Ahojky baby. Mam na Vas prosbu. Snažime sa s priateĺom o babo. Len ja mam problem ze jeden mesiac mi meška MS 2 mesiace teraz len 10 dni a neviem vobec kedy mam plodne dni. Chcem si kupit ovulačne testy ale uvažujem zo zahraničia cez ebay (anglicko, čina), lebo su lacnejšie. Mate s tym skusenosti? Dakujem vam za každu radu.
Áno ebay one step test ovulation top, dva krát tehu vďaka nim, moje cykly boli od 35-55 dní ;)
@lucka12399 no keď ma dlhé cykly ako ja, neoplatí sa 😯 a nehnevaj sa dat 7 eur za 3 testy je dosť, keď ich potrebuje na jeden cyklus aspoň 20...ja som kúpila 50 testov z 10 tehu testami za 5 eur, a maxima
maximálna spokojnosť
Dakujem baby. No ved prave že tehotensky to je nic raz za čas. To neriešim ake ked tieto ovulačne pouzivaš každy cyklus aspon 20 tak to stoji dost a tu sa to pohybuje fakt mozno na ten cyklus okolo 15e par kusov. Dakujem.
@elly23 nevravim aby kupovala tie najdrahsie 🙂 kupovala som woman secret 20 pruzkou 11 eur co podla mna je cena uplne v pohode.
@lucka12399 😉 dakujem za radu. Pouvažujem. Ja len že ak by som mohla trosku mohla na to ušetriť. Lebo mam ešte aj vitaminy na mesiac dosť drahe tak preto 😊
@ivusabr ved rob podla seba 🙂 ja len ze som mala zle skusenosti a uz by som odtial nekupovala..
@elly23 no doteraz som bola 13 rokov na HA a na sebe som nejake priznaky nemala. Ani som tomu nevenovala pozornost. Ale teraz ked som vysadila tabl.tak sa tomu musim kusok venovat a sledovat. Lebo aj gyn. mi povedala ze pri takej MS aku mam nevie ani on kedy mam to by ma musel sledovat.
Je to asi odveci ale mne pomohol ladyQ tester.. je to nieco ine ale da sa pouzivat opakovane a cena cca 12 eur. Inak som tiez nevedela tie dni odhadnut ani podla bazalnej teploty... ani nicoho
Ja som mala cez ebay z ciny a podarilo sa nam prvy mesiac pri prvom pozitivnom ovulacnom teste. A to sme mali prve babo z umeleho oplodnenia.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivusabr s ovu test. nie ale s tehu test hej a bolo to take ze na kazdom teste som mala dve ciarky a tehotna som nebola tak ked uz chces vediet na isto kedy mas plodne dni trocha si priplat a kup si z lekarne alebo z drogerky.. zas tak velmi drahe niesu