Milé žienky som jedna z tých , ktorí sa snažia o prvé dieťatko snažíme sa už 9ty mesiac a stále bez výsledku prichádzam tu teraz s trošku naivnou otázkou asi pred včerom mi kamoška povedala že dieťa nepríde na svet bez toho aby obaja mali zároveň orgazmus ... Čo si o tom myslíte ? Musí žena dosiahnuť orgazmus aby mohla byť mamou ? A vôbec musia ho dosiahnuť naraz v tu istú chvíľu ? Nieje to blbosť ?
Je to blbost
@abcdefgahc to iste...a este to musite robit v modrych oblieckach , v posteli otocenej na sever 🤔😥😭
@abcdefgahc a ty si jej na takúto kravinu naletela? To vôbec nie je tak! Vôbec nemusí byť orgazmus. Dôležité je, aby žena mala plodné dni a aby sa spermie prebojovali k vajíčku.
@abcdefgahc orgazmus nemusi byt naraz, ale je fajn, keď ho má žena cca do 45 minut po vyvrcholení muza. Stahy pomáhajú preprave spermií k vajecnikom.
@korunka1 v smere toku potoka a na mieste urcenom prutikarom, kde su dobre cakchry machry a nad vami musi visiet lapac snov z pierok pterodaktyla (ano, viem ze ziadne nemal)
Koľko detí je výsledkom znásilnenia? Myslíš, že mala vtedy žena orgazmus?
@abcdefgahc ja sa ale cudujem, ze si jej aj uverila :D, takze vobec nie, nemusite mat orgazmus ani naraz a ani zena ho pocas toho nemusi mat, proste to nejde len tak, kolko mas rokov? skuste to pocas MS 🙂
@abcdefgahc Urban legenda...
Můj přítel, který už má zkušenosti, mi vysvětlil, že ženy mají v krku za mandlemi B-bod, který po speciální stimulaci vyvolává bouřlivý, vícenásobný, neskutečně dlouhý a silný orgasmus. A tato speciální technika dráždění vzpomínaného bodu se jmenuje deepthroat (z překladu hluboké hrdlo). Jde o to, že žena si zasune partnerův penis hluboko (až po kořen) do krku a takovýmto způsobem se dráždí. Můj problém je v tom, že i když jsem se velmi, opravdu velmi snažila, z nějakého důvodu si ho nemůžu celý zasunout, protože se mi začíná zvedat žaludek. Očividně se nemůžu k tomu správnému bodu dopracovat. Umíte mi poradit, jak na to? Děkuji.
Tak teraz som sa s chutí zasmiala 😉😉😉 že niekto na takú blbosť naleti....
@amelia000 toto koluje po internetoch už roky 😀
@abcdefgahc Tak to je riadna blbosť a esteze obaja naraz?? to sa mi ešte asi ani nestalo 😁 ja nie som tou šťastnou čo ma pri každom sexe orgazmus,ale muž sa snaží aby tomu tak bolo,keď sa nedá tak sa neda! Ale toto som teda ešte nepočula
@dopolbokaodrata
@arcticcode ja viem je to dlhorocny vtip ale stale sa pobavim ked ho citam :D a tak mi toto spolocne orgazmovanie za dosiahnutim babatka celkom dost pripomenulo tento vtip :D
@abcdefgahc 🤦🏻♀️ Mna picne
@abcdefgahc keby to bola pravda, na svete by bola asi 1/3 súčasného obyvateľstva. Tak neviem, či si robíš prdel, alebo si ozaj na toto naletela.
Je to blbost nemusi dosiahnut orgazmus.Ja som ten pripad ze orgazmus bohuzial nemavam vobec a dieta sme splodili aj bez orgazmu
@andrea101112 To tu bolo pred mesiacom, pamatám...Bože, krásne, mladé ženy a takto.../česť výnimkám/Ale tu, dávajú ôfundované" rady, radikálne riešenia...😅😅
Jezkove oči to je aká hlúposť??? A prečo otehotneju (bohužiaľ) aj ženy,čo boli znásilnené? Trochu premýšľaj!
Kamoska je dobre mimo 😁
@arcticcode pozor s tými trenkami, niekto aj to zoberie vážne 😂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@abcdefgahc to je dobra kravina. 😀 dolezite je, aby spermia splynula s vajickom vo vajcovode, ci uz sa to stane pri orgazme, alebo ci len budes vynasat manzelove trenky a neumyjes si ruky, je uplne jedno.