Chcem sa spytat ci je tu niekto kto mal cisarsky rez a nedari sa mu po nom dlhsie otehotniet..prosim poradte mi
ahoj. ja som mala cisársky rez a po 5 rokoch som otehotnela, ale bolo to mimomaternicové. a teraz sa nedarí vyše pol roka. takže ťa upokojím 🙂 po cisárskom určite môžeš otehotnieť. držím palce.
Otehotnenie by snad nemalo byt komplikovanejsie, ale tehotenstvo urcite...vzhladom k moznym zrastom po cisarskom reze...ale nemyslim si, zeby to bolo standartne....drzim place, nech sa zadari 🙂
ja som otehotnela 6 mesiacov po cisarskom
ahoj a kojis? dojcenie je antikoncepcia.... ale velmi to neplati, mamicky aj napriek dojceniu otehotneju... a niektore nie...
Po CR mozes otehotniet niekedy vsak byva problem tak ako aj pri brusnych opetaciach vznik zrastov ktore mozu napr branit oplodnenemu vajicku prejst do maternice (nyslim zrasty vo vakickovode) ale zrasty vnutri v bruchu a vajickovody sa nemozu vlnit a kvoli tomu sa vajko nedostane matrrnice. Byva to zriedka. A byva to aj u zien ktore nemali CR ale ptekonali zapal alebo ine ochorenie. Neboj urcite to vyjde 🙂
Aj ja som mala CR, druhe zatial neplanujeme, ale tiez ma to napadlo, lebo o prve babo sme sa snazili rok, tak som zvedava, ci aj o druhe sa posnazime dlhsie. Moja znama nemala problem otehtoniet s prvym babom, mala CR, teraz ma maly 2 roky a snazia sa uz 5 m o druhe a nic, dr. jej povedal, ze to moze byt spojene aj s CR, ze zalezi na tom ako sa to tam "pripravi" na dalsie tehu, ale ze mat dalsie dieta po CR by nemal byt problem.
ja som otehotnela po CR do dvoch rokov, bez problémov...teraz som v 39+00tt a vyzerá to na ďalší CR....čo už...🙂 budem sa musieť ,,uspokojiť,, s dvomi detičkami, na tretie si už asi netrúfnem...☹
@littlebaby ahoj a prosim ta vsetko bolo v poriadku?nam maly zomrel pred cca6 mesiacmi.a chceme uz skusit
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mirka1473 podla mna nema tehotenstvo s CR nic spolocne. teda aspon som o tom nic nepocula a necitala.. takze pochybujem... 🙂