Na ktorý pokus vám vyšiel termín od MUDr. Jonáša?

kukuckalucia
24. júl 2014

Ahojte. mate skusenost s kalendarom plodnych dni od MUDr. Jonasa? Stalo sa Vam, ze ste potratili pri temine, kde nebola peciatka dobra zivotnost? Na aky pokus Vam to vyslo?

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eriksonka1234
31. júl 2014

My máme len tie nejlepšie skúsenosti, Mudr. Jonasovi budem vďačná za môj šťastný a spokojný život, lebo bez detí by som je nevedela plnohodnotne žiť. Nám to vyšlo na prvý pokus a pred tým mi doktori vraveli, že som neplodná (nedorastali mi folikuly), menzes som mávala len s vyvolávačkou, možno stačilo odblokovanie mojej psychiky, lebo jonas mi povedal, že ja nie som neplodná, úlne ma ,,nakopol" a ja som presne v deň jeho výpočtu otehotnela. Dodnes môjho syna považujem za zázrak, je to ten najúžasnejší takmer deväťročný chlapec na svete.

reni1512
31. júl 2014

Na ziaden.... dve ovulacie zena nema, najprv som si myslela ze na tom nieco bude, ale prestudovala som toho dost. Treba sa riadit ovulacnymi testami a skutocnou ovulaciou. Tomu komu to vyslo je cista nahoda 🙂 pretoze v tychto dnoch mala zena ovulaciu. Zbytocne vyhodene peniazky, ktore mozes investovat radsej do kvalitnych cajov (gynastan, alchemilka) vypnut mysel, odreagovat sa a nakupit ovulacne testy 🙂

medovka14
31. júl 2014

no u nás naopak 🙂 sexikovali sme vtedy, kedy nemalo prísť k otehoteniu a dopadlo to naopak...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre