Zaplatili ste si to niektorá? Podarilo sa? Vyšlo vám to? Koľko je ten výpočet platný? 1 mesiac? Alebo sa môže použiť niekoľkokrát za sebou? Ďakujem
máš 50% šancu, že to vyjde 😉
Treba ale pozriet ozaj jeho vypocty. Lebo kopec inych ponukaju akoze jeho vypocty a je to odrb. Mne to vyslo, aj sestre, ale ja si pocitam ovulaciu aj podla bilingsovej metody a vedela som kedy mam ovulaciu.
@sejbipi ja poznám veľa ľudí, ktorým to vyšlo, dokonca aj ženu ktorá sa tomu venuje. Okrem iného vraj platí, že nositeľom pohlavia je osoba, ktorá je vekovo bližšie násobku 7.. čiže ak má napr žena 20 a muž 24, nositeľom pohlavia je žena a opačne. Čo som si odsledovala okolie, rodinu, tak to vychádza
@motogirl699 nám to teda nevyšlo 🤣
@sejbipi ja mam to iste, preto som kombinovala rozne metody. U mna najlepsie fungovalo odpozorovat.hlien, trvalo mi to asi pol roka, poctivo som zapisovala a potom uz som presne vedela. Chcela som mat chlapcov tak som si to vyratala presne na ten plodny den, kedy je najvacsia sanca,.lebo muzske spermie su velmi rychle, ale kratko ziju.
@didip nám hej, uvidíme pri druhom ci to bola iba náhoda 😂 ale tiež chceme skúsiť aj jonasovu metódu.. možno to budú vyhodené peniaze, ale aspoň budeme mat pocit, že sme pre toho vytúženého syna niečo spravili 🙂
@motogirl699 Jonáš je z mojej rodnej dediny, viem že ale veľmi veľa ľudom pomohol, vždy sa môže stať že sa nepodarí. Ale držím palce 😊
Pre pocatie vela parom pomohol ale na pohlavie by som sa 100% nespoliehala
@diaszoky ma a vidíš mam dcéru plus orgazmus že mení ph a priťahuje skôr mužské spermie
To absolútne neovplyvníš. My sme mali sex vtedy na dovolenke fakt dvakrát s odstupom 3 dni ako mohli aj z toho sexu prežiť ale to mi príde také moc
Proste netreba to riešiť
Moja svokra ma 4 synov Moja mama je brat 4 sestry a 2 bratia na koniec
Proste neovplyvníš to
@sejbipi znami velmi chceli dievcatko. Trikrat im vypocitali najvhodnejsie mozne podmienky na dievca. Maju troch chlapcov.
@motogirl699 a bola by si ochotná mi poslať kontakt na tú paniu? 🙂
@moonlight1210 čoo. Bože. Sranda. Odpadnem 😀 sú veci ktore človek neovplyvní, rozumiem. Ale pokúsiť sa môže😀
@sejbipi tak manzel z toho paru je zo samych bratov, jeho otec je zo samych bratov a takto to maju v rodine uz dlhsie. Asi bude skor problem niekde v spermiach s chromozomom XX. Ale kym maju zdravych chlapcov, tak nejake vysetrenia neriesili a po troch detoch sa im s komplikaciami do stvrteho uz nechce (teda najskor by to znamenalo komplikacie, ak by si chceli konecne poistit dievcatko).
@moonlight1210 aj môj muž to tak má, tiež teraz čakáme chlapca a u nich v rodine sa rodia len chlapci takze u nás tiež nehrozí dievčatko 😅
@moonlight1210 no môj muž je tiež zo samých chlapcov, jeho otec tiež. 😀
@sejbipi Ahoj, prosím, mohla by si mi tiež poslať kontakt do IP na tu pani? Ďakujem.
@denisa2019 zatiaľ som nedostala žiaden kontakt
Ono napr poznam aj take zeny ktore “nevynosia” chlapcov alebo naopak dievcatka.
@sejbipi moj muz je z rodiny, kde minimalne 5 generacii nebolo dievcatko. Prveho mame chlapca, ja som ani nedufala, ze by sme mohli mat slecnu.. a mame! A druhu na ceste 🤭 muzov brat ma tiez chlapca a uz aj dievcata dvojicky. Ako keby sme to nasou prvou dcerkou zlomili. Takze po samych chlapcoch maju v rodine zrazu 3 slecny a stvrta pribudne o mesiac. Cize aj genetika sa moze raz konecne rozhodnut inak 😄
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sejbipi fakt tomu veríš? Ved si naštuduj co a ako to funguje. Ja som napríklad otehotnela 2 dcéry.
Druhá bola presne v deň ovu, po orgazme.
Všetko nasvedčovalo že to bude chlapec.
Fakt to neovplyvníš. Netráp sa a hlavne sú to vyhodené peniaze