dobry vecer, rada by som sa opytala mamiciek, ktore si dali vyratat u jonasa pohlavie dietata ci im jeho predopved vysla. tiez budem rada ak mi niekto vysvetli ako to funguje u tohto pana, ako to vie vyratat lebo ked pokial viem tak o pohlavi dietata rozhoduje muzska spermia, zena na tom nema ziaden poddiel...velmi tomu nerozumiem a bojim sa, aby to nebolo nejake odrbavanie buducich rodicov a nasledne sklamanie. mame uz dve slecny a velmi radi by sm do toho isli a dali si vyratat chlapca. budem rada za akukolvek odpoved. dakujem
Ahoj, ja som vyskúšala vypočítať pohlavie detí sama, pomocou čínskeho horoskopu. Nie však toho, čo je na slovenských stránkach, ale tohto a funguje. Mám doma synčeka, Martinko má 2 roku a 2 mesiace a Ivetka má 5 mesiacov. U všetkých mojich kamarátoch fungoval na 100 % aj /18 detí/.
http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSe..., time zona je 2
Veľa šťastia.
to vyskusam aj ja 🙂
Tiež tomu nerozumiem. Čítala som o tom niekoľko článkov, ale ako súvisí postavenie hviezd v čase narodenia ženy s tým, kedy počne dievčatko a kedy chlapca, to som doteraz nepochopila. Hlavne keď pohlavie udáva VŽDY otec tak, ako tu už bolo vyššie uvedené.
Myslím, že takýmto vysloveným nezmyslom uverí len nevzdelaný hlupák.
Verím však, že dedko Jonáš má minimálne 50% úspešnosť. 😅 😅 😀 😅 😀 Chýba mi tu ešte smile, ktorý si ťuká po čele....
@monique82 ja som teda zvedava.. pri prvej mi to sedí.. vyšlo dievča.. a teraz mi vychádza opäť dievča ale ešte nevieme čo budeme mať 😀
Ja som teraz len tak zo srandy pozrela na stranku co tam pise plodne dni podla jonasa..a sranda, 30.11 bez negativnych aspektov..tak zeby? Su aj plodne dni 🙂 🙂 🙂 jaaj keby to pravda bola, len ja tomu vobec neverim..to len na pobavenie🙂 🙂
skoda, ze tu nenapisu baby a zienky, ktore s tym maju realne skusenosti,ale iba take, co len tak od buka napisu, ze tomu neveria a vlastne ani s tym nemaju skusenosti a nenapisu, ze preco tomu neveria a preco hned napisu, ze je to blbost...a nazvat niekoho, kto tomu veri nevzdelanym hlupakom je hrozne a neslusne, lebo na jeho stranke je vela rodicov, ktorym pomohol, ja sama s nim skusenost nemam, ale nedovolim si napisat, ze je to blbost, kym s tym nemam realnu osobnu skusenost.... 😖 mna by velmi zaujimali realne skusenosti mamiciek, ktore si to dali vyratat....a nie trapne nazory tych co tomu neveria...
@bielavila Ale moj nazor trapny nie je, kedze zena je nositelkou len chromozomu XX, cize zenskeho. Muz je nositelom chromozomu XY, cize muzskeho. Po oplodneni je jeden chromozom od otca, druhy od matky, dalej kopirujem, kedze sa mi to nechce rozpisovat. Od čoho závisí či sa narodí dievča alebo chlapec?
Ženy majú v jadre dva chromozómy X.
Pri vytváraní pohlavných buniek všetky vzniknuté vajíčka majú chromozóm X.
Muži sú určený heterogameticky jedným chromozómom X a jedným Y.
Ich spermie tak môžu mať chromozóm X alebo Y. Oba typy spermií vznikajú súčasne v pomere 1:1.
Splynutím pohlavných buniek vzniká nový jedinec.
Ak bude vajíčko oplodnené spermiou s chromozómom X, vzniknutý jedinec bude XX. Narodí sa dievča.
Ak však do vajíčka prenikne spermia s určením Y, vznikne chlapec ktorého určenie je XY.
