Napomáha orgazmus otehotneniu?

abcdefgahc
30. júl 2019

Milé žienky som jedna z tých , ktorí sa snažia o prvé dieťatko snažíme sa už 9ty mesiac a stále bez výsledku prichádzam tu teraz s trošku naivnou otázkou asi pred včerom mi kamoška povedala že dieťa nepríde na svet bez toho aby obaja mali zároveň orgazmus ... Čo si o tom myslíte ? Musí žena dosiahnuť orgazmus aby mohla byť mamou ? A vôbec musia ho dosiahnuť naraz v tu istú chvíľu ? Nieje to blbosť ?

arcticcode
30. júl 2019

@abcdefgahc to je dobra kravina. 😀 dolezite je, aby spermia splynula s vajickom vo vajcovode, ci uz sa to stane pri orgazme, alebo ci len budes vynasat manzelove trenky a neumyjes si ruky, je uplne jedno.

mariamimi89
30. júl 2019

Je to blbost

korunka1
30. júl 2019

@abcdefgahc to iste...a este to musite robit v modrych oblieckach , v posteli otocenej na sever 🤔😥😭

eliaska101
30. júl 2019

@abcdefgahc a ty si jej na takúto kravinu naletela? To vôbec nie je tak! Vôbec nemusí byť orgazmus. Dôležité je, aby žena mala plodné dni a aby sa spermie prebojovali k vajíčku.

lula313
30. júl 2019

@abcdefgahc orgazmus nemusi byt naraz, ale je fajn, keď ho má žena cca do 45 minut po vyvrcholení muza. Stahy pomáhajú preprave spermií k vajecnikom.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
arcticcode
30. júl 2019

@korunka1 v smere toku potoka a na mieste urcenom prutikarom, kde su dobre cakchry machry a nad vami musi visiet lapac snov z pierok pterodaktyla (ano, viem ze ziadne nemal)

ada309
30. júl 2019

Koľko detí je výsledkom znásilnenia? Myslíš, že mala vtedy žena orgazmus?

landsmanka
30. júl 2019

@abcdefgahc ja sa ale cudujem, ze si jej aj uverila :D, takze vobec nie, nemusite mat orgazmus ani naraz a ani zena ho pocas toho nemusi mat, proste to nejde len tak, kolko mas rokov? skuste to pocas MS 🙂

natuska87
30. júl 2019

@abcdefgahc Urban legenda...

amelia000
30. júl 2019

Můj přítel, který už má zkušenosti, mi vysvětlil, že ženy mají v krku za mandlemi B-bod, který po speciální stimulaci vyvolává bouřlivý, vícenásobný, neskutečně dlouhý a silný orgasmus. A tato speciální technika dráždění vzpomínaného bodu se jmenuje deepthroat (z překladu hluboké hrdlo). Jde o to, že žena si zasune partnerův penis hluboko (až po kořen) do krku a takovýmto způsobem se dráždí. Můj problém je v tom, že i když jsem se velmi, opravdu velmi snažila, z nějakého důvodu si ho nemůžu celý zasunout, protože se mi začíná zvedat žaludek. Očividně se nemůžu k tomu správnému bodu dopracovat. Umíte mi poradit, jak na to? Děkuji.

klarissa25
30. júl 2019

Tak teraz som sa s chutí zasmiala 😉😉😉 že niekto na takú blbosť naleti....

dopolbokaodrata
30. júl 2019

@amelia000 toto koluje po internetoch už roky 😀

arcticcode
30. júl 2019

@amelia000 Kukaš veľa Pčka. Nič také neexistuje.

@ada309 No čítal som článok, kde písali, že väčšina žien nielen že pri znásilnení zvlhne, ale ešte aj majú orgazmus a samozrejme sa za to nenávidia :(

lenka2710
30. júl 2019

@abcdefgahc Tak to je riadna blbosť a esteze obaja naraz?? to sa mi ešte asi ani nestalo 😁 ja nie som tou šťastnou čo ma pri každom sexe orgazmus,ale muž sa snaží aby tomu tak bolo,keď sa nedá tak sa neda! Ale toto som teda ešte nepočula

amelia000
30. júl 2019

@dopolbokaodrata
@arcticcode ja viem je to dlhorocny vtip ale stale sa pobavim ked ho citam :D a tak mi toto spolocne orgazmovanie za dosiahnutim babatka celkom dost pripomenulo tento vtip :D

3petka
30. júl 2019

@abcdefgahc 🤦🏻‍♀️ Mna picne

dopolbokaodrata
30. júl 2019

@abcdefgahc keby to bola pravda, na svete by bola asi 1/3 súčasného obyvateľstva. Tak neviem, či si robíš prdel, alebo si ozaj na toto naletela.

lucia851
30. júl 2019

Je to blbost nemusi dosiahnut orgazmus.Ja som ten pripad ze orgazmus bohuzial nemavam vobec a dieta sme splodili aj bez orgazmu

natuska87
30. júl 2019

@lucia851 takých tu je 50%...A ,takmer, všetky deti majú...😀😀😀

andrea101112
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natuska87
30. júl 2019

@andrea101112 To tu bolo pred mesiacom, pamatám...Bože, krásne, mladé ženy a takto.../česť výnimkám/Ale tu, dávajú ôfundované" rady, radikálne riešenia...😅😅

seva22
30. júl 2019

Jezkove oči to je aká hlúposť??? A prečo otehotneju (bohužiaľ) aj ženy,čo boli znásilnené? Trochu premýšľaj!

natuska87
30. júl 2019

@seva22 pri znásilnení môže dôsť u ženy k orgazmu...Len tak, na okraj...Ale dieťa je splodené aj bez orgazmu...

nada89
30. júl 2019

Kamoska je dobre mimo 😁

miakurka
30. júl 2019

@lenka2710 áno aj obaja naraz dokážu mať orgazmus 😇

tosomja
30. júl 2019

@arcticcode pozor s tými trenkami, niekto aj to zoberie vážne 😂

natuska87
30. júl 2019

@tosomja 😀

tosomja
30. júl 2019

@natuska87 no nie? Ved uz tu bola striekačka, oral a potom neviem aká aplikácia 😂

natuska87
30. júl 2019

@tosomja za mojej "mladosti bolo populárne ..." Ja sa iba kľučky na spálni chytím a manželka je tehotná"😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre