prežijú aj 3-4 dni a počkajú si 😉
@zuzikboc no dufam dufam,aj ma mrzelo ze v den ovu neboli nich...a ako na potvoru teraz som este aj.ochorela...nemam hlas a soplim ako male decko ☹
@08snazilka80 je jasne, ze cakas na pozitivnu spravu, ale zbytocne sa stresujes dopredu. pri prvom som mala pozitivny test az tyzden po vynechani - den dva po vynechani este nic. pri druhom som uz den po vynechani mala dve ciarky. ovulaciu mavam v strede. pred vynechanim testujes ozaj zbytocne.
@08snazilka80 ahoj,ja som mala ovu 12.3 a dnes rano vyzeral test takto. ale do dneska obdobie duchov
@petronela01 ja tam vidim druhu ciarku 🙂 mas aj priznaky tehu?
na 3 dpo urcite nebudes mat tehu priznaky...najskor testuj na 10dpo vtedy by uz mohlo byt nieco vidno....
@08snazilka80 toto vyzera, ze ovulacia este neprebehla...ja ked mam viac dni takyto pozitivny, tak ovulacia vzdy prebehne v den posledneho pozitivneho, az po ovulacii zacne slabnut.
A tehotensky test najskor ukaze slabucku ciarku 9-10dpo, aspon u mna to tak 5x bolo😊 drzim palce
@cammille no ja neviem.ovu podla vsetkeho bola.test zacal slabnut a teraz zase silnie...tak ja uz neviem potom co to je.pocula som aj to ze ovu test dokaze zistit tehotenstvo ale pride mi to skoro...dnes ma cely den picha na maternici a mam take zvlastne tlaky na nej
Myslite ze tento posledny test je.pozitivny?ako pocula som aj o tom ze ovu moze prebehnut aj 2x za jeden cyklus...no tak dnes s manzelikom posnazilkujeme.pre istotu...lenze nejak mi to nejde do hlavy-plodny hlien uz nemam-ide uz do mliecnej farby a takisto aj krcok sa mi zacina posuvat dole...ale vchod do posvy mam nejaky napuchnuty,prekrveny...bozinku toto je o nervicky :-/
@08snazilka80 ano ten posledny vyzera byt pozitivny😊..ano, mozu byt 2 ovulacie, uvolni sa vajicko z oboch vajecnikov, ale to velmi kratko po sebe, v priebehu par hodin, max par dni😊 urcite sa posnazte este😉
@08snazilka80 ovu test dokaze zachytit tehotenstvo, ale to najprv sa musi vajicko oplodnit, doputovat do maternice, zahniezdit sa, zacat vylucovat hcg...az vtedy to test dokaze zachytit, co je minimalne doba 8-10 dni od ovulacie...3 dpo urcite nie...skor je to ovulacia, neprebehla pred 3 dnami ale az teraz, aj tie tlaky v podvrusku tomu nasvedcuju...
Toto je prvy mesiac co som testovala ovu testom,doteraz som sa stale riadila krckom a hlienom a bola som si ista kedy ovu prebehla.tento cyklus si vravim,ze idem testom ovu potvrdit a hned taketo patalie s tym :-/
@08snazilka80 lebo mohlo ist o chybu testu ... prilis sa stresujes. ak si mala ovulaciu pred troma dnami, ziadny test ti este tehotenstvo neukaze. toboz nie, ak ju mas posunutu a teraz. neviem, ci sa snazis tyzdne, ci mesiace, ci roky ... ale tymi testami a sledovanim to prilis silis ... sex nemusis mat presne v den ovulacie, niekde pisu, ze aj pre spermie je lepsie, ked je sex kazdy druhy den, nie kazdy. a plodne dni trvaju okolo ovulacie dlhsie - takze ak mas ovulaciu a nemate zdravotny problem, pride to. ak bude problem, riesit bude lekar. ja drzim palce, ale v dobrom odporucam, aby si to ocakavanie miernila.
@ukulela ved ja viem,len nechapem preco mi dnes vysiel pozit.ovu test ked ovu bola pred 3dnami a potom ten dalsi test co som robila dnes bol negat.uz
Odpoveď na tvoju otázku, mne ukázalo pozitívny výsledok naposledy 11 dpo. Tie ovulacne testy sú celé taká veda, že radšej sledovať a zapisovať tu bazalnu teplotu, to dáva väčší zmysel. Sorry, nechcem otravovať v tvojej téme, ale veľmi by ma zaujímalo, či je toto môj negatívny výsledok na 10 dpo poobede (dnes). Keďže v 1. tehotenstve mi ukázal výsledok na 11 dpo, dnes som si už o deň skôr nevedela pomôcť
@engbeng ja tam nevidim // skus zajtra rano
@08snazilka80 vďaka a držím palce 🙂
Mne pri oboch deťoch ukázalo najskôr 10 dpo slabučkú čiaročku.. skôr to podľa mňa ani nemá zmysel...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@08snazilka80 Mne ukázal na 12 DPO a to rovno celkom slušú čiarku. Ale deň predtým bol biely ako sneh, duchárske obdobie som rovno preskočila 😝 Držím palce, aby to vyšlo 😉