A teraz hlavny bod: Teda pohlavie potomka určuje spermia. Je 50% pravdepodobnosť, že to bude chlapec alebo dievča.
Takze Jonas moze mat tak 50% uspesnost, ale nie je sposobena jeho super vypoctami, kedze to rata podla narodenia matky (nie otca), ale jednoducho pravdepodobnostou. Mozno by som bola ochotna uverit, ze dokaze vyratat plodne dni, ale v ziadnom pripade NIE pohlavie. Toto su jednoduche informacie, ktore vie kazdy priemerne inteligentny clovek, takze len nevzdelany hlupak uveri blbostiam typu: vyratam vam z narodenia matky pohlavie vasho dietata. 🙄
@cannella no davat tu prednasky z 9 rocnika je velmi ineligentne, predstav si ze ja som vzdelana a chcem to vyskusat, ides mi teda nadavat do nevzdelancov? to co si pisala vyssie je pravda samozrejme, ale trochu to zavisi aj od prostredia v zenskom lone, ci si pred ovulacoiu alebo ju prave mas... navyse nemas s tym skusenost a teda neviem ci zakladatelke tejto temy tvoja odoved pomohla kedze ziadala pomoc od mamiciek, ktore s tym skusenost maju... takze tak... potom by tu boli 10 -tky mamiciek nevzdelanych....
No tak ja s tým mám osobnú skúsenosť - pán Jonáš mi vypočítal presné dni, kedy máme plodiť - po prvom synčekovi som veľmi túžila mať dievčatko - takmer 90% plodných dní podľa výpočtov p. Joáša mi vychádzalo presne na stred menštruácie, ktorú mám dosť silnú, takže si viete predstaviť, aké to asi bolo príjemné..... 😠 😖 😖
Samozrejme, máme druhého syna 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kamarátka zase chcela po 2 synoch dcérku, tak jej manžel vypočítal podľa čínskeho horoskopu presný deň, kedy majú splodiť dcéru - kamarátka otehotnela hneď na prvýkrát a tramtaradááá - majú tretieho syna 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monique82 mozem sa spytat na tomto linku prve zadavam moje narodenie a co je conception year?
@sandrittka dátum počatia
To je také "individuálne"... Stroj je stroj, a to či to víde na 100% vie len pánbožko. 🙂
Záleží to na samotnej spermii. Ale vyskúšam to.
Nam sa tri mesiace nedaeilo, tak sme vyskušali JM a hned na prvykrat 🙂 akurat by sme strasne chceli dievcatko a podla JYm by to mal byt chalan. Komu sa vsetko zmylil pri pohlavi ??
Dakujem za odpoved 🙂
0% ani plodné dni, ani pohlavie. Vyhodené peniaze. Je to fakt len o tom, či sa z 50% trafí...
Dievčata môžem sa len opýtať myslíte že má to nejaký význam ak napr. mi vypočítali na 31.07.2017 že sa máme pokušať o babatko ale manžel robi na smeny tak sme skušali 30.07 že ak to nie je presný dátum ale napr.den vopred. dakujeeeeeeeem..
@modrakobylka123 hmmm asi takto .. Jonesová Metoda na internete vôbec nesedí s jonasovyn výpočtom , o ktorý si človek reálne požiada a zaplatí . Samozrejme , veď sú to lem technicky nastavené výpočty . Ale keď vypisuješ reálne pre Jonáša formulár , máš tam dopodrobna údaje o tebe a mužovi a výpočty sú podľa astrológie . Mne zatiaľ každý výpočet vyšiel , dátum počatia , pohlavie . Kamoska 6rokov nemohla otehotnieť s mužom a po jonasovi mi na 3mes hlásila , že sa podarilo . Nič za to človek nedá . Nehovorím , že to v pohlaví musi byt 100%. Ale verím , že to mamičkám ukáže dni kedy takisto môžu otehotnieť a nevedia o tom , tak za tie mimca to isto stojí obrobovat 😉
Viete mi prosim niekto poradit a vypocitat moj lunarny vek?☺ Vdakaaa
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@modrakobylka123 ja nechapem ako moze niekto vyratat pohlavie dietata.....pride mi to smiesne (nic v zlom 😉 )