Môžem byť tehotná?

lucia851
18. feb 2019

Mozem otehotniet ak sa mi manzel urobil na brucho a ja som si ejakulat vlozila hned do vaginy?A mam zrovna ovulaciu?

stela01
18. feb 2019

@lucia851 gratulujem 👍🏻💆🏼‍♀️ ✌🏻 Nech je výsledok aky si praješ.

lucia851
autor
18. feb 2019

Ja by som si to zelala

beky1813
18. feb 2019

Boze moj 🤦‍♀️ otazka mesiaca. Hura, prazdniny vitajte

dominidi
18. feb 2019

Boze tieto diskusie preco neselektuju admini kym to tu vycapia 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

lucia851
autor
18. feb 2019

Ja sa pytam seriozne,nezaujimaju ma blbe reco okolo toho.Mam n.a. to svoj dovod preco to skusam hentakym sposobom

seva22
18. feb 2019

@lucia851 a ako si si ho tam vlozila? Si to neviem presne predstavit...A ked chcete babatko,preco sa nemilujete "normalne"??? To musis takto krkolomne spekulovat? Hej pises ze mas na to svoj dovod,ale neviem si ziadny normalny predstavit...iba ze by si to robila tajne,teda ze on nechxe dieta a ty sa tajne sama "oplodnujes"...co mi pride ubohe

prettiness
18. feb 2019

😂😂😂😂 tak uz som citala asi vsetko.......

skus si vlozit rozum do hlavy...

nevludna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beky1813
18. feb 2019

@seva22 chce si pripútať chlapa dietatom

baskaa_1998
18. feb 2019

@lucia851 aj ja som veľmi túžila po bábätku ale ak o Tom priateľ nevie že toto robíš škodiš len sebe. Čo tým docieliš? Ani môj priateľ mi hneď nepovedal áno. Musela som si to trošku vydupat a už sa snažíme ale toto by som mu nikdy nedokázala urobiť. 🙂

nata18
18. feb 2019

niektori ludia by sa rozmnozovat nemali 🙄🙄

hennyinnsbruck
18. feb 2019

Ah chudak chlap🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

lucia851
autor
18. feb 2019

Ja to robim kvoli tomu aby som sa mohla konecne zbavit antidepresiv.Manzel sa boji mat dieta ked beriem lieky.Preto chcem otehotniet aby som ich nemusela uz uzivat

hennyinnsbruck
18. feb 2019

@lucia851 a s lekarom si sa o tom bavila?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stela01
18. feb 2019

@lucia851 určite by si nemala preskakovať určite kroky .
Pre teba a dieťa by asi bolo najlepšie aby si sa najpr zbavila antidepresív .
Ver , že tehotenstvo a pôrod a starostlivosť o dieťa nieje prechádzka ružovým sadom .

Držím ti palce ..... chápem tvoju túžbu , ale treba sa dať najprv do poriadku

11iva11
18. feb 2019

@lucia851 Čiže, ak tomu dobre chápem, tak keď otehotnieš, nebudeš brat lieky, lebo nebudeš v depresii?

klarissa25
18. feb 2019

Jemine a to tu budeme mat teraz minimalne kym sa nevystriedaju prazdniny na celom Slovensku 😉😉🙈🙈

lucia851
autor
18. feb 2019

Ja,myslim ze potom v depresii urcite nebudem.Ani teraz uz nie som

stela01
18. feb 2019

@lucia851 veď berieš lieky ?!
A tie ti pomáhajú preto sa cítiš lepšie .

bona
18. feb 2019

@lucia851 pretože lieky evidentne na teba fungujú! A tiez si nemyslim,že to je “správny” dôvod a postup ako prísť k dieťatku. Nemyslíš si,že to bude manžel brat ako podraz? Tvoja túžba je prirodzená,ale najprv by ste si to mali vydiskutovať s manželom a taktiež s lekárom,ktorý ti tie antidepresíva predpísal..z nejakého dôvodu ich berieš,nie je to len taký rozmar predpokladám. Depresie sa v tehotenstve môžu zhoršiť. Kazdopadne,držím palce..

beky1813
18. feb 2019

Toto je snad zlý sen 🤦‍♀️

lucia851
autor
18. feb 2019

Sa vam to hovori ked mozte byt tehotne

hennyinnsbruck
18. feb 2019

@lucia851 ale sa uvedom zena..!!!
Ty beres Antidepresiva! Rozmyslaj trochu co ty robis! Bud zodpovedna pre boha a chod lekarovi a porozpravaj sa s nim. Toto neni sranda! Vysadis lieky hrabne ti v bedni a co potom??
Sorry ale musela som lebo toto uz neni normalne.
Dospela zenska chce '' potajomky'' otehotniet a vysadit antidepresiva🤦‍♀️🤦‍♀️

bona
18. feb 2019

@lucia851 ale veď predsa nikto nevraví,že ty byt nemôžeš..ale najprv sa treba dať do poriadku po zdravotnej,resp. tej psychickej stránke,skozultovat to aj s odborníkmi,lebo (nielen) tehotenstvo,ale aj následne rodičovstvo,starostlivosť o dieťatko je riadny záhul na ženu,ktorá je maximálne fit..veď ty budeš mat za to dieťa zodpovednosť!

lucia851
autor
18. feb 2019

Ja som psychicky dobre na tom.Hrabnut mi urcite nehrabne.

hennyinnsbruck
18. feb 2019

@lucia851 ok ked si to myslis...... 🙄 🙄

bona
18. feb 2019

@lucia851 ešte raz,dobre si na tom kvôli tomu,že tie lieky uzivas,to je predsa ich princíp,či?🤦🏽‍♀️ Ale inak,kvôli čomu si ich začala užívať? Bolo to tvoje rozhodnutie vyhľadať odbornú pomoc alebo ta niekto k tomu “dotlačil”? Chodíš na pravidelne kontroly k lekárovi? Pripadne na nejaké terapie? Rozprávala si sa s nim o tom,že by si chcela dieťa?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
18. feb 2019

@lucia851 najprv sa daj dokopy po psychickej stranke a potom ries dieta! A hlavne takto neklam muza! Charakter ....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre